Murat Ağırel kimdir, hayatı ve bugün ne yapıyor?

Murat Ağırel kimdir, hayatı ve bugün ne yapıyor?
Murat Ağırel Türk gazeteci ve aynı zamanda yazardır. Ağırel 23 Eylül 1980 yılında Adana ilimizin Ceyhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şuan 43 yaşında olan Ağırel üniversite eğitimini Hatay Mustafa Kemal ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi üzerinden tamamlamıştır.

2006 yılında ise Biz Kaç Kişiyiz isimli sivil toplum kuruluşunda kuruculuk görevini üstlenmiştir. Sonrasında ise İstanbul İl Başkanlığı görevinde yer almıştır. Ağırel sonraki dönemlerde ise Memleket Sevdalıları isimli bir derneği kurarak bu dernek üzerinden de kurucu başkanlık görevi yapmıştır.

Murat Ağırel Hayatı

Murat Ağırel 2008 senesinde ise dönemin ünlü davaları arasında yer alan Ergenekon Davası kapsamında gözaltına alındı. Dava dahilinde Murat Ağırel kimdir söz konusu örgüte yönelik propaganda yapması ve bu yönde örgütün ilerlemesine katkı sunması gibi çeşitli suçlardan dolayı uzun süreli olarak göz altında kalmıştır.

Bu kapsamda ünlü Türk gazeteci toplamda 6 yıl 90 gün boyunca hapiste kalmıştır. Daha sonrasında çıkarıldığı mahkemece beraat edilmesine karar verilmiştir. 2018 yılında ise İyi Parti üzerinden İstanbul milletvekili adayı olarak adaylığını sunmuştur. Fakat düşük oy alması sebebiyle bu bölgeden milletvekili olarak seçilememiştir.

Murat Ağırel Bugün Ne Yapıyor?

Murat Ağırel bugün ise Yeniçağ isimli ünlü bir gazete üzerinden halen köşe yazarlığı olarak görev yapmaktadır. Bunun haricinde ünlü isim Halk TV üzerinden yayımlanan çeşitli programlara da katılmaktadır.

Buradan kendine özgü üslubu üzerinden Türkiye siyaseti hakkında görüş ve düşüncelerini aktarmaktadır.

Ağırel daha çok ülkede meydana gelen yolsuzluklar üzerinden köşe yazılarını dile getirmektedir. Bu yönde zaman zaman kişisel yorumlarını televizyon programlarından sunmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !