Serumlar hakkında bilmek istediğiniz herşey: Secretumac Gençlik Serumu İncelemesi

Yüz serumu, anti aging serum,kırışıklık serumu ,kirpik uzatma ve bakım serumu,kaş bakım serumu,leke giderici serum,cilt bakım serumu, gençleştiren serum derken birçok serum alarak kullanmak yerine mucizevi formülüyle, bütün serumları tek şişe serumda birleştiren Secretumac Komplex gençlik serumuyla tanışmadıysanız sıkı durun. Bugün sizlere Serumlar hakkında bilmek istediğiniz herşeyi anlatıyoruz.

Derin kırışıklıkları yok etmek için neler yapabilirsiniz ?

Yüz derisindeki kırışıklıkları yok etmek için  kademeli bir plana ihtiyacınız olacak. 25 yaşından itibaren, cildin tonda kalmasına yardımcı olmak için yaşlanma karşıtı tedavileri uygulamanızı zaten öneriyoruz. 30-40 yaş arasında hücrelerin yaşlanma süreci hızlanır ve yumuşatıcı kremler kullanmaya başlamanız gerekir. 40 yaşından sonra, mimik kırışıklıkları genellikle sıkı bir şekilde oluşur ve kremleri kaldırmaya başlayabiliriz! Dinlendirici bir uyku, iyi bir su kaynağı ve iyi bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı da cildin sağlıklı kalmasına yardımcı olan faktörlerdir. Tüm bunlara rağmen kırışıklıklar yerleşip kalabilir... Bugün size derin kırışıklıkların ne olduğunu ve onları nasıl yok edeceğinizi de anlatacağım !
 
Serumlar hakkında bilmek istediğiniz herşey: Secretumac Gençlik Serumu İncelemesi

Kırışıklıklar nasıl oluşur?

Kırışıklıkların görünümü farklı faktörlerden kaynaklanır:

✓ kuru cilde yol açan hidrasyon eksikliği.
Cilt daha az korunur ve bu nedenle dış etkenlere (kirlilik, güneş vb.) daha yatkındır.        Çeşitli araştırmalar, yağlı cildin, doğal olarak nemlendiği ve ürettiği sebum tarafından korunduğu için kırışıklıklarının daha sonra ortaya çıktığını göstermiştir!
 ✓  uyku eksikliği, hidrasyon (su) ve güneşten korunma.
 ✓ cilt yaşlanması. 25 yaşında başlıyor ve evet oldukça erken!
 ✓ stres, tütün ve genetik.

Derin kırışıklıkları azaltmak için hangi yüz bakımı kullanılmalıdır?

Kırışıklıklarınızı azaltmak için hedefe yönelik tedaviler kullanmanızı öneririz. İlk yaşlanma kırışıklıkları ortaya çıkar çıkmaz organik pürüzsüzleştirici tedavi olarak serumumuzu uygulayın . Nemlendirici etkisiyle ,içeriğinde  bulunan aktif maddeler cildi ve ince çizgileri yumuşatacak, cilt dokusunu iyileştirecek ve hücre yenilenmesini teşvik edecektir. Tedavilerimiz ayrıca ağırlığının 1000 katı suda tutan aktif bir bileşen olan hyaluronik asit içerir! Nemlendirme ve koruma garantilidir. Önlemenize rağmen kırışıklıklarınız kuruluyorsa, kolajen üretimini artırmak için cildinize düzenli olarak masaj yapmanızı öneririz. İyi kolajen seviyelerini korumak, iyi bir kırışıklık karşıtı tedavi rutininin bir parçasıdır .çünkü cildin elastikiyetinden ve tonundan o sorumludur! Bir yeşim rulo ile veya ellerinizle kendinize masaj yapabilirsiniz. Nar yağı veya Marula yağı gibi antioksidanlar açısından zengin bir tedavi yağı ile bu harekete eşlik edin.

Derin kırışıklıklar hakkında her şeyi açıklıyoruz

Kırışıklık, cildin yaşlanmasının ve nem eksikliğinin bir sonucudur. Yıllar geçtikçe hücre yenilenmesi ve kolajen üretimi de yavaşlar. Kırışıklıklar aynı zamanda genetik sermayemize ve yaşam tarzımıza da bağlıdır! Az su içen, cildini nemlendirmeyen, kendini güneşten korumayan ve sigara içen kişilerde daha genç kırışıklıklar oluşmaya başlar. İlk kırışıklıklar da güneşe en çok maruz kalan yerlerde oluşur: yüz, boyun ve dekolte. Derin kırışıklıklara gelince, bunlar ifade kırışıklıkları! İki göz arasında (ünlü kaş çatma çizgisi), alında ve göz çevresinde bulunurlar. Ağızdakiler de “acılık çizgileri” veya “acılık kıvrımları” denen derin kırışıklıklardır! Takma adları, ters bir gülümseme izlenimi verdikleri ve genellikle onlara sahip olan insanlar tarafından nefret edildikleri için.

Kırışıklıkların gelişimini sınırlamak için günlük olarak benimsenmesi gereken ritüel nedir?

Kendinize uygun bir cilt bakım rutini bulun! Cildinizi nemlendirecek ve sıkılaştıracak bitkisel aktif maddeler açısından zengin olan organik kırışıklık karşıtı bakımlarımız ile kendinizi günlük olarak nemlendirmek için zaman ayırın . Kaldırıcı, yaşlanmayı geciktirici etkisi olan ve pigment lekelerini azaltan organik lifting serumunu eklemekten çekinmeyin (geçici zamanın diğer zevklerinden biri!). Bu serum ayrıca sabah ve akşam yüz masajı yapmak için mükemmel bir temeldir. En iyi kırışıklık karşıtı tedaviler kullanmaktan keyif alacağınız tedavilerdir ve eğer devam ederlerse sizi kırışıklıkları azaltmak için doğal ipuçlarımızla baş başa bırakıyoruz !
Kırışıklıklar nasıl oluşur?

Kırışıklıkların görünümü farklı faktörlerden kaynaklanır:

kuru cilde yol açan hidrasyon eksikliği. Cilt daha az korunur ve bu nedenle dış etkenlere (kirlilik, güneş vb.) daha yatkındır. Çeşitli araştırmalar, yağlı cildin, doğal olarak nemlendiği ve ürettiği sebum tarafından korunduğu için kırışıklıklarının daha sonra ortaya çıktığını göstermiştir!
uyku eksikliği, hidrasyon (su) ve güneşten korunma.
cilt yaşlanması. 25 yaşında başlıyor ve evet oldukça erken!
stres, tütün ve genetik.
 
Serumlar hakkında bilmek istediğiniz herşey: Secretumac Gençlik Serumu İncelemesi


Secretumac Komplex Anti Aging Gençleştirici Güzellik Serumu 20 

 Serum, yüz ve vücut kullanımına uygundur. Çoklu etkisiyle Secretumac ; kırışıklıkları gidererek yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran eşsiz bir içeriğe sahiptir.Secretumac Komplex Anti Aging Gençleştirici Güzellik Serumu  kullanarak  ; 
Kırışıklık Giderici   ✓       Yaşlanma Karşıtı   ✓       Kirpik Uzatma ve Bakım ✓       Kaş Bakım ✓       Leke Giderici ✓       Nemlendirici ✓       Cilt bakımı ✓       için farklı ürünler kullanmanıza gerek olmadan , tek ürünle istediğiniz sonucu alacaksınız. Secretumac Anti Aging Gençleştirici ve Yenileyici Güzellik Serumu, cilde hızla etki ederek,cildinizin pürüzsüzleşip canlı ve ışıltılı görünüm kazanmasına sağlar. Serumun likit hali ve emilim hızı size kullanım rahatlığı sağlar. Herbal Cosmetics Researchers Foundation araştırmacıları tarafından onaylı, 5 patentli formülü, cildin 24 saat boyunca hücre yenilemesine yardımcı olur ve cilt altı katmanlarda; ölü dokunun yerine,hücresel sirkülasyonu düzenlemeyerek serumun gün geçtikçe daha etkili olmasına destek olur. Düzenli kullanımda kırışıklık ,leke ve renk eşitsizliğinin giderilmesine ve cildinizin doğal desteğini sağlamaya yardımcı olur. 6 hafta sonunda, cildinizin doğal görünümüyle yenilenmesine, dış etkenlere karşı çok dirençli ve genç bir görünüm kazanmasına destek olur. Secretumac Komplex Anti Aging Gençleştirici Güzellik Serumu 20 ml; dolgun, genç görünümlü ve  esnek bir cilt için cildin nemini geri kazandırır. Cildinizin doğal görüntüsünü koruyarak hızlı ve kalıcı etki eder.Her cilt tipine uygundur. Yüz ,boyun ve vücudun diğer kısımlarında  kullanılabilir.

Derin kırışıklıkları azaltmak için hangi yüz bakımı kullanılmalıdır?

Kırışıklıklarınızı azaltmak için hedefe yönelik tedaviler kullanmanızı öneririz. İlk yaşlanma kırışıklıkları ortaya çıkar çıkmaz organik pürüzsüzleştirici serumumuzu  uygulayın . Nemlendirici serumumuzda bulunan aktif maddeler cildi ve ince çizgileri yumuşatacak, cilt dokusunu iyileştirecek ve hücre yenilenmesini teşvik edecektir. Tedavilerimiz ayrıca ağırlığının 1000 katı suda tutan aktif bir bileşen olan hyaluronik asit içerir! Nemlendirme ve koruma garantilidir. Önlemenize rağmen kırışıklıklarınız kuruluyorsa, kolajen üretimini artırmak için cildinize düzenli olarak masaj yapmanızı öneririz. İyi kolajen seviyelerini korumak, iyi bir kırışıklık karşıtı tedavi rutininin bir parçasıdır .çünkü cildin elastikiyetinden ve tonundan o sorumludur! Bir yeşim rulo ile veya ellerinizle kendinize masaj yapabilirsiniz. Nar yağı veya Marula yağı gibi antioksidanlar açısından zengin bir tedavi yağı ile bu harekete eşlik edin.
zamanın belirtilerine karşı daha etkin bir şekilde savaşmayı mümkün kılıyor.

Hangi yaşlanma karşıtı serum seçilmeli?

Kendimize uygun yaşlanma karşıtı serumu seçmek için bileşimine bakarak hangi etken maddelerin  beklentilerimizi ve sorunlarımızı karşıladığını tespit ediyoruz.Secretumac Gençlik serumu  tedavi içeriği olarak %0,05 – 1 oranında uçucu yağ (α-pinen, karofilen limonen, mirsen ve sineol), %2-5 oranında flavonoller (hiperosid, kuersitrin, izokuersitrin, kuersitin ve rutin), biflavanlar (amentoflavon, biapigenin), %0,05-0,15 oranında naftodiantron türevleri (bunların %80-90’ı hiperisin ve psödohiperi- , protopsödohypericin, protohiperisindir), floroglusinoller (%4 oranına kadar hiperforin, adhiperforin), fenolik asidler (klorojenik asid, kafeik asid ve ferulik asid), steroller (β-sitosterol), vitaminler (C ve A vitaminleri), antrakinonlar, karotenoid, karbolik asidler, ksantonlar, proantosiyanidinler, kumarin, bazı aminoasidler, tanen ve reçine bulunmaktadır. flavonoid bileşiklerinden bi-apigenin (0-35 ppm); floroglusinollerden hiperforin (45-370 ppm), adhiperforin (12-176 ppm) ve furohiperforin (0-13 ppm) içermektedir. Kararsız yapıları nedeniyle protohiperisin ve psödoprotohiperisin daha kararlı ürünler olan, hiperisin ve psödohiperisine dönüşürler. "küresel yaşlanma karşıtı" bir formül sunmak için birkaç bileşeni birleştirir.

Derin kırışıklıklarım var: 
karbolik asit bazlı bir serumumuz en iyi yardımcınız olacak.

Lekelerim ve donuk bir cildim var:
C vitamini , resveratrol  gibi  antioksidanlar içeren bir serumumuzla sonuç alacaksınız. 

Nemsiz, sıkılıktan yoksun, gevşeyen bir cildim var :
Lineolik asit içeren bir serumumuzu  kullanıyorum  . 
Ayrıca , olağanüstü yaşlanma karşıtı külçeler  olan niasinamid , bakuchiol ve peptidleri de düşünüyoruz.

Etkilerini artırmak için nasıl uygulanır?

Sabah ve/veya akşam kullanılır. Cilt iyice temizlendikten sonra , tüm yüze bir termal su perdesi püskürtülür. Ardından yaşlanma karşıtı serumu uygulayın ve hemen gündüz ve/veya gece bakımınıza devam edin. Cildi önceden nemlendirmek, nemlendirici aktif bileşenlerin daha iyi nüfuz etmesini sağlar. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !