İç Giyimde Seçkin Alternatif

Kondu Tekstil Ticaret A.Ş bünyesinde faaliyette bulunan Alsanalsa.com, seçkin iç giyim ürünlerini kullanıcılara ulaştırıyor.

Ürün gamında kadın, erkek, genç kız ve çocuklara yönelik ürünler mevcuttur. Kadın kategorisinde korse, atlet, tanga, külot, şort, dantelli külot, yüksek bel külot, brazilian ve büyük beden ürünler; erkek kategorisinde atlet, boxer, slip ve korse; genç kız kategorisinde atlet, body, alıştırma sutyeni ve külot; çocuk kategorisinde ise atlet, body, külot, şort, pijama, boxer ve slip çeşitlerini bulmak mümkün. Satışa sunduğumuz her ürünün, farklı vücut tipleri için farklı alternatiflerine ulaşabilirsiniz.

Her kategoride, sağlıklı ve kaliteli alternatifler söz konusu. ISO- 9001: 2015 ve ISO- 10002: 2004 sertifikalarına sahip Alsanalsa, sağlığı tehdit etmeyecek kumaş ve boyalar kullanmaktadır. Gönül rahatlığı ile tüm aile bireylerinin giyebileceği iç çamaşırları, gündelik yaşamınızda sağlıklı bir iç giyim alternatifi sunuyor.

Ayda 4 milyon iç çamaşırı üretimiyle kalite, geniş bir kitleye ulaştırılıyor. Alsanalsa.com’daki ürünler Avrupa, Rusya, Ukrayna, Balkan ve Arap ülkelerine ihraç edilmektedir.

Hedef %100 müşteri memnuniyeti ise, konu her boyutuyla masaya yatırılmalı, her basamakta profesyonellik gözetilmeli. Aynı gün gönderim ve 75 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, kredi kartına 9 taksit, kapıda ödeme, gizli kargo gibi avantajlarla Alsanalsa.com, nitelikli hizmetin adresi.

Hemen tüm İç Giyim ürünlerindeki fırsatları incelemeye başlayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !