Amugurumi malzemeleri için aradığınız her şey Hobipop'da!

Amugurumi malzemeleri için aradığınız her şey Hobipop'da!
Son yılların en trend el işleri arasında yer alan amigurumi, özellikle hobi olarak el işi ve örgü yapmayı sevenler tarafından çok tercih ediliyor. Birbirinden farklı örgü oyuncaklar yapma imkanı veren bir örgü sanatı olan Amigurumi, çeşitli malzemeler ile örülebiliyor. Amigurumi malzemeleri içinde en çok tercih edilenler ise amigurumi bebek malzemeleri ve bebek yapımı seçenekleridir.

El işi seven ve bu hobisinden bir gelir de elde etmeyi amaçlayan kişiler özellikle amigurumi bebekler yapıp satışa sunuyor. Amigurami yapım setleri ile siz de istediğiniz figürleri tasarlayabilirsiniz. Hobipop ürünleri içinden kendinize en uygun ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Amigurumi Nedir?


Amigurumi, Japon dilinde “oyuncak yapma sanatı” olarak karşılık bulur. Ami “örülmüş” nuigurumi “doldurulmuş oyuncak” anlamlarını taşır. Dolayısı ile amigurumi, kelime içinde kendi amacını barındırır. Amigurumi örgü oyuncak yapma sanatı olarak bilinse de bu tasarımları yapmanın bir tekniği vardır. Amigurumiye özel malzemeler ile çeşitli tasarımlar yapılabilir.

Amigurumi yapımında kullanılan belli başlı teknikler vardır. Tığ ile örme ve sık iğne tekniği ile içleri doldurulan figürler, son aşamaya gelindiğinde bezen bir bebek bazen de bir hayvan olarak ortaya çıkar. Amigurumiyi peluş oyuncaklardan ayıran en temel özellik ise amigurumi bebek ve oyuncaklarının çok daha sert yapıda tasarlanmasıdır. Amigurumide bu işleme özgü çeşitli ipler kullanılır. Amugurumi ipleri fiyatları ise ipin özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Amigurumi Malzemeleri Nelerdir?


Amigurumi tasarlamak için sadece birkaç malzemeye sahip olmanız yeterlidir. Satın alımı oldukça kolay olan ipler dışında hangi figürü yapacağınız, nasıl süsleyeceğinize bağlı olarak ek malzemelere ihtiyaç duyulabilir. Amigurumi malzemelerine bir göz gezdirelim.

• İnce uçlu tığ olmaz olmazlardandır.
• Amigurumi ipleri
• İlmekleri işaretlemek için aparat
• Oyuncakları süslemek için düğme, boncuk, dantel gibi çeşitli ek malzemeler
• Oyuncağın içini doldurmak için elyaf olmazsa olmaz malzemelerdir.

Amigurumi yapmak için gerekli olan malzemeler oldukça azdır. Ancak, seçim yaparken dikkatli olmak gerekir. Amigurumi malzemeleri içinde yer alan yünün tüylenmeyen özelliklerde olması gerekir. Aksi takdirde yapılan oyuncak tüylenir.

Amigurumi Malzemeleri Nereden Alınır?

Son yılların en popüler örgü işlerinden olan amiguruminin malzemelerinin kolay bir şekilde bulunabilmesi ve kolay uygulanabilmesi ilk tercih nedenlerindendir. Amigurumi malzemelerine sahip olmak için Hobipop kategorilerini incelemeniz yeterlidir. Her çeşit el işi ve örgü malzemesini ve hobi eşyalarını bulunabileceği Hobipop, amigurumi için gerekli malzemelerin yanında setler halinde amigurumi kitlerini de uygun amigurumi fiyatları ile satın almanıza imkan sağlıyor.

Amigurumi malzemeleri içinde yer alan materyalleri amigurumi kiti içerisinde bulabilirsiniz. Hobipop üzerinden gazzal ip fiyatlarını inceleyebilir ve online olarak sipariş verebilirsiniz. Bu malzemeler ile keyifli bir hobi edinmiş olur siz de sevimli oyuncaklar tasarlayabilirsiniz. Hobipop’ta keyifli bir amigurumi bebek tasarım süreci yaşamanızı sağlayacak olan tüm malzemeleri en iyi fiyat avantajları ve en kaliteli olacak şekilde bulabilirsiniz! Online alışveriş imkanı ile kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz birçok hobi ürünleri ve amigurumi malzemeleri güvenli alışveriş imkanı ile sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !