Tesettür Giyim İle Gelen Şıklık

Jile kelimesinin genel bir açıklamasını yapacak olursak eğer; kolu ve yakası olmayan yelek türüne denmektedir. Sadece yelek olarak düşünülmemelidir. Yine kolu ve yakası olmayan, yelek tarzı ile tasarlanmış elbise formunda tesettür jile tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasındadır. Günlük giyim için ya da günlük davetler için son derece kurtarıcı hem de şık tasarımlar arasında yer almaktadır. Hem spor olarak hem de kombini doğru bir şekilde yaptığınızda bir davette bile kullanabileceğiniz kıyafetler arasında yer almaktadırlar.

Tesettür Model Jileler İle Şıklığınıza Şıklık Katın

Elbiselerin sağladığı rahatlığı keşfettikten sonra vazgeçmek pek mümkün değildir. Bunu bilen moda uzmanları da hem rahat hem de her şekilde kullanımı olan tasarımları üretmeye devam etmektedirler. Tesettür jile de bu kapsama uymakta olan ve sıkça kullanımı tercih edilen ürünler arasında yer almaktadırlar. Tesettür jile tarzı elbiseler hem spor şıklığı hem de abiye şıklığı ile tasarlanmakta olduğu için son derece kullanışlı elbiselerdir. Örneğin dantel formunda hazırlanmış ve yelek kesim ile belden oturtmalı olan eteği de aşağıya kadar açılan jile elbisesini şık bir gömlek ile kombinlediğinizde gece bir davete katılabilmeniz mümkün olacaktır. Tesettür jile elbiseler yaz kış kullanılabilir olması nedeni ile de tesettür şıklığını tamamlamaktadırlar.

Tesettür Jile Elbiseler Nasıl Kombinlenmelidir?

Tesettür jile sezonu ve modası hiç geçmeyen tasarımlardan biridir. İster pantolon ile kombinleyerek kullanın, isterseniz elbise ya da yelek formunda uyum sağlayın, sınırsızca kullanabileceğiniz pek çok alanı vardır. Özellikle daha klasik modelleri klasik gömlekler ile tamamlayabilirsiniz. Topuklu bir ayakkabı seçimi yaptığınızda jile elbisenizin tam anlamı ile tarzı değişecek ve bir davet elbisesine dönüşecektir. Kot jile formunda tasarlanan jile elbiseleri ele alacak olursak eğer, spor ayakkabı ile tamamlandığında son derece rahat ve şık bir günlük kıyafet olarak kullanmanız mümkün olacaktır. Pek çok jile modeli elbise mevcuttur. Sezonun renkleri ise canlı ve uçuk renklerdir. Lakin sizin sevdiğiniz renkleri seçmeniz daha keyif verici bir süreç geçirmenizde yardımcı olacaktır. Ancak her elbise modelinde olduğu gibi bu senede siyah renkli jileler vazgeçilmezler arasında çoktan yerini aldı. Ancak yazın başlangıcında daha soft renkler giymek ve koyu renkleri daha çok gece kullanmak uygun olacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe