Siz evlenirken güzelleşin

Herkesin hayali düğünde mükemmel görünmek. Gelin ve damat adayları, hayatlarının en özel ve güzel gününde kendilerini yenilemek ve düğündeki davetlileri büyülemek için kendilerini profesyonel ellere emanet ediyor. 

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel, düğüne 6 ay kala ve sonrasında hangi estetik müdahalelerle değişimin yaşanabileceğini anlatıyor.

Kadınların prensesler gibi bembeyaz gelinlikleri, erkeklerin prensler gibi şık smokinleri evlilik aşamasında son derece mühim, ancak her çift bu özel günde diğer zamanlara nazaran kusursuz görünmek ister. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel, evlilik hazırlıkları yapan gelin ve damat adaylarının daha estetik görünmeleri için cerrahi ve cerrahi dışı tüyolar hakkında bilgi veriyor…

Büyük Güne Altı Ay Kala
Özellikle cerrahi işlemler için en uygun zaman düğüne altı kala olan süre. Zira ameliyat izlerinin iyileşme sürecinin hesaba katılması gerekiyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel, bu dönemde liposuction, meme büyültme-küçültme ve burun estetiği ameliyatlarının kolayca yapılabileceğini belirtiyor.

Düğüne Beş Ay Kala
Özellikle gelinlerin favorilerinden biri olan sırt estetiği için en uygun zaman düğüne beş ay kala. Gelinliğin modelinin de bu dönemde netleşmesi sebebiyle, sırtı açık gelinlik giyecek gelinler için yenilikçi bir teknikle, özellikle sütyen kat bölgesindeki fazlalıklar alınıyor ve bel çevresindeki yağlı kısmın liposuctionla inceltilmesi sağlanıyor.

Düğüne Dört Ay Kala
Son dönemde vücutta çöken yerlerin yağ ile doldurularak tekrar şekillendirilmesi daha düzgün bir görünüm oluşmasını sağlanma işlemi oldukça revaçta. Büyük güne dört ay kala gelinlik ve damatlığın içinde daha büyüleyici gözükmek için yağ şekillendirme cerrahisi tercih ediliyor.

Düğüne Üç Ay Kala
Liposuction ve meme büyütme-küçültme işlemleri son 3 ay kalaya kadar rahatlıkla yapılabiliyor. Yüzde cilt soyma işlemi için en ideal zamanlardan birisi düğüne üç ay kala. Zamanla ve güneş ışınları sebebiyle lekelenen, kırışan ve kalitesi bozulan yüz derisi, yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Düğün günü göz alıcı ışıltısıyla parıldamak isteyenler, bu işlemi tercih ediyor.

Düğüne İki Ay Kala
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel'e göre botoks için en doğru zaman, düğüne 60 gün kala. Uygulamadan yaklaşık 3 ay sonra güçlü kaslarda hareket geri dönmeye başlar. 4 ay sonra zayıf kasların hareketi de başlar. 6 ay sonra etki tamamen ortadan kalkar. Dolayısıyla iki ay kala yapılan botoks işlemi son derece nokta atışı olacaktır.

Düğüne Bir Ay Kala
Düğün işlemlerinin en yoğunlaştığı ve yorgunluğun had safhada olduğu son bir ay gözaltları olduğundan daha yorgun görünür. Kimse en özel gününde yoğun gözaltı ile davetlilerin karşısına çıkmak istemez. Bu dönemde yapılacak en doğru işlem, mezoterapi olacaktır. Olduğundan daha canlı ve parlak bakışlara sahip olacak, ilk dansınızı yaparken, gözünüzü müstakbel eşinizin gözlerinden alamayacaksınız. Büyük güne bir ay kala botoks ve dolgu işlemleri gönül rahatlığı ile yaptırılabilirken, cerrahi işlemleri için vakit artık geçtir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe