Güneş gözlüğü alırken nelere dikkat edilmeli?

Güneş gözlüğü alırken nelere dikkat edilmeli?


Artık her mevsimde kullanılan güneş gözlükleri yalnızca kadın ve erkeklerin değil çocukların bile sevdiği ve beğendiği aksesuarlar arasında yer almaktadır. Günün her saatinde kullanılan güneş gözlükleri birbirinden şık tasarımlar ile dikkatleri çekiyor. Göz alıcı şıklığın vazgeçilmez bir unsuru haline gelen güneş gözlükleri arasından beğendiğiniz modelleri seçerken bir yandan da birkaç noktaya dikkat etmek önemlidir.

Tarzınızı yansıtacak ve size en uygun güneş gözlüğü modellerini seçerken öncelikle gardolabınızı gözden geçirmenizde fayda var. Kombinlerinize uyum sağlayacak güneş gözlüklerini tercih etmek için stilinizi belirlemeniz önemlidir. Kombinlerin tamamlayıcısı olarak kullanabileceğiniz vazgeçilmez bir aksesuar olan güneş gözlüklerini seçerken spor, klasik veya modern gibi çeşitli görünümlere uyum sağlyan modelleri tercih edebilirsiniz. Sıklıkla kullandığınız renkleri ve kombinleri tespit etmeniz size yepyeni bir balış açısı kazandıracaktır. Böylece sizi en sevdiğiniz halinizle yansıtan güneş gözlüklerine sahip olabilirsiniz. Size en çok yakışan güneş gözlüklerine sahip olmak için buradan farklı modelleri inceleyebilirsiniz.

Güneş gözlüğü seçimlerinizde tarzınızı en çok yansıtan modelleri gözden geçirmenin anında size en çok yakışan modelleri de bilmenizde fayda var. Tam anlamıyla güneş gözlüğünüz ile uyum yakalamak ve şık görünüşünüzü bir üst seviyeye taşımak için yapmanız gereken şey yüz şeklinize uygun gözlük formlarını belirlemek. Yuvarlak yüz hatlarına sahip kişiler için genellikle yüz hatlarını netleştirecek köşeli çerçevelere sahip güneş gözlükleri uygundur. Eğer yüz hatlarının köşeli ise daha oval çerçeveler size daha çok yakışabilir. 

Tüm gün güneşin tadını çıkarırken güneş gözlükleriniz ile bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bunun yanında güneşten gelen zararlı UV ışınlarına karşı korunmak da önemlidir. Göz sağlığınızı uzun yıllar korumaya devam etmek için güneşten gelen zararlı ışınlara karşı %100 koruma sağlayan güneş gözlüklerini tercih etmelisiniz. Güneş gözlüğü seçimini yaparken cam kalitesi ve özelliğine dair bilgi veren ve UV ışınlarına karşı korumalı modelleri tercih etmeniz önemli. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !