İstanbul Söz ve Nişan Mekanları

İstanbul Söz ve Nişan Mekanları

İstanbul söz ve nişan mekanları aracılığıyla evlilik yolculuğunun ilk adımlarını atabilirsiniz. Çiftleri en çok zorlayan süreçlerin başında söz ve nişan töreni organizasyonu yer alıyor, bunun nedeni ise hediyelik seçimi ve mekan anlaşması derken çiftlerin epey yorucu bir süreç yaşaması. DüğünYardımcısı.com söz ve nişan organizasyonlarınız için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sitesinde yer veriyor, sitenin sunduğu detaylar aracılığıyla evliliğe dair ilk adımları kendinizden emin bir şekilde atabilirsiniz.

Salon Egem Kına & Düğün & Nişan Evi, söz ve nişan kutlama yerleri arasında en dikkat çeken yerlerden, Filizi Köşk ise otantik ve şık bir mekan isteyen kişiler için harika bir alternatif. Davetli sayısı ve konsept seçimi gibi noktalar, mekan seçimi için kilit önem taşımakta. Nişan töreni gibi organizasyonlar, düğünlere göre daha az davetlinin katıldığı etkinlikler, bu nedenle daha düşük kapasiteye sahip mekanların tercih edildiği göze çarpıyor. Mekanlar ise Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası olmak üzere ikiye ayrılmakta. Bu içerikte nişan ve söz kutlamalarınız için mekanların fiyatları ve hizmetlerine dair merak edilen her şeyi sunduk!


İstanbul Söz ve Nişan Mekanlarının Fiyatları

Çiftler için söz ve nişan organizasyonu, evlilik öncesi atılan ilk adım. Bu çok keyifli ama bir o kadar da masraflı olan süreçte, bütçe de oldukça önemli. Nişan töreni için en önemli gider kalemi mekan kiralamadır, bu nedenle çiftler tarafından merak edilen sorulardan biri, bu fiyatların ne kadar olduğudur.

Söz ve nişan organizasyonu için tercih edilen mekanların fiyatları, birçok değişkene bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lokasyon, paket içerikleri ve kişi sayısına bağlı olan fiyatlar, ortalama olarak hafta içi kişi başı 40 TL’den, hafta sonu ise 60 TL’den başlıyor. İstanbul söz ve nişan mekanlarının fiyatları hakkındaki detaylara, DüğünYardımcısı.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.


Maltepe Söz ve Nişan Mekanları

İstanbul, Maltepe semtinde bulunan nişan ve söz mekanları, kaliteli hizmetleri ile sizlere harika bir nişan töreni sunmak için çalışıyor. Anadolu Yakası bölgesinde bulunan Vitrinn Lounge, oyun parkıyla çocukların da çok seveceği mekanlar arasında yer alırken, Boda Davet & Balo Salonu ise şıklığı ile dikkatleri üzerine çekmekte.

Maltepe’de bulunan mekanların fiyatları kişi başı ortalama olarak hafta içi 30 TL, hafta sonu ise 50 TL aralığındadır. Mekan giydirme, nişan organizasyonu danışmanlığı, otopark alanı, catering hizmetleri gibi çok sayıda hizmeti müşterilerine sunan mekanlarda harika bir nişan töreni düzenleyebilirsiniz! Maltepe'de bulunan söz ve nişan mekanları için DüğünYardımcısı.com üzerinden ayrıntılı bilgi edinebilir, siteye özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz!


Avcılar Söz ve Nişan Mekanları

Muhteşem bahçesi ile Doğa Garden ve ihtişamıyla göz dolduran Gölpark Davet gibi mekanlar Avcılar’da yer alan söz ve nişan yerlerine örnek verilebilir. Bölgede bulunan fiyatların hafta içi 50 TL’den, hafta sonu ise yaklaşık 80 TL’den başladığını söylemek mümkündür. Kokteyl fiyatları, yemekli davetlere göre daha uygundur.

Mekanlar; açık, kapalı ve kır bahçesi davet alanı gibi farklı ortamlar sunuyor. Söz ve nişan mekanlarının çiftler için sundukları hizmetler arasında; DJ temini, konsept tasarımı ve mekan süsleme gibi çok sayıda hizmet mevcut. Evlilik öncesi organizasyonlarda da en büyük destekçiniz DüğünYardımcısı.com, site üzerinden İstanbul’da yer alan birçok mekanı görebilir, sundukları hizmetleri karşılaştırarak en doğru kararı verebilirsiniz.


Bahçelievler Söz ve Nişan Mekanları

İstanbul Bahçelievler, söz ve nişan mekanları arasında oldukça popüler. Açık hava ve kapalı mekan hizmetleri sunan nişan mekanlarını DüğünYardımcısı.com sayesinde kolayca seçebilirsiniz. Kır nişan töreni için de ideal seçenekler sunan Bahçelievler söz ve nişan mekanları, çiftler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bahçelievler’de bulunan söz ve nişan mekanlarına Casa Da Rose ve Bihter Hürrem Sultan Cafe gibi mekanlar örnek verilebilir. Mekanların ortalama fiyatları kişi başı hafta içi 30 TL, hafta sonu ise 50 TL’den başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.


Bakırköy Söz ve Nişan Mekanları

Avrupa Yakası’nda yer alan ve Bakırköy semtinde bulunan söz ve nişan yerleri arasında birçok farklı seçenek yer alıyor. Baeno Davet ve Hilton İstanbul Bakırköy bu mekanlara örnek olarak verilebilir. Bakırköy’de mekanların fiyatları ise oldukça değişken. Hafta içi kişi başı 30 TL’den başlayan mekan fiyatları kimi yerlerde 200 TL’yi görüyor.

Söz ve nişan planlama sürecinde mekan kadar abiyeler ve hediyelikler de bütçede önemli bir yer tutuyor. Söz ve nişanların olmazsa olmazı kimine göre standart tip abiyeler olurken kimine göre tesettür nişanlıklar oluyor. Bakırköy’de yer alan moda evlerine ve mağazalara ulaşmak için DüğünYardımcısı.com en büyük destekçiniz. Hem satın alma hem de kiralama seçenekleri sunan bu mağazalardan bütçenize en uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Nişan çikolatası, pastası, kurabiyesi gibi ikramlıklar nişan kutlamalarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor ayrıca nişan tepsisi ve gondolu da nişan kutlamalarında oldukça önemli. Bu gibi ihtiyaçlar için de çok sayıda seçenek sunan site, stresli nişan planlama sürecinde en büyük yardımcınız!


Bağcılar Söz ve Nişan Mekanları

İstanbul söz ve nişan mekanları arasında yer alan Kemer Düğün Salonu, TRYP by Wyndham İstanbul Airport ve Zeno Kına Evi Avrupa Yakası bölgesinde yer alan nişan kutlama yerleri arasında bulunuyor. Bölgede bulunan mekanlar; hafta içi 10 TL, hafta sonu ise 30 TL’den başlayan fiyatlarla dikkat çekmekte.

DüğünYardımcısı.com’u ziyaret ederek siz de İstanbul söz ve nişan yerleri arasında Avrupa Yakası bölgesinde yer alan farklı semtlerdeki yerleri inceleyebilir fiyat teklif formunu doldurarak en güncel fiyatlar için ücretsiz teklif alabilirisiniz.


Fatih Söz ve Nişan Mekanları

Söz ve nişan kutlama organizasyonları son dönemlerde oldukça renkli geçiyor. Nişan tagı ve balon setleri gibi çok sayıda süsleme malzemesi kullanılan kutlama etkinliklerinde titiz seçimler gerçekleştiriliyor. Bu seçimlerin başında mekan tercihi geliyor.

İstanbul, Fatih semtinde bulunan söz ve nişan yerleri arasında farklı kutlama ve törenler yapabileceğiniz alanlar mevcut. Velvet Balat, Sky Lounge ve Sultan Sarnıç bu mekanlara örnek olarak verilebilir. Bölgede bulunan açık davet alanları ile birlikte, mükemmel kır nişan kutlamaları yapabilirsiniz. Mekanlar hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve doğru tercihi yapabilmek için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz.


Kartal Söz ve Nişan Mekanları

Anadolu Yakası bölgesi, Kartal, Hello Bakery ve Mon Petite Cafe & Restoran gibi nişan kutlama mekanlarına sahip. Bölgede bulunan mekanların hafta içi başlangıç fiyatları ortalama olarak 30 TL, hafta sonu ise yaklaşık 50 TL’dir. İstanbul söz ve nişan mekanları arasında uygun fiyat seçeneklerine sahip Kartal’da bulunan bu markalara DüğünYardımcısı.com üzerinden ulaşabilirsiniz.


Pendik Söz ve Nişan Mekanları

İstanbul söz ve nişan mekanları renkli kutlamalara ev sahipliği yapıyor, bu yerler arasında Pendik semtinde bulunan Ihlamur Dalı ve Myy Boutique Hotel gibi farklı seçenekleri tercih etmeniz mümkün. Kişi başı 50 TL ile 150 TL arasında değişen fiyatlarının yanında açık ve kapalı davet alanları ile ister kır nişan organizasyonu ister salon nişanı yapabilirsiniz.

İstanbul Söz ve Nişan Mekanları


İstanbul Söz ve Nişan Organizasyonu Firmaları

İstanbul söz ve nişan mekanları dendiğinde akla eğlenceli nişan kutlamaları ve doyasıya eğlence geliyor. Bu kutlamalar küçük nişan mekanlarında 50 kişilik veya 60 kişilik olabileceği gibi, daha büyük mekanlarda 100 kişilik ve üzeri de olabiliyor. Mekan süslemesinden, nişan yemeğine çok sayıda hizmet veren nişan organizasyonu firmaları ile kutlamalarınızı hızlı ve tam istediğiniz gibi organize edebilirsiniz. Kutlama yerleri kadar süsleme ve atıştırmalıklar da önemlidir. Bu nedenle lokasyonunuza göre Anadolu Yakası ya da Avrupa Yakası bölgesinde bulunan bir organizasyon firması seçebilirsiniz.

DüğünYardımcısı.com nişan ve söz organizasyonlarınıza dair tüm ihiyaçlarınızda yanınızda olduğu gibi organizasyon firması seçiminde de yanınızda! Çok sayıda firma hakkında detaylı bilgiler bulabileceğiniz site, özel indirim ve kampanyaları da barındırıyor!


Tuncay Kürüm Organizasyon

Tuncay Kürüm Organizasyon’un başlangıç paketi 500 TL, her şey dahil paket fiyatı ise 5.000 TL’dir. Firma nişan organizasyonlarında sıklıkla tercih edilen dans ekibi, dekorasyon, masa süsleme, ve konsept tasarımı gibi hizmetler sunuyor. Avrupa ve Anadolu Yakası bölgelerinde hizmet sunan firma hakkında detaylı bilgi edinmek için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir, firmanın hizmetleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Er Organizasyon

İstanbul Güngören’de bulunan Er Organizasyon, söz ve nişan töreni mekanlarının süslenmesi ve organizasyonların mükemmel bir şekilde gerçekleştirilmesi için hizmet sunan bir firmadır. Firma yalnızca Güngören’de değil, Arnavutköy, Çekmeköy ve Mecidiyeköy gibi farklı lokasyonlarda da hizmet verir. Er Organizasyon’un başlangıç paketi fiyatları 5.000 TL, her şey dahil paketi ise 7.000 TL olarak karşımıza çıkmakta. Firma müşterilerine; nişan masası süsleme, danışmanlık ve konsept tasarımı gibi hizmetler sunuyor.

İstanbul söz ve nişan mekanları çok sayıda seçenek sunuyor, bu seçenekler arasından kararsız kaldıysanız DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz. Siteden evliliğe dair tüm ihtiyaçlarınız için ayrıntılı bilgilere ulaşabilir, çok sayıda seçenek arasından doğru kararı verebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !