Türkiye’de ses getirecek Futbol hamlesi

Türkiye’de ses getirecek Futbol hamlesi
Global International adlı firma, yurtdışında uygulanan, futbola ve spora çok büyük katkı sunan ve ülke genelinde değerli bir proje planladı.    

Son zamanlarda yaşanan Pandemi ve toplu  aktivite eksiklikleri herkesin malumu.. Bu anlamda geliştirilen projeye Maç Yap adı verilmiş.   

Türkiye’de ses getirecek Futbol hamlesi
Bireysel olarak futboldan başlayarak tüm spor dallarına yayılacak olan projede mantık çok basit… www.macyap.com.tr  web portalı size istediğiniz ve müsait olduğunuz anlarda sunduğu maçlara katılma şansı ve spor yapma imkânı sunuyor. Yani örneğin: evinizde otururken futbol oynamak istiyorsunuz hemen ilgili web portalına girerek size en yakın maçlardan birine katılıyor, sizin gibi katılım sağlayan başka sporseverlerle birlikte aktivitenizi gerçekleştiriyorsunuz.  Aynı aktiviteye tüm arkadaşlarınızı da sosyal medya linkleri üzerinden davet edip onların da katılımlarını sağlayabiliyorsunuz.   

Şimdilik futbol ile hizmet vermeye başlayacak platform ilerleyen günlerde Basketbol, voleybol, tenis ve talep gelen tüm spor dallarında kullanıcılara hizmet verecek.  Futbol ile hizmet vermeye başlayan Platformun bir diğer özelliği;  maçların birçoğuna bayan sporcuların katılabiliyor olması ve sadece bayanlara özel maçların da sistemde düzenli olarak yer alacak olması.    

Türkiye’de ses getirecek Futbol hamlesi

“Her yerde, her zaman, herkes için Futbol “ sloganı ile yola çıkan Maç Yap ‘ın fikir babası yine ABD ve İngiltere’de birçok projede adından söz ettiren Veysel Kahveciler adlı bir Türk. Veysel Bey, projenin açık, kapsayıcı, sosyal bağları kuvvetlendiren ve spora katkı sunan bir proje olması dolayısıyla kısa zamanda büyük kitlelere ulaşacağını düşünüyor.   

Veysel Kahveciler

Özellikle genç nüfusun çok sık yararlanacağı bu portal, gençleri spora sevk ederken kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağını ve zamanla bireylere sağlıklı yaşam sunma konusunda katkı sağlayacak duruma geleceğini belirtiyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe