Rahat Uykunun Baş Kahramanı : Yataş Bedding Yastık

Rahat Uykunun Baş Kahramanı : Yataş Bedding Yastık

Zinde bir sabaha uyanmanın en etkili yolu; yeterli ve rahat uykudur. Konforlu bir gece geçirmek için ise yastık en önemli etkenlerden biridir. Doğru yastık seçimi yapmak, stresten arınmış bir uyku sağlar ve böylece ertesi güne enerjik bir başlangıç yapılabilir. Öyleyse Yataş Bedding’in üstün teknolojisiyle geliştirilen yastıklarına birlikte göz atalım.

Doğal, Hafif ve Nefes Alabilen Bambu Yastık

Kumaş: %100 Pamuk lifinden üretilmiştir. Pamuğun nem emici özelliği sayesinde kullanım sırasında vücudunuz nefes alır ve vücudun nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Dolgu malzemesinde bambu kullanılmıştır. Bambu çevre dostu, organik ve doğal bir malzemedir. Bambu ürüne ekstra  nem emme ve çabuk kuruma özelliği getirir. Dolayısıyla ürün uyku sırasında terletmez. Hava sirkülasyonu sağlandığı için sıcak yaz günlerinde serinlik hissi verir. Doğal pamuk kumaş, bambu içeriği, terletmez, nefes alabilir ve mevsim geçişlerinde kullanıma da  uygundur.

Rahat Uykunun Baş Kahramanı : Yataş Bedding Yastık

Hem Klasik Hem Popüler: Pamuk Yastık

Pamuk, yapısı gereği 4 mevsim kullanılabilen bitkisel bir kumaştır. Yaz aylarında serin kış aylarında da sıcak tutan pamuğun, antik çağlardan beri kullanıldığı düşünülmektedir. Yataş Bedding, geleneksel pamuğu şık tasarımlarla birleştirerek uykuya konfor getiriyor. Yataş Bedding’te bulunan pamuk yapılı yastıkların 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilen dış kılıfı sayesinde, tertemiz hissi istediğiniz zaman yakalayabilirsiniz. 

Hipoalerjenik Özellik Konforla Buluşuyor: Visco Yastık

Visco yastıklar, ısıya duyarlılığı sayesinde baş-boyun bölgenizin şeklini alarak en rahat pozisyonda uykuya dalmanızı sağlar. Özellikle, uyurken yan yatmayı tercih edenlerin boyun bölgesindeki ağrı kaçınılmazdır. Boyun boşluğu, kısa vadede rahatsız uykuya sebep olduğu gibi uzun vadede de bel-boyun fıtığına davetiye çıkarır. Yataş Bedding'in kullandığı visco maddeler, zararlı CFC (chloro fluoro carbon) maddesi içermez. Therapy, Dr. Night ya da Tesla Sleep visco modellerden biri mutlaka sizin için en iyi uyku kalitesini sunacaktır. 

Bel Boşluğunu Visco Bel Yastığı ile Destekleyin

Evde ya da işte, çalışırken ya da tv izlerken meydana gelen duruş bozuklukları, gün içinde eklem ağrılarına sebep olabilir. Çoğu zaman sebebi bilinmeyen bu acı verici ağrılara, Yataş Bedding visco bel yastığı ile son verebilirsiniz. Özellikle uzun saatler oturmak zorunda olan çalışanlar için gün içindeki konforu artıracak olan bel destek yastığı, vazgeçilmez bir seçenek olacaktır. 

Rahat Uykunun Baş Kahramanı : Yataş Bedding Yastık

Doğru Yastık Nasıl Seçilir?


Yataş Bedding’in birbirinden farklı ve fonksiyonel tasarımları arasından seçim yapmak oldukça zor, ancak birkaç ipucu sayesinde siz de doğru yastığı bulabileceksiniz. Bunun için kendinize sormanız gereken en önemli soru “hangi pozisyonda uyumayı seviyorum?”olacaktır. 

Yan uyku pozisyonunda uyuyanlar: Eğer sabah uyandığınızda boyun ağrılarından şikayetçiyseniz muhtemelen yumuşak ve ince bir yastıkta yatıyor olabilirsiniz. Yan yatış pozisyonunda ağrılara sebep olan en önemli etken; boynun gece boyunca boşlukta kalmasıdır. Bunu önlemek için sert ve kalın bir yastık tercih etmeniz gerekir. Visco modeller sizin için uygun olabilir. 

Yüzüstü uyku pozisyonunda uyuyanlar: Yüzüstü yattığınızda belinize binen yükü azaltmak için ince yapılı bir yastık kullanmalısınız. Bu pozisyonda uyurken omurilik kemiği geriye doğru kıvrılmaya müsait olacağından kalın yastıklar ekstra kıvrım sağlayarak rahatsız bir gece geçirmenize neden olurlar.

Sırtüstü uyku pozisyonunda uyuyanlar: Vücudun normal dengesinde durmasını sağlamak için orta kalınlıkta ve yumuşaklıkta bir yastık seçmelisiniz. Pamuk yastığın bu pozisyon için daha uygun olacağını söyleyebiliriz. Eğer konforu biraz daha artırmak isterseniz dizlerinizin altına da destek yastığı koyarak daha rahat bir gece geçirebilirsiniz. 

Siz de uyuma pozisyonunuza göre Yataş Bedding'in geniş yastık koleksiyonundan doğru seçimde bulunabilir, kaliteli bir uyku için gerekli adımı gönül rahatlığı ile atabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !