Zebra Perde Fiyatları

Zebra Perde Fiyatları

Firmamız size her mekâna uygun kullanışlı, dayanıklı ve kolay temizlenebilen zebra perdeler sunar. Zebra perde fiyatları için bizimle görüşebilirsiniz.

Son dönemlerde evlerimizde, okullarda iş yerlerinde ve aklınıza gelebilecek birçok yerde zebra perdeleri kullanıyoruz. Zebra perdeler de aynı stor perdeler gibi benzer mekanizma ile çalışırlar. En büyük farkları ise, hem gece hem de gündüz kullanımı için uygundurlar. Işık geçirgenliğine sahip oldukları için sıklıkla tercih edilirler. Peki, zebra perde fiyatları nelerdir?

Zebra Perde Nedir?


Saydam ve opak enine şeritlere sahip özel bir kumaştan üretilen perdelerdir. Aslında bu ismi görünümünden ötürü almışlardır. Çok fonksiyonlu bu perdeler hem güneşlik hem de tül olarak kullanılabilirler. Bu perdelerle dışarıdan gelen istenmeyen ışığı tamamen engellemek mümkün olduğu gibi istenilen miktarda ışık alacak şekilde de açmak mümkündür. Kullanıcı tercihine kalmıştır. 

Zebra Perde Stor Perdeden Farklı Mıdır?


Aslında iki perde türü de aynı mekanizma ile çalışır. İkisi de kumaşın alüminyum bir boru üzerine sarılması ile elde edilir. Ancak zebra perdelerde arkı kısım çıtaya bağlı bir şekilde üretilir. Ve yine kumaş özelliği olarak enine çizgilerden oluşur. Çok önemli bir fark da storların tamamen opak oluşu sebebiyle hiçbir şekilde ışık geçirmemesidir. Bu zebra perdeler için söz konusu değildir. Onlar ışık geçirmek için dizayn edilmiştir. Hem güneşlik hem de tül olarak kullanılabilirler. Kullanıcıya kalmıştır. 

Zebra Perde Hangi Alanlarda Kullanılır?


Zebra perdeleri stor perde tercih ettiğiniz her yerde kullanabilirsiniz ve en güzel modelleri firmamız üzerinden alabilirsiniz. Özellikle ışık geçirgenliği ayarlanabildiği için zebra stor perdeler tercih edilir.  Bu yüzden kullanım alanları geniştir. Stor perdeler adeta sadece bir güneşlik görevi görür. Ancak zebra perdeler daha işlevseldir.
 

Zebra Perde Fiyatları


Zebra ve stor perdelerinizi öncelikle pencerenizin boyutunu hesaplayarak fiyatlandırmanız gerekir. Bu yüzde doğru bir şekilde metrekare hesaplamayı bilmeniz gerekir. Bir örnek verirsek; 

• Örneğin perdenizin boyu 1.80 olsun diyelim en bilgisi de 1.50 olsun. Buna rağmen sizin boyunuz her zaman 2 metre üzerinden hesaplanacaktır. Yani bir örnekle gösterirsek;

1,80*1,50= 2,7 hesaplamanız perdeciye gittiğiniz de 1.80*2= 3,6 olarak yapılacaktır. Gördüğünüz gibi her halükarda boy bilgisi 2 olarak alınıyor.

• Bir başka yöntemde yuvarlama yöntemidir. Örneğin; 1,65*1,80 olarak bir hesaplamanız varsa 

Bunu, 1,65’i yukarı yuvarlıyorsunuz ve boy bilgisi zaten 2 metre olarak alınıyor, yani hesaplama şöyledir:  1,70*2=3,40 cm olarak hesaplanır.

Doğru perde hesaplama yöntemini bilirseniz fiyatları da doğru hesaplarsınız. Firmamız üzerinden zebra perde fiyatlarını öğrenerek, tarzınıza ve mekânınıza en uygun zebra perdeyi satın alabilirsiniz. Her ürünün fiyatı, kumaşa, mekanizmaya ve bazı özelliklere göre değişmektedir. Çok uygun fiyatlara perde bulabileceğiniz gibi, metrekaresi biraz daha pahalı olabilecek ürünlerde vardır. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !