Giyim hileleri ile ince görünüm

Giyim hileleri ile ince görünüm
Kıyafet hileleriyle daha zarif, daha ince, hatta daha uzun görünebilmek mümkün. Ama önemli olan doğru kombinasyonlar yapmak...

Kıyafet hileleriyle daha ince görünmen mümkün. Öncelikle duruşun çok önemli; dik durduğun zaman daha ince görünebilirsin. Kıyafetlere gelince, kullandığın renklere ve kumaşlara dikkat etmelisin. 

Koyu renkli, hafif ve yumuşak kumaşlar, seni daha ince gösterecektir. Kayık ve yuvarlak yakalı giysiler yerine V yakalı elbiseler ya da V yakalı dar bluzlar, üst bölgeni olduğundan daha ince gösterir. Ya da armut tipi vücudun varsa, yuvarlak yaka kesimler tercih etmelisin. Alt taraf için de düz kesimli etekler ya da normal kesim pantolonlar uygun olacaktır. Ayrıca düz kesim yerine asimetrik şekiller ve kesimler fazla kiloları ve problemli bölgeleri gizler. Pantolonunun paçası ne kadar uzunsa, bacakların da o kadar uzun görünecektir.

Basen bölgesi geniş olanlar nasıl giyinmeli?          

Kıyafet seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri kusurlarını bilmen ve ona göre giyinmen gerektiği. Örneğin; basenini kamufle edip, beğendiğin bir bölgeni öne çıkartarak kusurunu kapatabilirsin. Pantolonlarda, uzun boru paça olanlar senin için ideal. Dapdar, kalçayı sımsıkı saran pantolonlar yerine kalçanın şeklini ele vermeyen boru paçaları tercih etmelisin. Etek olarak pilili değil kloş ya da dar etekleri seçmelisin. 

Pilili etekler, seni olduğundan kilolu gösterir. Kaçınman gerekenler ise iri desenli kıyafetler, beyaz renk ve jarse kumaşlar. Ama boyuna çizgili bir elbisenin seni olduğundan daha ince göstereceğinden emin olabilirsin. Basenlerini kamufle etmek için etek ve pantolon giydikten sonra kalçalarını örtecek kadar uzun bir bluz giyebilirsin. Ama cepli ya da teferruatlı modellerden kaçınmalısın.

İnce görünmek için her zaman siyah giyinmeye gerek yok 

İnce görünmek için hepimizin siyaha sarıldığı bir gerçek. Ancak sadece siyahın esiri olmak yerine başka koyu renkleri de tercih edebilirsin. Lacivert, füme, gri gibi renkleri deneyebilir, tepeden tırnağa bir renk giymektense kıyafetine kontrast bir renk katarak daha ince görünebilirsin. Örneğin; canlı renkte bir ceketle kıyafetini tamamlamaktan çekinmemelisin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe