Adım Adım ile Çocuk Büyütmek Artık Daha Kolay!

Çalışan bir annesiniz ve çocuğunuza bir başkası mı bakıyor? Yokluğunuzda nasıl bir eğitim aldığını merak mı ediyorsunuz? Siz çalışırken onun hangi oyuncaklarla oynadığı, bu oyuncakların onun eğitimine iyi mi kötü mü geldiğini biliyor musunuz? Ya da miniğinizle geçirdiğiniz bu güzel zamanların daha nitelikli olmasını mı istiyorsunuz? İnternetten bulduğunuz oyunların ne amaca hizmet ettiğini mi bilmek istiyorsunuz?

Bu soruların cevaplarını siz de merak ediyorsanız size bir önerimiz var: Adım Adım Eğitim Setleri!

Uzman bir kadro tarafından hazırlanan ve her geçen gün kendini geliştiren bebek eğitim seti ile henüz tanışmadıysanız, hemen size internet sitelerine bekliyoruz. Ama önce biz size biraz anlatalım isteriz ne işe yaradığını. 9-48 ay arası çocuklar ve bebeklerin eğitimleri için hazırlanan bu setler pedagoglar ve psikologlar tarafından hazırlanıyor. Uzmanların desteği ile yolunda emin bir şekilde ilerleyen Adım Adım için önemli olan bebeklerin eğitimlerinin nasıl şekillendiği. Eğitimleri için 9.aydan 48.aya kadar destek olan ürün aileler için bir rehber niteliğini taşıyor.

Süsten ve gösterişten uzak olan materyalleri ile çocukların gelişimlerine aktivite kitabı üzerinden destek oluyor ve daha o yaştan kitap sevgisi aşılanmasına yardımcı oluyor. Bildiğimiz aktivitelerin ne işe yaradığını açık bir şekilde gözler önüne seren eğitim setleri, aslında çocuklarımız için ne yapmalıyız, ne yaparsak hangi yetisini geliştiririz gibi birçok annenin aklında sorulara yanıt veriyor.

Böyle bir ürünün olması ise çocuğu ile nitelikli vakit geçirmek isteyen bilinçli anne ve babaların kurtarıcısı oluyor. Böylece birlikteyken hem oyun oynuyorlar hem de öğreniyorlar.

Çocuklarınızın eğitimi beklemiyor bunu biliyoruz ve işte tam da bu yüzden bebeğinizin eğitimi için size Adım Adım öneriyoruz. Üstelik sahip olmak da çok kolay. Sitelerine girerek incelemelerinizi yapabilir, siparişinizi verebilirsiniz. En geç 4 iş günü içerisinde setiniz evinizde oluyor. Şimdiden keyifli eğitimler dileriz…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe