Hatayı hiç kendinizde aradınız mı?

Hem güzel hem çekici hem de zekisiniz. Peki neden hala yalnızsınız? 

Hatayı hiç kendinizde aradınız mı? Uzun zamandır hayatınızda biri yoksa veya ilişkileriniz bir türlü uzun soluklu olmuyorsa, aşağıdaki ihtimallerden birinin sizde bulunup bulunmadığını düşünmeye ve beraberce olumlu adım atmaya ne dersiniz?

Geçmişte Kalan Kötü Deneyimler

Belki geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylardan dolayı; ya da deneyip deneyip istediğiniz mutluluğu bulamamış olmanız. Bunda dolayı da yitirmiş olabileceğiniz umudunuz da yalnız kalmanızın sebeplerinden biri olabilir. Şunu düşünün: bu hayatta her şey çok güzel ilerleseydi, yaşamanın tadı nasıl olurdu? Ağlayıp üzülmek gibi kelimeler olduğuna göre; bunları yaşamanın da bir anlamı var demektir. Hayal kırıklıkları yaşanmadığında bazı şeylerden ders almak ve daha güzelini yaşayamazdık. Bunları hiçbir zaman unutmayın ve umudunuzu sakın kaybetmeyin! En önemlisi de kendinizi yalnızlığa asla mahkum etmeyin.

Fazlaca Arkadaş Olduysanız

Nasıl ki birçok kadın hafif maço bir erkekten hoşlanır; aynı şekilde erkekler de karşılarındaki kadının dişiliğini görmek isterler. O yüzden neden yalnızlığınızı çözmeden önce durup bir geçmişe dönün. Daha önce şunları yapıyor muydunuz? Sevgilinize eski ilişkilerinizden bahsetmek, onun eski ilişkilerini dinleyip bir dost gibi yorum yapmak, onunla erkek muhabbeti yapıp 'kanka' moduna bürünmek, vs...

Bu davranışlar sizi aşk boyutundan çıkarıp dostluk boyutuna sokup her şeyi bitirecektir. Elbette ilişkinizin temelinde dostluk da olacak; ama bu dostluğu 'erkeksi' tavırlar yerine dişiliğinizi koruyacak şekilde kurmalısınız.

Onun Aradığınız İnsan Olmadığını mı Düşünüyorsunuz?

Burada iki ihtimal olabilir. Birincisi; yaşadığınız bazı tatsız deneyimlerden dolayı karşı cinsten ve ilişkiden soğumuş olmanız... İkincisi ise kendinizi fazla üstün, karşınızdakini ise fazla aşağıda görmeniz ve bir arada olmak için çok fazla çaba harcamamanız... Birinci durumda yapmanız gereken her zaman geçmişi geçmişte bırakıp, yaşananlardan ders alarak, yepyeni bir sayfa açmanız. İşte tam bu bu noktada size çok ilginç bir önerimiz olacak. Kaliteli arkadaşlık sitelerinden yardım alabilirsiniz; www.ecift.com iyi bir örnek olacak size. Unutmayın ve korkmayın, geçmişinizdeki bir ilişkide yaşadıklarınızı bir sonraki sevgiliniz de olacak diye bir şey yok. Siz dersinizi aldığınız müddetçe, bir sonraki ilişkiniz çok daha sağlıklı olacak zaten. Eğer durum ikincisi gibiyse, kimseye bu kadar yukarıdan bakmamanızı tavsiye ediyoruz. Nerede yaşarsanız yaşayın, hayata nasıl bakarsanız bakın sizin de bir ruh eşiniz var ve sizi bir yerlerde sizi bekliyor...

Erkeklere İtici Gelen Yönleriniz Mi Var?

İtici davranışlar neler mi? Erkeksavar denecek bu davranışlar; sürekli çocuk gibi konuşma, evi baştan aşağı pembeyle dönüştürmeniz, onu sevmediği tarzda müzik yapanların konserlerine götürmek için çabalama, aile albümleri hazırlayıp çocuk baskısı yapma gibi şeyler olabilir... Veya aslında daha gerçekçi baktığımızda sürekli nerede ne yaptığını sormak, sıkça onu sevdiğinizi söylemek veya mesaj atmak, aşırı kıskançlık yapmak, sürekli eski defterleri açtırmak, ya da çeşitli baskılar yapmak... Siz siz olun bu tip davranışlarınız varsa onları bırakmaya çalışın! Aksi takdirde arkadaşlık siteleri de dahil kimse sizi yalnız kalmaktan kurtaramayabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe