Luokk’da Büyük Beden Şıklığı

Luokk’da Büyük Beden Şıklığı

Eski yıllarda büyük beden denilince çok kısıtlı sayıda ürünler çıkardı karşımıza artık giyim ve konfeksiyon sektörünün de gelişmesiyle büyük beden kadın giyim de çok fazla çeşit ve modeller bulmak mümkün oluyor. Bu sayede büyük beden olan kişiler artık bir örnek giyinmek zorunda kalmıyor.


Hep bilindik renklerde kıyafetler yerine istedikleri renk ve tarzda kıyafet bulmaları daha kolay oluyor.  Bildiğimiz standart beden ölçülerinin üzerinde olan beden ölçülerine büyük beden deniliyor. Ölçüleri standarttın üstünde olan ölçüdeki bayanlar büyük beden bayan giyim olan kıyafetler almalılar. Standart beden demek beden tablosuna baktığınızda 36 bedenden 44 bedene kadar olan ölçülerdir.


Bedeninizi Çok İyi Tanımalısınız

 Beden tablosundaki 36,38,40,42,44 bedenler normal beden olarak belirlenir. Bu ölçülerdeki bayanlar standart beden kıyafetler almalılar. Fakat bir bayan bu ölçülerin üzerinde ise o zaman büyük beden bayan giyim tercih etmelidir. Büyük beden ölçüleri her zaman 44 bedenden başlayıp,58 beden ölçülerine kadar olan kıyafetlerdir. Bunlar Luokk modelleri içersinde seri halinde 44,46,48,50,52,54,56,58 bedenler oluyor.

Bu ölçülerdeki bir bedene sahipseniz kıyafetlerinizi bu ölçüleri dikkate alarak kıyafet tercih edilmelidir. Büyük beden bayan giyiminde artık bu ölçülerde de çok fazla kıyafet üretiliyor ve müşteriye satılıyor. Bu konuda en önemli olan şey bedeninizi ve ölçülerinizi çok iyi tanıyor olmanızdır.


Büyük Beden Kıyafetler Ne Demektir?

Beden ölçülerinizi iyi öğrenmek için göğüs, bel ve de basen ölçülerinizi bir metre ile iyi ve doğru ölçmelisiniz. Bu şekilde iyi ve doğru karar verebilirsiniz. Yaz mevsiminde rahat kullanılan harika büyük beden elbise modelleri de artık çok fazla üretiliyor. Verilen bütün beden ölçüleri büyük beden ölçülerine giriyor. Standart verilen ölçüler size dar geliyorsa, büyük beden olan giyim ürünlerinden seçim yapmalısınız. Artık bayanlar için büyük beden kıyafet sektörü çok gelişmiş durumdadır. Loukk sitesinden girip görebilirsiniz.

Çok öncelerde kısıtlı ve bulunması çok zor olan büyük beden giyimleri artık çok daha fazla ve kolay satın alınıyor. Büyük beden tulum bulmak bile artık daha kolay. Bu ürünlerin önceden fiyatları çok daha yüksek olurken artık daha fazla üretim olduğu için daha iyi fiyatlarda ve dilediğiniz renk ve modeller de tercih edebilirsiniz. Luokk firması her zaman yanınızdadır.


Büyük Beden Kıyafet Nasıl Olmalıdır?

Büyük beden kıyafet konusu çoğu zaman tartışılan bir konudur. Hiçbir zaman kalıplaşmış düşüncelere takılmadan istediğiniz gibi nasıl mutlu olacaksanız öyle giyinmeyi tercih etmelisiniz. Önceki yıllarda sadece özel günler için ve genelde koyu renkler de aynı tip kıyafetler üretilirdi.

Ama artık böyle bir üretim şekli kalmadı. Tam tersi çok çeşitlilik artık her giyimde üretiliyor. Çok beğendiğiniz bir gömlek var diyelim büyük beden gömlek olarak bulmanız çok rahat olacak. Son yıllarda her renk, model ve kesim de kıyafet bulmak çok kolaylaştı.


Büyük Beden Giyim Modelleri Nelerdir? Satın Almadan Nelere Dikkat Edilmeli?

Artık günümüzde her model ve renkte büyük beden günlük elbise, abiye, ceket, tunik, eşofman, büyük beden etek, hırka, şort ve daha birçok kıyafette büyük beden bulmanız mümkündür. Artık büyük beden de renkler kısıtlı değil oldukça fazla çeşit bulunuyor. Büyük beden kıyafet alacaksanız en önemli kriter bedeninizi iyi bilmenizdir.

Kıyafet satın almadan önce beden ölçülerinizi iyi ölçmeniz veya ölçtürmeniz gerekir. Bedeninizin ölçüsünü bilmeden yaptığınız alışveriş size problem çıkaracaktır. Aldığınız kıyafetin büyük ya da küçük gelmesini istemiyorsanız mutlaka ölçülerinizi iyi bilmeniz gerekiyor. Ölçünüzden emin olduktan sonra nasıl bir kıyafet istediğinizi modeline ve rengine iyi karar verip öyle alışveriş yapmalısınız. En güzel model ve renkteki büyük beden kıyafetler için Luokk sitesini ziyaret ederek satın alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !