Çelik evler ergonomik tasarımları ile satış rekorları kırıyor

Prefabrik sektörünün herkes tarafından tercih edilmesi, hem sahip olduğu yapıların hem de kendi alanında gelişme kaydetmesine yardımcı oluyor. Prefabrik sektörünün ilk olarak yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde standart modellere sahip prefabrik ev modelleri mevcuttur. Ancak taleplerin giderek artış göstermesi farklı yapı seçeneklerinin de ortaya çıkmasına neden oldu. Teknolojinin gelişiminden faydalanan prefabrik sektörü, kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlayarak hayatın daha yaşanılabilir hale gelmesini sağlıyor. Üretimdeki zengin çeşitliliği ile kısa sürede milyonlara ulaşan satışları ile Türkiye’nin her noktasında kullanılıyor. Dünyanın hemen hemen her noktasında da yaygın olarak kullanılan prefabrik ev modellerinde çelik evler en çok rağbet gören ev modelleri arasındadır.
 
Çelik evler ergonomik tasarımları ile satış rekorları kırıyor

Çelik evler, deprem gibi birçok doğal afete karşı koruma sağlıyor. Doğal afetlere karşın bu denli koruma sağlaması bu yapıların tercih edilmesindeki en önemli sebepler arasındadır. İstenilen her boyut ve modele uyarlanabilen çelik evler, 1+1, 2+1, 1+0 gibi birçok farklı model ağına sahiptir. Daha büyük ve model bakımından görkemli bir ev satın almak isterseniz dublex ya da villa tarzı çelik ev modellerinden tercih edebilirsiniz. seçiminize bağlı olarak tek katlı ve çift katlı olarak üretilen çelik evler, minimalist yaşamı benimseyen insanlara da ayrı bir fırsat sunuyor. En dar alanlarda dahi kurulum desteği sunan çelik evler, dayanıklı ve sorunsuz bir kullanım sunuyor.

Çelik evler, 4 mevsime uygun ev modelidir. Özellikle kış aylarında meydana gelen kötü hava şartları gibi etkenlerden etkilenmez. Evin içerisinde rutubet ve benzeri sorun oluşmamasından dolayı yaşamınızı sağlıklı ortam koşullarında devam ettirebilirsiniz. Çelik evler ile bütçenizi aşmadan uygun fiyatlı bir eve sahip olabilirsiniz.

Çelik Evler Isı Yalıtım Desteği İle Maliyetlerinizin Düşmesine Neden Oluyor
 
Çelik evler ergonomik tasarımları ile satış rekorları kırıyor

Çelik ev modelleri, Türkiye’nin tüm bölgelerinde kullanım için uygun bir ev modelidir. Sağlam, dayanıklı ve kaliteli yapıları ve kullanılan malzeme bakımından kış aylarında kullanıma uygun olan çelik evlerde, ısı yalıtımın sağlanabilmesi için poliüretan hammaddesi kullanılıyor. Poliüretan hammaddesi evin her noktasının eşit bir şekilde ısınmasına destek oluyor. Böylelikle kış ayları geldiği zaman evinizin tüm noktaları aynı eşitlikte ısınmasından dolayı, ısınma maliyetlerinizin maksimum oranda azalmasına yardımcı oluyor. Yaz aylarında ise; evin her noktası aynı serinlikte olmasından dolayı klima gibi ürünlere ihtiyaç duyulmaz. Bütçenize rahatlık katan çelik evleri yaptırarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Çelik evler ile müstakil bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz. Doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir noktaya inşa edilen çelik evler, yaşam konforunuzun artmasına katkı sağlar. Kalabalık şehirlerden bunalıp, hayatınızı farklı bir şekilde idame ettirmek isterseniz, prefabrik sektörü ile hayatınızı yeniden şekillendirebilirsiniz. İstenilen her alana kurulabilen ve kısa süre içerisinde teslim edilen çelik evlere sahip olarak hayal ettiğiniz yaşamı gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Hazır Evler Acil İhtiyaçlarınızda Sizlere Çözüm Sunuyor

Prefabrik sektörü diğer sektörler ile kıyaslanınca her yönü ile fark yaratmaya devam ediyor. ‘’Aynı Gün Teslimat Seçeneği’’ ile hiçbir yapı sektöründe bulunmayan, hızlı çözüm desteği sunan prefabrik hazır evler, istediğiniz her noktaya kurulabiliyor. Hazır ev modelleri, her detayı hazırlanarak stokta bekleyen ev modelidir. Siparişler oluştuktan sonra direkt olarak kurulum yapılacak olan alanlara yönlendirilir. 2 iş günü içerisinde alanında uzman kişiler tarafından kurulumları yapılarak sizlere sunulan hazır evler herkesin ihtiyacı ön plana alınarak hazırlanmıştır.
 
Çelik evler ergonomik tasarımları ile satış rekorları kırıyor

Hazır stoklu olarak satışa sunulan hazır ev seçeneklerinde, 2+1 standart ev modeli talep gören ev modellerinden bir tanesidir. Hazır ev seçeneklerinde kullanılan tüm malzemeler kalite bakımından en kaliteli ürünlerden oluşur. Aynı zamanda evin içerisinde bulunan pencereler özel PVC kaplamasından dizayn edilir. PVC kaplaması ısı yalıtımına ve ses izolasyonuna katkı sağlar. Tek katlı inşa edilen prefabrik hazır evler, 85 metrekare büyüklüğü ile 4 kişilik bir aile için uygun bir model seçeneğidir. İstediğiniz her boyutta üretilen prefabrik ev modellerinden dilediğiniz modeli yaptırabilirsiniz.

Hazır ev modellerinin fiyatları seçmiş olduğunuz ev modeline göre belirlenir. Tek katlı standart boyutlarda olan ev modelleri en uygun olan ev modelidir. Dublex ve villa tarzı ev modelleri fiyat bakımından daha yüksek fiyatlıdır. Talep ettiğiniz ev modeline göre bütçenize uygun evlerden yaptırabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !