Türkiye’nin ilan ve alışverişte yeni adresi

Türkiye’nin ilan ve alışverişte ilk adresi


Günümüzde dijital alışveriş dünyamızın vazgeçilmez bir unsuru haline geldi. İnternet kullanıcıları da dijital alışverişte giderek artan alışveriş platformları arasında en uygun seçeneği aramak ve bulmak için yoğun çaba gösteriyorlar.

Günümüzde artık alışveriş sitelerinde alışverişin yanı sıra emlak, vasıta, iş makineleri, sanayi, aksesuar, donanım, özel ders verenler ve yardımcı arayanlar gibi yan kategoriler de görülüyor.

İşte tam da bu noktada karşımıza alışverişin dijitaldeki yeni adresi olan www.alisverisdunyasi.com çıkıyor.

“DÜNDEN BUGÜNE”

Dijitaldeki alışverişin uygun adresi olan www.alisverisdunyasi.com ’un sloganı “2004 yılında Türkiye’nin alisverisdunyasi.com’u olmak için yola çıktık” ibaresiyle başlıyor ve şöyle devam ediyor:

“Türkiye’nin ilan ve alışverişte ilk adresi alisverisdunyasi.com, 2004 yılında mustafa ayt bilişim merkezi bünyesinde hayata geçirildi. Bir e-ticaret sitesi olmanın ötesinde, ülkemizde e-ticaretin doğuşundan bugüne olan sürecin de temsilcisi olan alisverisdunyasi.com, Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

Emlak, Vasıta, Alışveriş, İş Makineleri & Sanayi, Yedek Parça-Aksesuar-Donanım & Tuning, Hizmetler, İş İlanları, Hayvanlar Âlemi, Özel Ders Verenler ve Yardımcı Arayanlar olmak üzere toplam 10 kategoride hizmet veren alisverisdunyasi.com, kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ürün ve servisleriyle de ulusal ve uluslararası arenada çok sayıda ödülün sahibi oldu.

alisverisdunyasi.com ayrıca Kocaeli Gebze’deki genel merkezi ile e-ticaretin merkezinde…”

Yeni dijital alışveriş dünyasının düzgün, güvenilir ve uygun adresinden siz de faydalanmak istiyorsanız www.alisverisdunyasi.com’u takip edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe