Markalı Çantalar Nasıl Uygun Fiyata Satın Alınabilir ?

Markalı Çantalar Nasıl Uygun Fiyata Satın Alınabilir

Markalı kadın çantaları görkemli görünüşleri , şık deri tasarımları , parıltılı ve dikkat çekici tasarımları ile icat edildiğinden bugüne her zevke hitap ederek sürekli gelişim göstermiştir. Günümüzde hangi tasarım aklınızdan geçiyor ise mutlaka size hitap eden bir marka ve model bulabilirsiniz. Markalı özel tasarım yıllarca moda dünyasının temel dayanakları olmuş , şıklığın , elitizmin dışa vurum aksesuarları olarak kullanılmıştır.

Bu dönemde dünyada bir çok ikonik marka meydana çıkmış , moda hayranları için eşsiz ve benzersiz ürün seçenekleri sunmuşlardır. İkonik modeller sadece zenginler için değil  hem şıklığına düşkün hem de bütçesi sınırlı moda takipçileri içinde usta ellerden Tory Burch , Michael Kors gibi markalar çıkmıştır.

Tüm dünyada gelişmiş ülkelerin tamamında olduğu gibi ülkemizde de bu markaların ürünlerine ulaşmak mümkün. Ancak özellikle ülkemizde son zamanlarda ithal ürünlere yüksek gümrük vergileri uygulanmaya başlandı , bir anda fiyatlar beklenmedik düzeylere ulaştı. Bunun yanında kur etkisi ile beraber şık ve kaliteli marka çantaları satın almak bir çok kadın için maalesef hayal haline geldi.

Peki markalı çantalar nasıl ucuza alınabilir.


Ülkemizde bu ürünler gümrük vergileri dolayısıyla her ne kadar pahalı da olsa yurt dışından uygun fiyatlara temin edebileceğiniz kanallar mevcut. Moda her kadının diyoruz ve bir kaç yöntemi sizin için sıralıyoruz;

yurtdisifiyati sizin için aradığınız ürünlerin yurt dışı fiyatlarını kargo, gümrük vergisi , ÖTV hesaplayarak toplam fiyatı yurt içi sitelerdeki fiyatlar ile karşılaştırır. Michael Kors , Tory Burch , Burberry gibi markalı orijinal çantaları %50 ye varan uygun fiyatlar ile  bu sitede bulabilirsiniz.

Yurtdışına çıkan bir arkadaşınızdan rica edebilir yada grabber.io gibi yurt dışına çıkan ve yurt dışından ürün almak isteyen kişileri buluşturan platformları kullanabilirsiniz.

Özellikle yurtdışında grey market olarak adlandırılan orijinal ürünleri uygun fiyatlara satan web sitelerini keşfedip oldukça uygun fiyatlara adresinize teslim ürünler satın alabilirsiniz . Bu durumda dikkat emeniz gereken husus gümrük vergisi , ötv gibi ek kalemler ödemeniz gerektiğidir. Vergi hesaplamakta güçlük çekiyorsanız yurtdışıfiyati ‘na sorabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Burada verilen web sitelerinden alışveriş yapanlar oldu mu, fiyatlar oldukça uygun görünüyor.

    YanıtlaSil

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe