Çay tiryakisi annenize Beko’dan otomatik çay makinesi


Anneler gününün yaklaşmasıyla birlikte ne hediye alsam düşüncesi de başladı. Hepimizin ortak arzusu; onların ihtiyacı olan, beğenecekleri ve mutlu olacakları bir anneler günü hediyesi almak. Eğer çay tutkunu bir anneniz varsa, son teknoloji ve şık tasarımlı bir çay makinesi onun için ideal bir hediye olabilir.

Yenilikçi ürünleriyle göz dolduran Beko’un BKK 2212 otomatik çay makinesi tam da annenize göre. Özel su transfer sistemi sayesinde otomatik olarak çay demleme imkanı sunan bu makine, çay sever annenizin mutfaktaki işini bir hayli kolaylaştırıyor. Sıcak su haznesine konulan suyun el değmeden demliğe aktarıldığı ve çayın ideal sıcaklıkta demlendiği otomatik çay makinesi, annenizle çay saatlerinizi daha bir keyifli kılacak.

Son derece şık ve kullanışlı olan bu ürün, ikili ısıtma sistemi sayesinde çayınızın sıcaklığını korurken, zamanlama fonksiyonu ile çayınızı dilediğiniz saatte demleyip ideal sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Böylece çayınız tam vaktinde içime hazır hale geliyor. Cam demlik ve su ısıtıcısı sayesinde çayı daha net görebileceğiniz çay makinesinin temizliği de oldukça kolay. Ayrıca 360 derece dönebilen kablosuz kullanımıyla, mutfak ve salon arasında mekik dokumaya da son veriyor.

Beko otomatik çay makinesinin bir diğer güzelliği ise farklı çay çeşitlerine göre demleme özelliği olması. Çay seçiminize göre demleme sıcaklığını ayarlayarak yüksek sıcaklıkta çayın acılaşmasını önlüyor. Böylece siyah çay, yeşil çay ve diğer bitki çayları lezzetini kaybetmeden uygun sıcaklıkta demlenebiliyor.

Eğer sizin de anneniz çay sever biriyse Beko BKK 2212 otomatik çay makinesi hoşuna gideceği bir hediye olacaktır. Bu pratik mutfak aletini annenize hediye ederek annenizle çay saatlerinizi daha unutulmaz kılabilirsiniz.

Beko’da otomatik çay makinesi haricinde, çay severler için birçok çay makinesi ve semaver seçenekleri bulunmakta. Son derece geniş demlik ve su ısıtıcı haznesi ile kalabalık aileler için ideal olan semaverler, ikili ısıtma sistemi ile sıcacık ve nefis demli çaylar hazırlayan çay makineleri ile çay saatlerinizi uzatıp keyfinize keyif katabilirsiniz. Beko’nun birbirinden güzel diğer küçük ev aletleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !