Perde Hizmetlerinde Sınır Tanımıyoruz

Perde hemen her evin, ofisin, işyerinin ve daha nice mekanın olmassa olmazlarındandır. Lakin olmassa olmaz bir materyal olduğu gibi takıldığı ortamda doğru seçim ile takıldığı zaman en güzel süs olarakta durmaktadır. İşte burada tercih edilen perdeci hizmeti yapan kurumun üzerine büyük yük düşmektedir.

Perde hizmeti vererek yıllarca bu alanda deneyim ve tecrübe kazanan bir kurum olarak bölgemizde en çok tercih edilen perdeci olmuş durumdayız. Vermiş olduğumuz hizmet ve yönlendirmeler ile yaygınlık alanımızı arttıran ve küçük bir işletmeyken büyük bir kurum olarak bayilik veren bir marka haline gelmemizin en büyük sebebi yapılan işin en başından başlanarak ciddiyet, memnüniyet ve profesyonelce yapılmasından kaynaklanmaktadır.

Kullanılan her malzemenin kaliteli oluşu ve verilen her üründe garantörlük yapan bir perdeci olarak müşteri memnüniyetini sağlamış olmamız, parmakla gösterilen bir kurum olmamızı sağlamıştır.

PERDE ÇEŞİTLERİ

Yapılan çalışma veya iş ne olursa olsun farketmeksizin bir kurumu en üst seviyeye taşıyan, verilen hizmette bol çeşit ve her kesimin isteğine seslenebilmekten geçmektedir. İşte bu eksende her kesime ulaşan bir perdeci hizmeti sunan kurumumuz bu çalışmaları ile hizmet alanını genişletmiştir.

Perde çeşitlerine bu eksende bakıldığı zaman başta ev olmak üzere ofis, işyeri okul ve cafe tarzı perde çeşitleri ile geniş bir alana yayılan perdecimiz, salon, tiyatro ve daha nice sanat alanlarınında yararlanabildiği geniş bir hizmet ağıyla çalışmaktadır. Özelliklede rahatlık ve modernliğe önem gösteren bireylerin oturduğu yerden perde açıp kapatma işlemini yapabildiği motorlu ve kumandalı perdelerimiz büyük ilgi görmektedir.

HİZMET AŞAMALARI

Hizmette ve müşteri memnüniyetini en hat safhaya taşıyan bir perdeci olarak ulaşım ve irtibat numaralarımızdan kurumumuza ulaşıldığı andan itibaren hizmetlerimiz başlamaktadır. Öncelikli olarak perde hizmetinden yararlanılacak mekanı ziyaret ederek perde çeşit ve modellerini tanıtan ve bu konuda danışmanlık hizmeti veren profesyonel kurum çalışanlarımız daha sonra ise istenilen ebat ve ölçülerde hizmeti en üst seviyede sağlamaya yönelik çalışmaktadırlar.

Bu durum hem müşterinin ilgi ve isteğini öğrenerek yeni fikirler ekseninde yeni üretim sağlamamızı hemde buna bağlı olarak halk ile iç içe çalışan bir kurum olarak toplumun zevk ve isteklerine seslenebilen bir eksende çalışarak hizmette sınırsızlık sağlamamızı sağlamaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !