Basur Nedir, Basur Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Basur Nedir, Basur Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Basur makat bölgenizde meydana gelen varisler ve bu varislerin vücudunuzda ortaya çıkardığı sorunlardır. Meydana gelen varisler 4 evre olarak sınıflandırılır.


1.      Evre: Hafif kanamaların olduğu ve pek hissedilmeyen evredir.

2.      Evre: Kanamaların hissedilebilir hale geldiği ve ıkınma sonucu basur memelerinin meydana çıktığı evredir.

3.      Evre: Kanamaların arttığı, kızarıklık gibi durumların ortaya çıktığı ve basur memesinin belirginleştiği evredir.

4.      Evre: Son evre olan bu kısımdaysa basur memesi dışarıdan belirginleşir ve kanamalar şiddetini artırır.


Ortaya çıkan basur sorunlarının çözümü için basur ameliyatı bulunmaktadır. Bu tedavi yöntemi günümüzde tek yöntem değildir. Basur memelerinin kesilmesi ile yapılan bu tedavi yöntemi, tedaviden sonra pansuman ve birkaç haftalık (duruma göre değişebilir) istirahat süresi gerektirir.


Basur belirtileri nelerdir, ameliyatsız basur tedavisi var mıdır?

Basur hastalığının belirtileri her aşamada değişse de genel olarak kanama sorunu baş göstermektedir. Kanama ile birlikte akıntılar da ilerleyen evrelerde eşlik edecektir. Yine kanamanın dozu da hastalığın ilerlemesine bağlı olarak artacaktır. Bu sorunlar yaşamınızın kalitesini düşürdüğü için tedavi almak en akıllıca yöntem olacaktır. Mevcut basur tedavisi yöntemleriyse ameliyatlı yani cerrahi yöntemler ve ameliyatsız basur tedavisi yöntemleri olarak sınıflandırılır. Ameliyatsız olarak alacağınız tedavi yöntemlerinin cerrahi müdahaleye göre çeşitli üstün yanları bulunmaktadır.


Climed kliniklerinde ameliyatsız olarak basur sorununuzu çözün

Basur sorununuzu çözmeye karar verdiniz ve hangi yöntemle tedavi olmaya karar veremediyseniz kararınızı ameliyatsız basur tedavisi yöntemlerinden yana yapabilirsiniz. Bu yöntemler lazerle tedavi, neolaser yöntemi gibi yöntemlerdir. Climed klinikleri bu yöntemlerde uzman bir kadroya sahiptir.


Kullanacağınız ameliyatsız tedavi yöntemlerinin üstünlükleriyse sizi dakikalar içerisinde tedavi etmesi ve ameliyat sonrası uzun pansuman süreleri ve uzun istirahat sorunlarından kurtarmasıdır. Bu iki yöntemde de sorunlu bölge ısı verilerek çözülmektedir. Kullanacağınız yönteme göre 10 dakika içerisinde tüm sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Ameliyatsız yöntemlerle sadece hastalığınızdan kurtulmazsınız. Hastalığın tedavisinden sonra ortaya çıkacak sorunlardan da kurtulursunuz. Yaşayacağınız günlük pansumanlar ve uzun istirahat süreleri yeni nesil tedavi yöntemleriyle rafa kalkmış durumdadır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !