Shopinext ile Sosyal Medyadan Satış Yapabilir, E-Ticaret’e Ücretsiz Adım Atabilirsiniz!

Online ödeme almanın yeni nesil yollarından biri olan Shopinext, e-ticaret yapan kullanıcılar için büyük kolaylıklar sunuyor. Oldukça kısa bir süre içerisinde yepyeni bir e-ticaret sayfasına sahip olmanıza yardımcı olan Shopinext, verdiği bu güvenli hizmete ücretsiz erişim fırsatı da sağlıyor. E-ticarete atılmak isteyenler, mevcut e-ticaret sistemi bulunan kullanıcılar, freelance üretim yapanlar, tasarımcılar ve daha çok sayıda meslek grubu için ideal yöntemlerden biri olan Shopinext; aylık ödeme, yıllık ödeme, sürpriz ücretler ya da verimsizlik ücreti gibi ücretler almadan çok sayıda e-ticaret kolunda aktif olabilmenize imkân tanıyor. Shopinext ile ilgili detayları incelemek ve Shopinext kolaylıkları ile yeni işinize hemen sahip olmak için önemli noktaları gözden geçirebilirsiniz.

Shopinext ile Sosyal Medyadan Satış Yapabilir, E-Ticaret’e Ücretsiz Adım Atabilirsiniz!

Shopinext Nedir? E-Ticaret Kullanıcıları İçin Neden Önemli?

Yeni nesil alışveriş ve ödeme sistemi olarak tanımlanan Shopinext; Safe, Self, Fast, Pure, Trink olmak üzere 5 ayrı sınıfta ödeme ve alışveriş kolaylığı sağlayan pratik bir sistemdir. Linkle ödeme, QR kodla ödeme, Sanal POS ve Ücretsiz E-Ticaret hizmeti gibi çok fazla prosedür gerektiren ve ücretli olan hizmetleri, pratik ve ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Shopinext; hem işletmelere hem de bireysel olarak e-ticaretle ilgilenen herkese çeşitli avantajlar getiriyor. Dakikalar içerisinde hazır bir mağaza sayfasına sahip olmanızı sağlayan Shopinext ile e-ticaret dünyasına hemen adım atabilir, kazancınızı güvenli yöntemlerle elde edebilir, müşterilerinize güvenli bir ödeme ortamı sunarak onların da güvende hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Linkle ödeme alma işlemi sayesinde EFT, havale, kapıda ödeme gibi klasik yöntemlere gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde ödeme alabilir, işlerinizi hızlı bir şekilde yöneterek zahmetsiz bir şekilde kendi sisteminizi kurabilirsiniz. E-ticaretle ilgilenen kullanıcılar için sunulan ödeme platformlarında çeşitli aylık ve yıllık ücret tarifeleri, ek ödemeler olabiliyor ve komisyon bedelleri alınabiliyor. Shopinext, ücretsiz olarak hizmet vermesi sebebiyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Shopinext ile Sosyal Medyadan Satış Yapabilir, E-Ticaret’e Ücretsiz Adım Atabilirsiniz!


Shopinext Hakkında Merak Edilenler ve Sağladığı Kolaylıklar

Shopinext kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlayan özel hizmetlere ulaşım sunuyor. Safe hizmeti ile ücretsiz bir web sitesi hazırlayabilir, 5 dakika içerisinde kendinize özel bir mağaza oluşturabilirsiniz. Bireysel, şahıs ya da şirket adımlarından birini seçtikten sonra cep telefonunuza gelen doğrulama kodunun ardından birkaç dakikada yepyeni bir e-ticaret sistemine sahip olabilirsiniz. Üstelik Hazır Sanal POS ve Kargo Anlaşmanız da oluyor. Self hizmeti sayesinde hazır Sanal POS, kişisel kargo tercihi, global kullanım ve çoklu para birimi ile ödeme alma gibi kolaylıklarla tanışabilirsiniz. Shopinext kolaylıkları yalnızca ödeme alma konusunda değil, alıcılarınıza daha fazla alım gücü sunabilmeniz için de yanınızda oluyor. Shopinext Fast hizmeti ise satmış olduğu hizmet ve ürünlerin teslimatını kargo ile yapmayacak, elden teslim edecek kişilerin kredi kartı ile ödeme almasına ve müşterilerine alışverişlerini taksitlendirme imkânı vermesini sağlıyor. Bu sayede işinizin büyümesine ve daha fazla kâr elde etmenize de katkıda bulunuyor. Pure servisi, dijital ürünler ya da hizmet bedelleri için geliştirilen Shopinext sistemleri arasında yer alıyor. Bu sistemle birlikte freelance hizmetlerinizin bedellerini kolaylıkla tahsil edebilir, dijital ürünlerinizin satışını hızla gerçekleştirebilirsiniz. 

Shopinext Güvenilir mi?

Shopinext hem e-ticaret sistemi kullanan satıcılar hem de alıcılar için oldukça güvenli bir sistemdir. Kullanıcı bilgileri Shopinext tarafından veri tabanına alınır ve kriptolama yöntemiyle saklanıyor. Kriptolama yöntemi ile Shopinext çalışanları dâhil olmak üzere hiç kimse şifrelerinize erişemez ve bunları görüntüleyemez. Dünyaca ünlü markaların da tercih ettiği en güvenli koruma sistemlerinden biri olan SSL sertifikası bulunan Shopinext web sitesi, koruma altında olduğundan son derece güvenlidir. Shopinext aracılığıyla alınan ödemelerin tamamı ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na bağlı olan resmî finans kuruluşu üzerinden alınıyor. İşiniz için Shopinext'i güvenle tercih edebilir, tüm verilerinizin emniyetli bir şekilde saklandığından emin olabilirsiniz.

Kendi Sitesinden Ödeme Almak İsteyenler Shopinext Kullanabilir mi?

Shopinext, profesyonel meslek gruplarında görev alan ve fuar gibi alanlarda stant aracılığıyla satış yapan kullanıcılar için hayat kolaylaştıran bir seçenek olan Sanal POS hizmetine de yer veriyor. QR kod ile ödeme alımı kolaylığı sağlayan Shopinext, sisteme yüklediğiniz tüm ürünlerin ödemelerini anında almanıza olanak tanıyor. Telefonunuzu temassız bir Sanal POS cihazı gibi kullanmanızı sağlayan büyük bir teknolojik kolaylık sunan Shopinext’le satışlarınızı artırabilir, zaman kaybetmeden hızlı ödeme alabilirsiniz. Yine kendi sitesinden ödeme almak isteyen kullanıcılar için de Sanal POS hizmeti sunan Shopinext; VISA, MasterCard, Amex, Discover, JCB ve UnionPay kartları ile 200’den fazla ülkeden ödeme almanıza da yardımcı oluyor. Tüm alışverişlerin ve ödemelerin 3D Security güvenlik sistemiyle yapılmasını sağlayan Shopinext ile müşterileriniz güvenli alışveriş yapmanın tadını çıkarabilir, kart saklama hizmetlerini değerlendirerek her alışverişinizde kart bilgisi yazma zahmetinden kurtulabilirsiniz. Siz de Shopinext dünyasına hemen adım atabilir, kargo ile anlaşmalı olan Shopinext’le Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna sabit fiyatla gönderim yaparak kâr marjınızı koruma altına alabilirsiniz.

Shopinext ile Sosyal Medyadan Satış Yapabilir, E-Ticaret’e Ücretsiz Adım Atabilirsiniz!

Nasıl Başvurabilirim?

Oldukça kolay ve hızlı şekilde hesap oluşturabilirsiniz, bunun için tek yapmanız gereken buradan ilgili sayfaya gitmek ve sadece 5 dakikanızı alacak formu doldurmak, mağazanızı açtıktan sonra sosyal medyadan satış yapabilir, kendi e-ticaret sitenize ücretsiz kavuşabilir, link ile ödeme alabilir ve qr kod ile fuar ve organizasyon gibi stantlardan tahsilatlarınızı yapabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe