Ahşap mutfak tezgâhı kullanımı hakkında

KULLANICI YORUMLARI

**Son 5 yıldır kullandığım Promasif Ahşap Mutfak Tezgâhı hakkında kafasında soru işaretleri olanlar görüyorum.

Hayatımın son 12 yılında ev hanımı olarak geçiriyor olan biri olarak taş mutfak tezgahları ile ahşap arasındaki en belirgin farkın dış görünüş olduğunu söyleyebilirim. Yani bazen mutfağın havası bir tezgahla bu kadar mı değişir diye hala düşünüyorum. Hele benim gibi sürekli mutfakta yemeklerle haşır neşir olduğunuz bir ortam için bundan daha iç açıcı bir malzeme bulmanız imkansız. Tabi sadece görüntü değil kullanırken de diğer tezgahlardan aşağı kalan hiçbir özelliği yok. Hatta birçok avantajlı tarafı var. Mesela ahşap mutfak tezgahına herhangi bir zarar vermeniz durumunda zaten önceden size gönderilen bakım malzemeleri ile bir kaç dakika içinde hasarı yok edebiliyorsunuz. Diğer tezgahlarda bunun pek mümkün olmadığını biliyorum.

Benim gibi temizliği de hakkıyla yapan biriyseniz, ailenizden bir nesli bu tezgahta doyurabilirsiniz.

Nihan Erdiniz, Ev Hanımı- Muğla

**Aslında hafta içi genelde işe gittiğim için mutfak en favori mekanlarım arasında yer almıyor. Fakat sonuçta yemek için evde herkes benim elime bakıyor. Ben de o yüzden kendi zevkime göre bir mutfak yapmak istedim ve ilk görüşte tutulduğum tezgah tabii ki ahşap tezgahtı. Zaten her dakika mutfakta değilim bari girdiğimde içim ferahlasın istedim.

Sonra biraz kullanışlı mı değil mi diye araştırdım. Diğer tezgahlara nazaran bir eksiği yok. Ekstradan bir de doğal ve hijyenik olduğunu öğrenince hemen kararımı verdim. Promasif’i alalı bi’3.5 yıl oldu ve gayet mutluyuz.

Selen Ayazağa, Muhasebeci- Trabzon

**Efendim ben şahsen tüketim faaliyetleri dışında mutfakta pek bulunmuyorum. Yani pek yemek işlerine girişmem. Neden? Çünkü hanım sağ olsun.

Fakat Promasif ahşap tezgah konusunda benim de paylaşmak istediğim şeyler var. Hanım benden bu tezgahı seneler önce istedi ama ben hep erteledim. Ahşap malzemenin üstünde su, yemek falan ne işi var diye düşündüm. Fakat bizim hanım arkadaşından mı gördü artık nedir ısrarla böyle sorunlar olmayacağını söyledi. Ben de baskılara daha fazla dayanamadım, tamam dedim.

Sonra ben tabi ilk birkaç yıl „bu ne zaman kullanılmaz hale gelecek acaba?” düşüncesiyle bekledim durdum. Fakat hanımın da özenli kullanımı sayesinde o birkaç yıl uzadı gitti, hala da „taş” gibi tezgah. Ama „ahşap” tabi.

Oğuz Semiz, Serbest Meslek- İstanbul

Detay bilgiler için:

https://www.promasif.com/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe