Emsal Doğan: 'Güzelliğinizin altını çizin'

'Güzelliğinizin altını çizin'
Emsal Doğan’ın güzellik sektöründeki 25 yıllık deneyimi Emsal Doğan Taksim International olarak yeni bir boyuta kazanıyor. Avrupa’daki protez tırnak ve kalıcı makyaj uygulamaları üzerine yaptığı çalışmalardan sonra Türkiye’ye gelerek, günlük yaşam temposu içinde güzellik ve bakım için kendilerine zaman ayırmayan kadın/erkek tüm müşterilerine en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde vermeyi her zaman kendisine şiar edinmiş olan Emsal Doğan, Emsal Doğan Taksim International ile tüm müşterilerine Taksim meydanında hizmet vermek için hazır.

Emsal Doğan Almanya’da yaptığı çalışmalar ile ödüller almış ve protez tırnak ve microblading konularında kendi tekniklerini geliştirmiştir. Türkiye’de hizmet verdiği 30’a yakın şubesinde kendi tekniğini uygulayan uzman ve deneyimli personelini kendisi yetiştirmekte ve pek çok uygulamada tamamen organik olan kendi markası ürünleri kullanmaktadır. Alanında her zaman öncü, dünyadaki trendleri ve yeni teknolojileri takip eden, her zaman Türkiye’de ilk getiren ve en iyi uygulayan oluştur.

Emsal Doğan Taksim International’da başta protez tırnak, microblading ve ipek kirpik olmak üzere, kalıcı dudak renklendirmeden kalıcı dipliner ve kalıcı eyeliner’a kadar tüm kalıcı makyaj uygulamaları, manikür pedikür, kalıcı ojeden ve nailart’a kadar tüm tırnak bakım uygulamaları, kaş laminasyonu ve kirpik lifting, lazer epilasyon, cilt bakım, hydrafacial, dermapen, zayıflama uygulamarına kadar ihtiyaç duyacağınız bütün bakım ve güzellik hizmetleri uzman kadrolar tarafından hijyenik olarak sunulmaktadır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Protez tırnak yaptırmak için gittim Taksim şubesine, klinik gibi güzellik salonu olmuş. Çalışanlar da işlerinde uzman, elinize sağlık Emsal Hanım

    YanıtlaSil

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe