Hastalarımız, büyüklerimiz veya bebeklerimiz tehlikede mi ?

Hastalarımız, Büyüklerimiz veya Bebeklerimiz Tehlikede mi ?

Çoğu anne baba çocuk planlarının yanı sıra çalışma sürecini de atlamama taraftarıdır. Özellikle.. annelerin de çalışmasının gerektirdiği durumlarda ise bakıcı tercihi kullanılır. Burada ise bakıcı kamera sistemi devreye girmektedir. Her insan evde olmadığı sürede evinde çocuğu hakkında ne olup bittiğini görmek ve bilmek ister ve ortam tercihlerini bu yönde kullanırlar.

Bebek İzleme Kamera sistemi  ise , Evinizde iken çocuğunuzun yanınızda olmadığı zamanlarda telefonunuzdan onu takip etmenize olanak sağlayan sistemlerdir. Örneğin çocuğunuzu yatırdıktan sonra, hala uyuyor mu, uyandı mı, ağlıyor mu gibi merak ettiğiniz durumları kameranızdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

Bakıcı Kamera Sistemi Ne İşe Yarar ?

Aslında kısaca anlatmak gerekirse sizin evde olmadığınız süreçte uzaktan evinizi, çocuğunuzu, bakıcısını görsel ve sesli bir şekilde takip etmenizi sağlamaktadır. Tabi bu bakıcı kamera sisteminin faydaları birden fazladır. En basit tabirle illegal ve olumsuz durumlardan ev içinde çalışan personelleri uzak tutma ihtimali üzerinde durmak gerekmektedir. Bundan dolayı bakıcıların tümünü zan altında bırakmadan aslında bunun aykırı davranışlar yapmak isteyen bir bakıcı için caydırıcılığı olduğunu söylemek yerinde olur. Kişi izlenildiğini ve takip edildiğini hissettiği ve bildiği takdirde hâl, hareket ve davranışlarında daha dikkatli olacaktır.

Geçmişe dönük kamera kayıtlarını da dilediğiniz gibi yedekleyerek daha sonra çıkması muhtemel risklerin takibini yapabilirsiniz.

Bu sistem sayesinde sadece olan biten olumsuz şeyleri değil, anlık olarak çocuğunuza dair her türlü detayı da takip edebilmektesiniz.

Sesli sistem sayesinde de sadece görüntü olarak algı durumu sığ kalmayacak ve bütün detayları sesli şekilde duyabilecek ve takip edebileceksiniz.

Sadece bebek bakıcılığı olarak düşünmemek gerekiyor. Hasta, yaşlı, hayvan ve hatta çiçek bakımı olarak bile düşünebilirsiniz. Yetkilendirdiğiniz personeli her iş kolu anlamında takibini sağlayabileceğiniz bir sistemdir.

Bakıcı Kamera Sistemi Nasıl Kullanılır ?

Öncelikle kullanılacak olan bu sistem için ev ya da kullanılacak bölgeye uygun bir alan sağlamak gerekmektedir. Tavan köşeleri gibi bariz alanlar dışında, kullanılan eşyaların bazı bölümlerine gizleyerek de kullanılabilmektedir. Hareket algılama ve ses alma durumunu da zorlamayacak şekilde özel bir bebek bakıcı kamera sistemi seçimi yapılmalıdır.

Orijinal ürünleri en uygun fiyata satın almak ve kurulumunu yaptırmak için, guvenlikseti.com mağazamızı inceleyebilirsiniz. Profesyonel Bakıcı kamera setleri için tıklayınız. Kablosuz Bebek izleme kamera sistemleri için tıklayınız. Diğer tüm kamera ve alarm sistemleri için web sitemizi ziyaret ediniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe