Gergin ama doğal yüz estetiği

Yüz germe operasyonları yaş almayla birlikte yüzde oluşan kırışıklık, sarkma ve form kayıplarını düzeltmeye fayda sağlarken, yüz ifadesinde yaptığı değişiklikler sebebiyle pek çok insanın operasyona çekinerek yaklaşmasına neden oluyor. Ameliyatsız tekniklerin en büyük avantajı ise doğal duruşa gölge düşürmemesi

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur yüz germe ameliyatları ve ameliyatsız yüz gençleştirme teknikleri hakkında bilgiler verdi: Sağlıksız beslenme ve genetik faktörlerin de etkisinin eklenmesiyle, zamanın izlerini yüzümüzde belirgin bir hale gözlemleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra, yüz germe ameliyatları oluşan bu olumsuz tablonun silinmesine yardımcı oluyor ve zamanı durdurabilmek için son derece etkili dönüşler sağlıyor.

Facelift ya da literatürde rhytidectomy olarak geçen yüz germe operasyonlarında en fazla korkulan konu ise, doğallığı koruyamaması. İşte bunun için yenilikçi teknikler geliştirerek cerrahi ya da ameliyatsız olarak, ifade kaybı yaşatmadan sorunu çözümlemeye çalışıyoruz".

Yüz Germe Operasyonuna uygun bir aday mıyım?

"Yüz germe operasyonuna bir hastamızın uygun olup olmadığını muayene ettiğimizde, ilk olarak ameliyatsız tekniklerle çözümleyip çözümleyemeyeceğimize bakarız. Çünkü olabildiğince ameliyatların olası risklerinden hastalarımızı korumak için çabalıyoruz ve kesi izi yapmadan, anında sosyal hayatlarına dönebilecekleri tedavi prosedürlerini uygulamaya gayret ediyoruz. Sizin için hangi tekniğin uygun olduğunu ve hangisinden en fazla faydayı alabileceğinizi ancak muayene olduktan sonra anlayabiliriz. Söz gelimi aşırı yıpranmış bir surata klasik yüz germe ameliyatını önerebiliriz.

İfade kaybının olmaması için hastanın kendi yağından aldığımız ve kök hücreden zengin hale getirdiğimiz yağ enjeksiyonlarını kullanıyoruz. Fazlalık yıpranmış deri hattını yüz bölgesinden uzaklaştırılıyor ve eski yüz kontürüne bağlı kalarak yenilenmiş, eski haline getirilmiş şekilde gizli kesilerle kapatıyoruz. Bu ifade kaybının önüne geçiyor" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur kesi izlerinin saç çizgisi içine ve doğal kulak hattının içine gizlenerek yapıldığını belirtti.

Örümcek Ağı Estetiği en doğal uygulama

" Yüzünde yıpranma olan hastalarımıza klasik yüz germe ameliyatına alternatif olarak Örümcek Ağı Estetiği de yapılabilir. Ameliyatsız yüz germe tekniği olan Örümcek Ağı Estetiğinde aynı etki deri altına yerleştirilen ince medikal iplerle sağlanır. Yüzünüze bir örümcek ağı gibi işlenen iplerin arasına vücudunuzun başka bir bölgesinden alınan yağ, Cihantimur Yağ Transferi tekniğiyle enjekte edilir.

Bu sayede yapay dolgu uygulamasının sahte görüntüsünü ve ameliyat sonrası uzun süren iyileşme sürelerini bertaraf etmiş olursunuz. Yine bu sayede, morarma, şişlik ve olası ameliyat riskleri de ortadan kalkar. Kesi yapılmadan uygulanan bu teknik sayesinde, yüzünüz canlanır, form kazanır ve günden güne tazelenmeye başlar" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Örümcek Ağı Estetiğinin yüz germe operasyonları içerisinde en doğal hali koruyan uygulama olduğunun da altını çizdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe