Modelistlik Kursu Eğitim İçeriği

Son zamanlarda popülerliğini hızla arttırmakta olan modelistlik kursu, konusunda uzman bir kadro ile birlikte sizlere sunulmaktadır. Sekiz aylık dönemlerde verilmekte olan modelistlik kursu, 12 kişilik kontenjanlardan oluşmaktadır. Modelistler tekstil sektöründe çok iyi imkanlarla istihdam edilmektedir. Bu eğitime katılma şartları, en az ilk okul mezunu olmak ve 18 yaşını doldurmaktır.

Modelistlik Kursu İçeriği

Hazır giyimde belli bir modele sahip olan ve çizim, kalıp, dikim ya da numune üretim gibi talimatları hazırlayan kişilere modelist adı verilmektedir. Modelistlerin kadın, erkek ve çocukların vücut ölçüleri hakkında temel tüm bilgilere sahip olmaları gerekmektedir. Modelistlik kursuna katılmak isteyenlerin en az ilkokul mezunu olma şartı bulunmaktadır.

Günümüzün en ileri teknolojileri kullanılarak sunulan modelistlik eğitimleri, kısa sürede gerekli tüm donanımlara sahip olmanızı sağlıyor. Modelistlik kursu sonrasında uluslararası geçerliliğe sahip olan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verilmektedir. Eğitimleri hafta içi ya da hafta sonu olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarlı modelistlik eğitimlerinden  yararlanma imkanları da bulunmaktadır.

      Modelistlik Kursu Hakkında Detaylı Bilgi İçin: https://www.yeniumitmodelistlik.com/modelistlik-kursu-istanbul.php

Modelistler İçin Çalışma Alanları

Gerekli büyüklüğe sahip olması gereken modelist çalışma alanı, ihtiyaç duyulabilecek tüm malzemeler ile donatılmış olmalıdır. Modelistler, çalıştıkları alanlarda diğer çalışanlar ile işbirliği içerisinde olmak zorundadır.

Modelistlik kursu eğitimlerinde ilk olarak elde kalıp ile pratik yapılmakta ardından ise sektör içerisinde en fazla kullanılan kalıp programları tercih edilmektedir. Eğitime katılan herkes için sanayi makineleri üzerinden dikiş dersleri de verilmektedir. Yüksek verimlilikte geçen modelistlik kursu, kısa sürede istenilen sonuçların elde edilmesine olanak tanıyor. Eğitimi tamamlayarak modelistlik ünvanı alanlar, bir çok farklı iş imkanını da elde edebilme şansı yakalamaktadır.

Modelist Olma İmkanı

Gelecek kariyeri olarak hayalinde modelist bulunan pek çok kişi bu kurslara katılım gösterebilir. Kadın erkek ve çocukların vücut oranları, drop ve beden ölçüleri hakkında bilgileri en iyi şekilde aktaran dersler doğrultusunda kaliteli bir eğitim elde edilebilir. Bu eğitim tamamen profesyonel ve kurumsal bir anlayış içerisinde modelistlik kursu bünyesinde gerçekleştiriliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe