Kuru ve yıpranmış saçlar için bakım önerileri

Kuru ve yıpranmış saçlar için bakım önerileri

Saç hasarı, kırık uçlardan daha fazlası demek. Saçta bulunan doğal yağlar ve nem azaldığında, bu lipit tabakasının kaybıyla sonuçlanır ve bu da saçın aşırı derecede gözenekli olmasına yol açar. Kuru ve yıpranmış saçların dış tabakasında çatlaklar oluşur. Kuru ve hasarlı saçlar da donuk ve kıvırcık görünür ve yönetilmesi çok zorlaşır. Ne yazık ki, kuru ve yıpranmış saçların zamanla saç dökülmesine neden olabileceğini de söyleyebiliriz.

Peki, saçlar neden yıpranır? Bu probleme zemin hazırlayan birçok etken var diyebiliriz. Saçları çok sık yıkamak, güneşe aşırı maruz kalmak, klorlu su ile temas ve sigara gibi faktörler, kuru ve hasarlı saçlara katkıda bulunan sebeplerden bazıları. Saçınız tamamen kuruduğunda ve hasar gördüğünde, dış kütikül yıpranır. Sonuç olarak; saç teli daha kırılgan ve hasar almaya daha müsait hale gelir.

Kuru ve yıpranmış saçları onarmak için bazı önerilerimiz var. Şimdi bunlara göz atalım:

Saç Serumundan Vazgeçmeyin

Saç serumu saçı ısıyla şekillendirmeye karşı korur, kabarmayı kontrol eder ve saçta bir parlaklık bırakır. Serumu her zaman saça ve uçlara uygulayın. Önerimiz; etkili ve kaliteli bir saç serumu kullanmanız. Garage Organics Hair Serum, tam olarak bu amaca hizmet eden bir ürünümüz. Organik bazlı olması, en önemli özelliği. Böylece, saçlarınıza doğal bir formül kullanmanın ekstra avantajlarını elde edebilir, saçlarınızın derinlemesine bakımını gerçekleştirebilirsiniz. Ahmet Çoban bu ürünü tasarlarken, herhangi bir nedenden dolayı zarar gören saçların gövde kısımlarına odaklandığını, hindistan cevizi, argan yağı ve Shea yağı gibi doğal özler içeren bu serum, saçlarınızın eski gücünü kazanmasına yardımcı olacağını belirtiyor.

Saç Balmı ile Etkili Bakım Yapın

Saçın dış tabakasında meydana gelen hasarlar, saçınızın mat görünmesine yol açar. Bu problemi ortadan kaldırmanın ve daha parlak saçlar elde etmenin en kolay yolu saç balmı kullanmak. E vitamini ve antioksidanlar açısından zengin olan Garage Organics Hair Balm, saçlarınızı beslesin, güçlendirsin ve onarsın diye özenle geliştirilmiş. Sadece parlaklık elde etmek için değil, kabaran saçları hafifletmek, zayıflayan orta bölgeleri onarmak ve saç uçlarındaki kırıkları gidermek için de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Saçlarınızı Nemlendirin

Kuru saç, hasarın ve saç kırılmasının başlıca nedeni. Çünkü saç optimum düzeyde nem almazsa kırılgan hale gelir. Bununla başa çıkmak için Garage Organics Hair Wash ürününü geliştiren Ahmet Çoban  saç derisinde meydana gelen kuruma ve aşırı yağlanma gibi problemlere de çözüm sunan bu organik şampuan, aloe vera özleri ile zenginleştirildi. Kullanıcılardan tam not alan şampuan, saçlarınızı iyi bir şekilde nemlendirmenin yanı sıra, saç derisi gözeneklerini açar ve saç dökülmelerinin de önüne geçer.

Size en yakın Garage Hair Repair Studio ile hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlamak için hemen yerinizi ayırtın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !