Doğru erkek slim fit gömlek ile şık olma ipuçları

Doğru erkek slim fit gömlek ile şık olma ipuçları
Gömlek her erkek için giyim stilinin önemli bir parçasıdır. Gömlek seçimleri ile oluşturulan kombinler zamana ve mekana göre değişiklik gösterir. Tercihi şıklık ve rahatlıktan yana olan erkeklerin seçimi Voltaj, birçok unsuru göz önünde bulundurarak koleksiyonunu hazırlıyor. Erkek dar kesim gömlek seçiminde renklerin uyumu çok önemlidir. Gömleğin sahip olduğu kumaşın yapısı, trendlere uygun olması, spor ve klasik tarza uyum sağlayacak seçeneklerden oluşması önemli kriterlerdir.

Vücut tipine uygun olarak belirlenen, özel günlerde ve günlük giyimde tercih edilen erkek gömlek kombinleri, her gardıropta yerini almalıdır. Birbirinden farklı ve şık tasarımlardan oluşan slim fit gömlekler ile şık olmanın ipuçları aşağıdaki gibi sıralanabilir.

Renk Uyumu

Renk uyumu tüm giyim kombinlerinde olduğu gibi gömleklerle yapılan kombinlerde de çok önemlidir. Doğru renk seçimleri ile gömlek ve pantolon şık bir havaya bürünebilir. Gömlek ve pantolon kombini oluştururken, uyumlu renklerin bir araya getirilmesi ve tonların farklı olması önemli bir detaydır. Erkek gömlek slim fit seçiminde gömlek açık renk belirlendiyse, pantolon mutlaka koyu tonlarda olmalıdır. Giyimde renk geçişi ne kadar uyumlu olursa bir araya getirilen parçalar da o kadar kendini gösterir.

Kumaş Yapısı

Giyim seçimlerinizde her parçanın en önemli unsuru, kalitesidir. Erkek dar kesim gömlek seçiminde de kumaşın kaliteli olması, kombinin bütününü olumlu yönde etkiler Gömlek seçimlerinde ilk dikkat edilmesi gereken terletmeyen kumaşlardan tasarlanmış olmasıdır. Özellikle pamuklu kumaşlardan üretilen gömlekler mutlaka her erkeğin dolabındaki yerini almalıdır.

Trendlere Uygun Ürünler

Her sezon çeşitli kategorilerde yeni modeller ve renkler ortaya çıkar. Gömlek seçenekleri de her sezon hem renk hem de tasarım anlamında yeniliklerle karşımıza çıkar. Bu nedenle markaların trendleri takip etmesi oldukça önemlidir. Bir sezon renkli ve desenli tasarımlar popülerken başka bir sezon daha sade ve nüde renkler popüler olabilir. Farklı pantolonların üzerine giyilebilecek erkek gömlek slim fit modelleri her sezon tarzınızı ortaya çıkarmanızı sağlar.

Jean ve Gömlek Kombini

Spor giyimden hoşlanan ve günlük yaşamda belli bir stile sahip olmak isteyen erkekler bazen gömlek seçimin yaparken zorlanabiliyor. Bu konuda imdadınıza yetişen Voltaj, desenli spor slim fit gömlek modelleri ile istediğiniz şıklığı yakalamanızı vadediyor. Jean pantolon ve gömlek ile yapacağınız eşsiz  kombinler her ortamda fark edilmenizi sağlayacak.

Gömlek ve Kravat İkilisi

Gömlek seçenekleri içinden yapacağınız seçimlere uyumlu olacak kravat modelleri, her zaman şıklığınızı ortaya çıkarmanızı sağlar. Slim fit gömleklerle şık bir uyum yakalayan kravatlar gömlek kumaşına uygun olacak şekilde seçilmelidir. Kravatınızı seçtiğiniz gömleğin tonlarına uygun takarsanız farklı ve havalı bir kombin yapabilirsiniz.

Desenli Gömlekler

Günlük yaşamda düz renkleri, özellikle beyaz renk gömlekleri daha fazla görmeye alışkın olsak da farklı tasarım ve desenlere sahip gömlekler de ilgi çekmeyi başarıyor. Günlük yaşamda konforlu bir kullanım sağlayan https://www.voltaj.com.tr desenli ve pamuklu gömlekler, hem konforlu bir kullanım sağlıyor hem de kombinlerinize enerji katıyor. Genç ve dinamik görünmek isteyenler desenleri ve renkleri ön planda olan gömlekleri tercih edebilir.

Doğru erkek slim fit gömlek ile şık olma ipuçları

Takım Elbiselerin Vazgeçilmez Parçası Gömlekler

Bir takım elbise içine ilk düşünülen parça elbette gömleklerdir. Erkek dar kesim gömlek modelleri farklı tarzları denemek isteyenler için ideal bir seçimdir. Erkeklerin üzerinde şık ve estetik bir görüntü oluşturan slim fit gömlekler, tarzını ön plana çıkarmak isteyen erkeklerin seçimidir. Voltaj slim fit erkek gömlek kategorisi içinden kendi tarzınıza en uygun ürünleri hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe