Beylikdüzü Nakliye Firmalarından Kaplanlar

Beylikdüzü Nakliye Firmalarından Kaplanlar

Uzun yıllardır oturduğunuz bir evi tamamen bırakarak farklı bir yere taşınmak kuşkusuz ki stresli bir süreç yaşamanıza yol açar. Fakat Beylikdüzü evden eve nakliyat firması, Kaplanlar Nakliyat sizi maruz kalacağınız tüm stres ve yorgunluktan koruyarak bu süreci keyifli, eğlenceli bir hâle çevirecektir.

Öte yandan dilerseniz  hizmetimize; mobilya sökümü ve kurulumu, eşya paketleme gibi şeyleri dâhil edebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz keşif ve eşyaların yerleştirilmesi gibi hizmetler bu geniş yelpazede Beylikdüzü nakliyat hizmetinde kendine yer bulur.

Bunlar isteğe bağlı uygulamalar olup, müşteri talebi doğrultusunda titizlikle yerine getirilir.

Dilerseniz bir telefonla bizlere ulaşabilir, ekip arkadaşlarımızın  asansör ve eşya  kontrolü  yapmasını  sağlayabilirsiniz. Onayınız  alındıktan  sonra randevu oluşturulur ve yaşanacak  bütün  olumsuzluklar  karşı  önlem  alınır. Üstelik  firmamız  bütün  bu fiyat belirleme sürecinde  sizlerden herhangi bir ücret  istemeden hizmet vermektedir. Firmamızı diğer  nakliyat firmalarından  ayıran  en önemli  özelliği müşteri  memnuniyeti  odaklı  çalışma  misyonu ile  ilerlemesidir.

Firmamız  taşıma işlemleri sırasında büyük  bir  özveri  ile  çalışmaktadır. Bina uygun ise bina asansörü  tercih edilir fakat bina uygun değil  ise ya da yönetim  izin vermezse, taşıma asansörü  ile hizmet sunmaktayız . Eşyalarınız  büyük  bir  hassasiyet ve özenle  özel  araçlarımıza  kusursuzca yerleştirilir.

Kaplanlar Nakliyat'ta depolama hizmeti; hijyenik, steril ortamlarda gerçekleştirdiğimiz bu uygulama, eşyalarınızı güvenle korumanıza imkân tanır.

Tatile gideceksiniz, taşınmayı planlıyorsunuz veya ofis değişikliği yapacaksınız… Sebebiniz her ne olursa olsun, eşyalarınızı koymak için güvenilir bir yer arıyorsanız Beylikdüzü nakliye firmaları arasından Kaplanlar Nakliyat sizin için doğru tercihtir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !