Peki neden hala yalnızsınız?

Peki neden hala yalnızsınız?

Güzel, çekici ve zekisiniz. Peki neden hala yalnızsınız?

Uzun zamandır hayatınızda biri yoksa veya ilişkileriniz bir türlü uzun soluklu olmuyorsa, aşağıdaki ihtimallerden birinin sizde bulunup bulunmadığını düşünmeye ve olumlu adım atmaya ne dersiniz?

Güzel, çekici ve dahası zekisiniz. Peki neden hala yalnızsınız? Hatayı hiç kendinizde aradınız mı? Uzun zamandır hayatınızda biri yoksa veya ilişkileriniz bir türlü uzun soluklu olmuyorsa, aşağıdaki ihtimallerden birinin sizde bulunup bulunmadığını düşünmeye ve olumlu adım atmaya ne dersiniz?

Geçmişte Yaşanan Kötü Deneyimler

Belki geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylardan dolayı; ya da deneyip deneyip istediğiniz mutluluğu bulamamış olmanızdan dolayı yitirmiş olabileceğiniz umudunuz da yalnızlığınızın önemli sebeplerinden biri olabilir. Şunu düşünün: bu hayatta herşey pozitif ilerleseydi, yaşamanın ne gibi bir heyecanı olurdu? Ağlamak, üzülmek gibi kelimeler var olduğuna ve bir anlama sahip olduklarına göre; bunları yaşamanın da bir anlamı var demektir. Hayalkırıklıkları yaşanmadığı sürece bazı şeylerden ders almak ve daha güzelini yaşamak imkansız. Bunları hiçbir zaman unutmayın ve umudunuzu asla kaybetmeyin! Pes etmeyin ve kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin...

Fazlaca Arkadaş Gibisiniz

Nasıl ki birçok kadın karşısında hafif maço bir erkek görmekten hoşlanır; aynı şekilde erkekler de karşılarındaki kadının dişiliğini görmekten etkilenir. O yüzden neden yalnız olduğunuzu bulmaya çalışmadan önce durup bir geçmişe dönün. Daha önceki ilişkilerinizde şunları yapıyor muydunuz? Sevgilinize eski ilişkilerinizden bahsetmek, onun eski ilişkilerini dinleyip bir dost gibi yorum yapmak, onunla erkek muhabbeti yapıp 'kanka' moduna bürünmek, vs...

Bu davranışlar ilişkinizi aşk boyutundan çıkarıp dostluk boyutuna sokacak ve her şeyi bitirecektir. Elbette ilişkinizin temelinde dostluk da olacak; ama bu dostluğu 'erkeksi' tavırlar yerine dişiliğinizi koruyacak şekilde kurmanızı tavsiye ederiz.

Sevgilinizin Aradığınız İnsan Olmadığını mı Düşünüyorsunuz?

Burada iki ihtimal olabilir. Birincisi; yaşadığınız bazı tatsız deneyimlerden dolayı karşı cinsten ve ilişkiden soğumuş olmanız... İkincisi ise kendinizi fazla üstün, karşı cinsi ise fazla aşağıda görmeniz ve bir arada olmak için hiçbir çaba harcamamanız... Birinci durumda yapmanız gereken her zaman geçmişi geçmişte bırakıp, yaşananlardan elbette ders almış şekilde, yepyeni bir sayfa açmanız. Unutmayın, geçmişinizdeki bir ilişkide yaşadıklarınızı bir sonraki sevgiliniz aynen uygulayacak diye bir şey yok. Siz dersinizi aldığınız müddetçe, bir sonraki ilişkiniz çok daha sağlıklı ilerleyecektir zaten. Eğer durum ikincisi gibiyse, bu kadar yukarıdan bakmamanızı tavsiye ederiz ve hatırlatırız: Nerede yaşarsanız yaşayın, hayata nasıl bakarsanız bakın sizin de bir ruh eşiniz var ve sizi bir yerlerde sizi beklemekte.

Erkeklere İtici Gelen Davranışlarınız mı Var?

İtici davranışlar neler mi? Erkeksavar diyebileceğimiz bu davranışlar sürekli çocuk gibi konuşma, evi baştan aşağı pembeyle dekore etmeye çalışma, onu sevmediği tarzda müzik yapan sanatçıların konserlerine götürmek için çabalama, aile albümleri hazırlayıp çocuk baskısı yapma olabilir... Veya daha gerçekçi baktığımızda sürekli nerede ne yaptığını sormak, sıkça onu sevdiğiniz söylemek veya mesaj atmak, aşırı kıskançlık yapmak, ona sürekli eski defterleri açtırmak, bazı konularda baskı yapmak... Siz siz olun bu tip davranışlarınız varsa onlardan kurtulmaya bakın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe