Akülü Tekerlekli Sandalye Nereden Sipariş Edilir?

Akülü Tekerlekli Sandalye Nereden Sipariş Edilir?

Dünya üzerinde ve toplumumuzda bulunan engelli bireylerin hayata tutunabilmesi için geliştirilen Akülü tekerlekli sandalye birçok kolaylığı da beraberinde getirebiliyor. Zaman içerisinde büyük bir değişim geçiren tekerlekli sandalyelerin günümüzde çok farklı fonksiyonlara sahip olabileceğini biliyoruz. Bu sistemler ilk geliştirildiği tarihlerde uzaktan kumanda edilebilme özelliklerine sahip değildi. 

Günümüzde ise elektrikli ve kumandalı olabilme özellikleri sayesinde engelli bireylerin yorulmadan hareket edebilmesi mümkün olabilmiştir. Yine engelli bireyler için büyük bir sorun teşkil eden merdivenlerde artık problem olmaktan çıkmıştır. Çünkü gelinen noktada engelli bireyler merdiven çıkabilen tekerlekli sandalyeleri kullanabiliyor, herhangi bir refakatçisi olmadan bu zorlukların üstesinden kolay bir şekilde gelebiliyorlar. Expert Medikal ise bu anlamda toplumumuza önemli bir katma değer sağlıyor. 

Engelli Bireylerin Toplumdaki Önemi

Engelli bireyler ne yazık ki birçok toplumda ikinci derecede insan muamelesi görür ve hayattan dışlanırlar. Fakat onların da toplumumuzun bir parçası olduğunu unutmamamız gerekir. Yine onlara karşı nazik olarak ve pozitif ayrımcılık yaparak hayata tutunmalarında bir rol üstelenebiliriz. Günümüzde engelli bireyler için spor müsabakaları düzenleniyor, kültür- ve diğer aktivitelere katılabilmeleri sağlanıyor. 

3 Aralık günü engelliler günü olarak biliniyor ve insanlar tarafından farkındalık oluşturabilmek için kullanılıyor. Tekerlekli sandalye ise fiziksel engele sahip olan kişilerin hayatlarında önemli bir rol oynuyor. Sizlerde Expert Medikal web sitesine giderek farklı model ve çeşitlerdeki bu sistemleri görüntüleyebilir veya hemen sipariş edebilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !