Deri eteklerle kış aylarında stilinizden vazgeçmeyin!

Deri eteklerle kış aylarında stilinizden vazgeçmeyin!

Deri etek modelleri giyim modasının en popüler parçalarından biridir. Deri etekler, parlak ve zarif bir görünüme sahip her kadının öncelikli tercihlerinden biridir. Deri etekle giyilen diğer parçalar da önemlidir.

Doğru parçaları bir araya getirmek zarif ve şık bir görünüm için olmazsa olmazdır. Deri etekler her sezon yeni modeller sunuyor. Son yıllarda özellikle deri kalem etek modellerinin daha fazla olduğu söylenebilir.

Deri etek modelleri ile kombinleyeceğiniz şekillerde ayakkabı mı yoksa çorap mı giyeceğinizi bilmek de oldukça önemli bir detaydır. Deri bir kışlık etek modelleri, t-shirt ile kombinleyerek sportif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Aynı şekilde siyah bir bluz ile klasik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Deri eteklerin en belirgin avantajı, çok yönlü kombinler oluşturmanıza olanak sağlamasıdır ve bu ürünlere Berfuğ Kıran kalitesi ile internetten kolayca sahip olabilirsiniz.
 

Deri Etek Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir? 

Deri kışlık etek kombini yapıyorsanız kürklü bot modelleri iyi bir ayakkabı tercihi olacaktır. Eğer yazlık deri giyim kombini yapıyorsanız o zaman stiletto ya da babet tarzı modelleri ile rahat ayakkabı da tercih edebilirsiniz.

Ayakkabının modeli kadar rengi de önemlidir. Örneğin kırmızı renkli bir ayakkabı, deri kıyafet kombininize harika bir katkı olacaktır. Kalite ve şıklığı bir arada sunan Berfuğ Kıran firmasının ürünlerine internetten göz atarak günümüz modasını yakalayabilirsiniz.

Deri Etek Nasıl Giyilir?

Birçok formda karşımıza çıkan deri etek modelleri her kombinde kendine yer buluyor. Deri etek, pileli deri etek, deri mini etek gibi alternatifler her tarza uygun stil seçenekleri sunuyor. Siyah deri etek ağırlıklı olarak öne çıkıyorsa, kahverengi ve bordo etekler de oldukça popüler.

Deri kalem etekli tulumlar, zarif stilini vurgulamak isteyen kızların bir numaralı tercihi. Fazla kilolarını gizlemek isteyen kızların önceliği deri midi eteklerdir.

İddialı görünmeyi seven kadınlar genellikle deri tulumları tercih ederler. Deri etekleri giyim ile kombinlerken vücudun estetik yapısını dikkate almak son derece önemlidir. 

Deri eteklerle kış aylarında stilinizden vazgeçmeyin!

Deri Etek ile İnce Kombinler

Deri etek kombinlemek isteyen kadınların dikkat etmesi gereken bir diğer konu ise deri etek ile ne giyilir sorusudur. Deri etek veya ayakkabı renginin altına çorap, dikkat çekmek için onunla kombinlenmelidir. Deri etek ile ince bej veya siyah çorap giyebilirsiniz.

Spor ayakkabılı dans çorabı olarak tanımlanan modelleri de tercih edebilirsiniz. Kışlık olarak tercih edilen etekler gibi deri kışlık pantolon çeşitleri ile 2022 sezonuna bomba gibi bir giriş yapmıştır.

Ayrıca, kışlık pantolon modelleri birçok tarza uyabilecek çeşitliliktedir ister skiny ister mom pantolon olarak tercih de edebilirsiniz. Tamamen stilinize göre seçeceğiniz gereken ürünler gerektiği şekilde kombinleyerek bir moda ikonu haline gelebilirsiniz.

Deri etek kombini oluştururken ilk adımınız deri etek kalıbı seçmek olmalıdır. Deri etek kalıbınızla kombinleyeceğiniz en önemli ikinci adım. Ekose bir gömlek ya da hırka sizin için çok basit bir alternatif olabilir. 

Düz bir gömlek giyerek deri etek ile blazer ceket de kombinleyebilirsiniz. Bu kombinasyon size çok güvenli bir poz verecektir. Siyah deri bir eteği gümüş ve bordo bir bluz ile kombinleyebilirsiniz. Zarif bir görünüm için saten ve ipek gömlekleri kombinleyerek çok şık görünümler elde etmek isteyenler Berfuğ Kıran farkını tercih ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !