Işık Dolgusu Göz Altı Morlukları için Kalıcı Bir Uygulama Mı?

Yaşın ilerlemesi ve çevresel faktörlerin olumsuz etkisiyle beraber göz altlarımızda sağlıklı olmayan mor ve çukur bir görüntü ortaya çıkar. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas, gözaltlarına uygulanan ışık dolgusu uygulamalarında gözaltlarındaki çukurlaşmaların dolduğunu, mor halkaların giderildiğini böylelikle gözaltı derisine parlaklık ve ışık geldiğini belirtiyor.


Işık Dolgusu Nedir?

Özellikle 30’lu yaşlardan sonra göz altlarında sararma, grileşme, mor halkalar, çukurlaşmalar, mat ve cansız bir ifade oluşmaktadır. Sigara ve alkol kullanımı başta olmak üzere sağlıksız beslenme alışkanlıkları, güneş, hava kirliliği ya da uykusuzluk gibi faktörler zaten narin olan gözaltı derimizin güzelliğini olumsuz yönde etkileyen negatif etkilerdir. Bu çevresel faktörler gözaltı elastikiyetinin bozulmasına, derinin renginde farklılıklara, derinin yumuşayıp gevşemesine, çöküklüğüne, minimal ya da zamana bağlı olarak derin kırışıklıklar oluşmasına neden olur.


Işık Dolgusu Göz Altı Morlukları için Kalıcı Bir Uygulama Mı?

Işık dolgusu teknolojisiyle göz altlarınızdaki karanlık görüntü gider.

Işık dolgusu teknolojisi ile göz altlarınızdaki morumsu gri ton giderilir. Göz altlarınız eski güzelliğine kavuşarak parlar ve gençlik yıllarındaki gibi dolgun ve canlı görünür. Işık dolgusunun içeriğinde bulunan hyalüronik asit ile hücrelerin su tutma kapasitelerinde artış görülür ve cildin çok daha enerjik ve etkili görünmesi sağlanır.


Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Işık dolgusu içeriğinde bulunan hyalüronik asit, göz altı bölgesinde hekim tarafından belirlenen, gözaltı kemiğinin üzerine enjektör yardımıyla oldukça yavaş hareketlerle yapılır. Uygulama sırasında ışık dolgusu, cilt altında bulunan orta dermis ya da dermis tabakasına değil, kemik üzerine uygulanır. Yavaş hareketlerle ve kat kat uygulanması gereken ışık dolgusu sadece alanında uzman estetik cerrahlar tarafından özenle uygulanmalıdır. Çukurlaşmalar ve minimal izler dolgu sayesinde kaybolur. Gözaltı Redensity II ile doldurularak parlaklık ve ışık sağlanır.


Uygulamada kullanılan Redensity II Işık Dolgusu amino asitler, vitaminler, hyalüronik asit, antioksidan ve B6 içeriğinden zengin bileşenlerden oluşan besleyici bir formüldür. Cildin ihtiyacı olan gerekli maddeler çok ince uçlu iğnelerle uygulanır.  Hiç acı ya da ağrı hissetmeden ortalama 15 dakika süren bu muhteşem besleyici formülasyon ile ciltteki parlaklık ilk uygulamada belli olur. Göz Altlarında koyu renk değişimleri ve çizgiler, kişiyi yaşlı ve yorgun göstermektedir. Ancak Redensity II tüm bu etkileri sıfırlayarak parlak, ışıl ışıl ve dinamik gözaltlarına sahip olmanızı sağlar.

 

Işık Dolgusu Göz Altı Morlukları için Kalıcı Bir Uygulama Mı?

Işık Dolgusu Kalıcı Bir Uygulama Mı?

Işık dolgusu uygulaması, kalıcılığı ortalama bir ile bir buçuk yıl arasında değişen yapıdadır. Işık dolgusu kalıcılığı, kişinin hayat tarzı ve cildine ne kadar iyi baktığı ile de yakından ilgilidir. Eğer kişi sigara içiciliğine devam ediyorsa, kirli ortamlara uzun süre maruz kalıyorsa, günlük su tüketimini karşılamıyorsa, cildini güneşin zararlı ışınlarından korumuyorsa, güneş gözlüğü kullanma alışkanlığı yoksa ve yeterli miktarda uyumuyorsa o zaman gözaltlarındaki ışık dolgusu da kendini göstermekte zorlanacaktır. Işık dolgusunun görünebilir olması kişinin yaşam tarzıyla da ilgili olmaktadır.


Işık Dolgusu Sonuçları

Redensity II Işık Dolgusu gözaltlarındaki ince cildin viskoelastik yapısını artırıcı zengin içeriği sayesinde seans sonunda yaşlılık belirtilerinden olan içi boş ve çukurlaşmış göz altı yapısını düzenleyerek dolgun ve hacimli bir form elde edilmesini sağlar. İçerdiği amino asitler, çinko, bakır ve vitaminlerle gözaltı göz altı renginde açılma sağlanır, çökükleşmeler giderilir, dolgun göz altı formu sağlanır. Mor, çukur, mat ve sisli görüntü kaybolur, göz altlarının neme doyarak hacimlenmesi sağlanır.


Işık Dolgusu Fiyatları

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin Işık Dolgusu Fiyatlarını çeşitli internet sitelerinde yayınlamaları yasal değildir. Op. Dr. Leyla ARVAS tarafından uygulanan Işık Dolgusu uygulaması için Nişantaşı’nda bulunan Quartz Poliklinik +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak bütün dolgu uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !