Hayallerinle gönül bağı kuran takılar Beza Takı da!

2019 yılında artık bir Trendyol markası olan Beza Takı, 2015 yılından bu yana mutlu günlerinize tanıklık edecek olan 925 ayarda ve fazlaca renk seçeneğine sahip takılar sunuyor. Sizlere özel tasarlanan gümüş takıları arasında, yüzükler, bileklikler, şahmeranlar, kolyeler, gerdanlıklar, küpe ve setler yer almaktadır.


Yüzlerce çeşit yüzük modelleri arasında elinize yakışan en güzel yüzükleri bulabilirsiniz. Yüzüklerimiz parmak ölçünüze göre ayarlanabilmektedir. Son dönemlerde popüler olan şahmeranlarımız oldukça zarif durmakta ve kolay kombinlenebilmektedir. Dilerseniz taşlı dilerseniz sade şahmeran modelleri de mevcuttur.

Gerdanlık modellerimiz ise boynunuza renk katarak sade elbiselerinizin canlanmasına yardımcı olacaktır. Set takıların, asilliği simgelediğini duymuş muydunuz? Sizlerin asaletine yakışacak olan set takılarımız dilediğiniz, modelde tasarlanmaktadır. Siz de tam bir küpe aşığıyım diyorsanız sizlere özel tasarlanmış dilediğiniz modelde küpelerimize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kolyelerle gönül bağınız var mı? Cevabınız evet ise Beza Takı gönül bağı kurabileceğiniz en duygusal kolye modellerini sizin için tasarladı. Bileğim boş kalmasın diyorsan, saatlerine de uyum sağlayacak olan bileklikleriniz Beza Takı da. Beza Takı güvencesiyle sizlere sunulmak için özenle hazırlanmış olan gümüş takıların rose, bronz, gümüş renkleri de mevcuttur. Gümüş takılarımızda kullanılan taşlar, son derece kalitelidir. Taşlarının kararma yapmayacağı garantisi de bulunmaktadır.


Takınızı beğendikten hemen sonra sepete ekle diyerek ürünü satın alma aşamasına gidebilirsiniz. Son dönemlerde aklımıza takılan sorulardan birisi olan, bu site güvenli bir site mi? Ödeme bilgilerim gizli kalır mı? Gibi sorularınızın cevabını ödeme kısmında olan güvenlik sözleşmesini okuyarak bulabilirsiniz.

Güvenli bir şekilde siparişinizi tamamladıktan sonra maksimum 3 gün içerisinde Mng Kargo ile kargonuz kapınıza kadar gönderilecektir. Bu süreçte size verilen takip numarasıyla kargo takibi yapabilirsiniz. Kapıda ödeme, kredi kartı ile tek çekim ya da taksitli ödeme seçenekleriyle ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu süreçte aklınıza takın sorular ve danışmanlık desteği için değerli ekibimize 0535 791 30 30 numaralı telefondan ya da sosyal medya hesapları kısmından dilediğiniz zaman ulaşım sağlayabilir Instagram hesabımızı takip ederek kampanyalarımıza katılım gösterebilirsiniz.

Dönemin en gözde gümüş takı kampanyaları Beza Takı da! Sende bu fırsatı kaçırma!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe