Bayan parfümleri hakkında

Bayan parfümleri hakkında

Kadınlar kendileriyle özdeşleştirdikleri parfümleri kullanmaktan daha fazla keyif almaktadır. Hem çekiciliği hem de dişiliği ön plana çıkaran parfümler kadınlar için daha fazla tercih edilmektedir. Kadının güzelliğini ortaya çıkarmayan parfüm düşünülemez denilebilir. Adeta bir star parça olarak kullanılan bayan parfümleri, her maliyete uygun bulunabilmektedir. 


Adeta bir kadın konuşmasa da parfümüyle konuşmaktadır. Kadınların kendi aralarında birbirlerine tavsiyeleri mühimdir. Kadın teniyle uyumlu değilse o parfüm kesinlikle devamlı kullanılmayacak bir markadır. Parfümlerin kokusu cildinize nasıl sıktığınızla da ilintilidir. Vücut nemliyken kadınların parfüm uygulaması yapması kalıcılığı daha fazla arttırmaktadır.


Teninizle en uyumlu ve en kalıcı kadın parfümleriyle girdiğiniz her ortamda kendinizi belli edebilirsiniz. Yapılan araştırmalar kadınların psikolojik durumlarının ve kişilik yapılarının seçtikleri parfümle bağlantılı olduğunu göstermektedir. Utangaç ve naif kadınların daha soft ve doğal kokulardan yana oldukları, daha yüksek egolu kadınların da ağır ve keskin kokulara yöneldiği gözlemlenmiştir. 


Romantik kadınlar için okyanus ve yosun kokularına yönelmesi daha fazla görülmektedir. Her kadının teniyle uyumlu parfümü seçerek, kendini daha güçlü ifade etmesi yüksektir. İş hayatı olan ve topuklu ayakkabılar ve resmi kıyafetlerle uzun süre çalışma hayatındaysanız belki baharatlı kokular daha fazla baskın olacaktır. Kadınların günlük hayatlarına uygun parfüm seçmesi de oldukça önemlidir. Spor kıyafetlerle geçireceğiniz bir gün için hafif ve ferah kokuları, verdiği temizlik hissini göz önünde bulundurarak daha fazla tercih edebilirsiniz. Giydiğiniz kıyafetlerle de uyumlu parfümleri seçmek, sizi daha fazla yansıtmak için gereklidir. 


Günlük kullanılan roll-on, yüz temizleme jeli gibi bakım ürünleri de parfümlerinizle zıtlık yaratmazsa kokunuz daha etkili olacaktır. Günlük bakım ürünlerinizde çiçek kokuları daha baskınsa, parfüm kokunuza karışacak ve başka bir etki yaratacaktır. Egzotik meyveli, gül, yasemin gibi çiçeksi, kakuleli, kimyonlu, karabiberli, kehribarlı gibi baharat içerikli kadın parfümleri arasında mutlaka her kadına uyan bir seçenek bulunmaktadır.


Bayan parfümleri, erkek parfümlerine oranla daha az sedir ya da paluçya gibi özlerin kullanıldığı seçeneklerdir. Sadece yoğunlukları nedeniyle ayrılmaktadır. Kadınlar için yaş aralıkları da parfüm seçiminde önemli bir kriter olabilir. Egzotik kokular 30'lu yaşlarda iyi bir seçenek olabilirken, hormonal değişikliklerin azalmasından dolayı orta yaşlı kadınlar için şekerli kokulara yönelmek daha iyi bir alternatif olabilir.


https://parfumperi.com/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe