Kocaeli Diyetisyen Gözde Ağca

Kocaeli Diyetisyen Gözde Ağca
Hayatta bazen fiziksel görüntümüzden memnun olmayabiliriz. Aynada kimi zaman çok zayıf kimi zaman kilolu geldiğimizde ya da kilo sorunlarımız artık sağlık sorunlarına neden olmaya başladığında mutlaka kilomuzu dengeli bir hale getirmek için çabalarız. Bireysel olarak kilo verme çabalarımız genelde fitness, zumba, egzersiz gibi sporlar çerçevesinde şekillenir. Ancak bunlar da tek başına yeterli olmadığı için bir diyet sürecine gireriz.

Hepimiz diyete girdiğimiz ilk günden itibaren ayna karşısından ayrılmayıp, verdiğimiz kiloların sonuçlarını alabilmek isteriz. Bireysel olarak adım attığımız kilo verme girişimlerinde kimi zaman sağlıklı bir sürece adım atmayabiliriz. Günlük sağlıklı bir kilo dengeleme süreci için alınması gereken protein düzeyleri ya da içilmesi gereken su oranlarını dengede tutamadığımızda kilo vermek için çıktığımız yolda, sağlığımızdan olabiliriz. İşte tam olarak bu noktada diyetisyenlerin profesyonel bilgi birikimleri devreye girer.

Diyetisyenler kilolarımızı sağlıklı bir dengede tutabilmek için bizimle fiziksel ve psikolojik bir yolculuğa çıkarlar. Gerekli diyet takvimlerini bizimle paylaşıp günlük ve haftalık almamız gereken besin oranlarını planlarlar. Bu konuda bir diyetisyene başvurmak kadar, diyetisyenin yönergelerine uyum sağlamak da önemlidir. Diyetisyenimizin verdiği diyet planına ve besin takvimine sadık kalarak kilomuzu belirgin bir dengede tutabiliriz.

Kocaeli merkez diyetisyen sıralamasında öncü bir hizmet kalitesine sahip olan Gözde Ağca, “İyi Beslen, Fit Ol, Zinde Kal” sloganıyla müşterilerinin kiloya yönelik sağlık problemlerine yardımcı olmaya çalışıyor. Yalnızca fiziksel anlamda yardımcı olmaktan ziyade psikolojik bir destek de sağlayan Gözde Ağca, olumlu yorumlar ve sağlıklı müşterilerin önerisiyle sıklıkla tercih edilen kocaeli’ndeki diyetisyenler arasında yer alıyor.

Sağlıklı bir kilo dengeleme sürecinde fiziksel anlamda vücudun sağlığını korumak kadar, psikolojik dengeyi koruyabilmek de önem taşıyor. İnsanlar bazen aldıkları diyetisyen yardımlarının akabinde psikolojilerini dengede tutmakta zorlanabilirler. Bunun nedeni, sağlıklı ve zinde bir kilo verme ya da alma sürecinin kolay bir süreç olmamasından kaynaklanır. Her güzel şeyin olduğu gibi, istenen kiloya ulaşabilmenin de belirli bir zamanı vardır. Sabrederek ve hedefe yönelik çalışarak diyetisyen hekim kontrolünde olan insanlar hem fiziksel hem de psikolojik düzeylerini dengede tutabilirler.

Kocaeli diyetisyen Gözde Ağca, danışanlarına fiziksel desteğin yanında, psikolojik desteği de sağlar. “Kendin için bir adım at. Değişime sen de inanamayacaksın!” sözünü profesyonel çalışma stiliyle destekleyen İzmit diyetisyen Gözde Ağca, bireysel olarak insanın kendi hayatını düzene sokabilmek için sağlıklı bir kilo dengesine kavuşma isteğini desteklemesini savunur. Çünkü insan başkası için değil, kendisi için gerçekten bir adım atarsa başarılı olabilir.

İnsanların başkaları için bir şey yapmadan önce, kendisi için yapması gerekir. Kendi mutluluğu, kendi sağlığı ve kendi iyiliği için çabalayan insanlar hayatlarında mutlaka arzuladıkları hayalleri yakalayabilirler.

Diyetisyen Gözde Ağca Hizmetleri

İzmit’teki diyetisyenler arasında profesyonel hizmet kalitesi ve danışan desteği dolayısıyla sıklıkla tercih edilen Gözde Ağca; zayıflama programı, sporcu beslenmesi programı, online diyet programı, kilo alma programı, gebelik döneminde beslenme programı, emzirme döneminde beslenme programı, çocukluk ve ergenlik döneminde beslenme, menapoz döneminde beslenme programı, hastalıklara özel beslenme programı, insülin direncinde beslenme programı, tip-2 diyabette beslenme programı, tip-1 diyabette beslenme programı, hipoglisemi / reaktif hipoglisemi beslenme programı, tiroid hastalıklarında beslenme programı, kalp ve damar hastalıklarında beslenme, bariatrik cerrahi sonrası beslenme programı, kurumsal beslenme danışmanlığı alanlarında hizmetlerini sürdürüyor.

Kocaeli diyetisyen klinikler listesinde genellikle konumu ya da ücreti yönünden olumsuz detaylara rastlanabilir. İzmit diyetisyen klinikleri arasında Gözde Ağca, profesyonel hizmet kalitesinin yanında, merkezi konumu ve makul fiyatları ile dikkat çeken diyetisyenler listesinin üst sıralarında yerini alıyor. Günümüzde insanlar çoğunlukla diyetisyen ücretlerinden ya da gidip gelmek gibi meşakkatlerinden dolayı gitmek için kafalarındaki soru işaretlerini durduramıyorlar. Kocaeli diyetisyen doktor Gözde Ağca, online diyet programı ile danışanlarına uzaktan da sağlıklı bir vücuda ve bünyeye kavuşabilmeleri için destek veriyor.

İzmit diyetisyen doktor Gözde Ağca, online diyet programı kapsamında tamamen bireye özel oluşturulmuş beslenme programları çerçevesinde hizmetini sürdürüyor. Bireye özel hazırlanan beslenme programları metabolizma düzeyi, kan tahlilleri, beslenme geçmişi ve sosyal yaşantıya yönelik haftalık takiplerin belirlenmesiyle hazırlanıyor.

Profesyonel diyetisyen hizmetlerinde üst sıralarda yerini koruyan Gözde Ağca verdiği online diyet hizmeti ile birçok faydayı da beraberinde danışanlarına sunuyor. Online diyet programının, yoğun iş temposu yaşadığınızda ya da dünyanın uzak yerlerinde konumlandırıldığınızda kesintisiz ulaşım, yurt dışında bireysel kültüre yönelik beslenme programlarının hazırlanması ve farklı illerde barınan kişilerin mesafe engeline takılmadan takip gibi birçok avantajı bulunuyor. İzmit diyetisyen Gözde Ağca, online diyet hizmetlerinde sizlerle sesli görüşerek diyet programlarınızı hazırlıyor. Online diyetin takibi Whatsapp mesaj, e-posta ya da sesli görüşmeler sayesinde gerçekleştiriliyor. Diyet programı listelerinin her telefon görüşmesine güncellenmesi ile uzman diyetisyen Gözde Ağca, danışanlarının motivasyonlarını daima yüksek tutmak için çabalıyor.

Uzman diyetisyen Gözde Ağca, profesyonel hizmetinin yanında kurumsal bir kimliği olarak Web sitesinde de çeşitli motivasyona yönelik blog yazıları ve sağlıklı yemek tarifleri içerikleriyle danışanları ile birlikte herkesin sağlıklı bir beslenme düzeyine sahip olmasını destekliyor. Tarifler ve blog yazılarının dışında danışanlarının yorumlarına ve görüşlerine de Web sitesinin içerisinde yer veren uzman diyetisyen Gözde Ağca, profesyonel hizmet kalitesini ve tarafsız memnuniyet düzeyini danışanlarına gösteriyor. Kocaeli diyetisyen Gözde Ağca, blog yazılarının içerisinde çeşitli hastalıkların anlamları ve tedavi yöntemleri, beslenme alışkanlıkları, diyet programları ve gündelik yaşama ilişkin sağlıklı bilgilere yer vererek herkesin sağlıklı bir yaşam stili benimsemesini amaçlıyor.

Uzman diyetisyen Gözde Ağca aynı zamanda Web sitesinin içeriğinde basında yer aldığı haberlerine ve danışanları ile kat ettikleri yollara yönelik haber konularına değiniyor. Basında sıklıkla olumlu geri dönüşler ile yer alan uzman diyetisyen Gözde Ağca, profesyonel hizmet kalitesini benimseyen duruşu ile danışlarının yanında basının da ilgisini sıklıkla çekiyor. Çeşitli sağlık bilgileri ve besinlere yönelik bilinmeyen faydaları basın kanallarında sıklıkla anlatan Gözde Ağca, birçok insanın sağlığa yönelik farkındalık kazanmasına yardımcı oluyor.

Kocaeli uzman diyetisyenleri arasında adından sıklıkla söz ettiren Gözde Ağca, öncelikle sağlık problemleri yaşayan ya da kilolarına yönelik sorunlarla yüzleşmeye çalışan insanların çeşitli kaynaklardan önerisi ile ilk danıştıkları doktorlar arasında yerini alıyor. Danışanlarına yönelik bakış açısı, alanında uzmanlığı ve profesyonel hizmet kalitesi ekseninde ünlü diyetisyen Gözde Ağca, İzmit şehrinde en çok tercih edilen diyetisyenler arasında bulunuyor.

Diyetisyen Gözde Ağca pazartesi 08:30 ve 18:30 saatleri arasında; cumartesi günleri ise 08:30 ve 15:00 saatleri arasında danışanlarına sağlıklı beslenme hizmetleri veriyor. Danışanlar tarafından sıklıkla tercih edilen Kocaeli diyetisyen telefonu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İzmit diyetisyen telefonu 0532 065 08 57 olarak Web sitesinde yer alıyor. Belirlenen numaradan gün içinde danışanlar randevu alabiliyorlar.

Tercih edilme oranları günden güne artış gösteren diyetisyen Gözde Ağca için telefonun yanında, kocaeli diyetisyen adres sorgulamaları da artıyor. izmit diyetisyen adres Web sitesinde “Körfez mahallesi Berk sokak, Dolphin AVM No:5 D:kat 509-511, 41140 Kocaeli” olarak yer alıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe