Jawline çene dolgusu

Jawline çene dolgusu nedir? Kalıcı mı? 2022 fiyatları ne kadar? Bu soruların cevapları ve daha fazlasını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Uygulanması kolay ve sonucu oldukça etkili olan Jawline çene dolgusu, son dönemin en popüler estetik uygulamaları arasında yer almaktadır. Çünkü kadın ve erkeklerde rahatlıkla uygulanabilen bu estetik tedavi ile daha genç, sert ve güçlü bir çene yapısına sahip olabiliyorsunuz. Geçici dolgu malzemeleri ile kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilen bu uygulama ile çenenizin yapısı cildinize oranla en uygun hale getirilmektedir. Peki Jawline çene dolgusu hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Şimdi bunlardan bahsedelim.

Jawline Çene Dolgusu Nedir?

Daha canlı ve cinsiyete göre daha çekici bir görünümün oluşturulması için çene ucundan itibaren, yüzün her iki tarafına, kulağa kadar olan bölgeye uygulanan dolgu yöntemi olarak bilinmektedir. Çene ve yüzün her iki tarafına gerçekleştirilen dolgu işlemi ile kişinin yüz yapısı hangi çene tipini kaldırıyorsa, ona göre bir dolgu gerçekleştirilir. Burada her ne kadar estetik uzmanlık ön planda olsa da cilt yapısının en iyi şekilde analiz edilerek, en doğru çene tipinin dolgu yöntemi ile gerçekleştirilmesi gerekir. Aksi durumda doğal olmayan, yüzünüze uygun durmayan bir çene yapısına sahip olabilirsiniz.

Jawline Çene Dolgusu Kalıcı Mı?

Dolgu malzemesinin tercihi oldukça önemli olurken, dolgunun içeriği kalıcılığı büyük oranda etkilemektedir. Bu nedenle hyalüronik asit, kök hücre desteği ya da kişinin kendi yağından elde edilen dolgular ile farklı sürelerde Jawline çene dolgusu yapılır. Ancak ortalama 1,5 yıl kalıcılık elde edilir. Ömür boyu süren bir uygulama olmadığı için belirli periyotların sonunda yeniden uygulanması gerekir.

Jawline Dolgusu Fiyatı 2022: Flora Klinik

Medikal estetik alanında çığır açan bir uygulama olan Jawline dolgu ile daha güçlü ve sıkı çene hatlarına sahip olmak mümkün. Bu nedenle Jawline çene dolgusu fiyatı sıklıkla gündemde yer almaktadır. Fiyatı etkileyen unsurlar genel hatları ile aşağıdaki gibidir:

     Dolguda kullanılacak olan malzeme,

     Dolguda kullanılan malzemenin miktarı ve

     Kişinin çene yapısı, Jawline dolgu fiyatları belirlenirken dikkat çekmektedir.

Uzman estetisyenler ile en başarılı medikal estetik tedavilerini gerçekleştiren Flora Klinik, kişilerin ciltlerinin daha genç ve olması gerektiği gibi görünmesine yardımcı olmaktadır. Jawline dolgu hakkında Flora Klinik’ten bilgi almak isterseniz, +90 212 215 57 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Biz de böylece içerikte “Jawline Çene Dolgusu” hakkında bilgi vermeye çalıştık.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !