Aldatan eşler için her gün sevgililer günü mü?

Aldatan eşler için her gün sevgililer günümü?

Özellikle 14 Şubat için eşinin kendisini aldattığı kişi ile buluşacağını düşünen ve bu nedenle özel dedektif büromuzdan hizmet almak isteyen kişilerin fazlalığından ve geçmiş deneyimlerimizden yola çıkarak bu konuda sizi bilgilendirmek için bu konuda bir makale paylaşmak istedik. Özel dedektif hizmetleri sektöründe uzun yıllar süren deneyimimiz ve uluslar arası yapılan araştırmalardan kısa bilgiler vererek size daha net yardımcı olabileceğimizi düşündük. Ayrıntılı bilgi için özel dedektif büromuza 24 saat ulaşabilirsiniz. 

Dünyanın neresinde olursa olsun aldatan bir eşin sevgililer gününde sevgilisi ile birlikte olacağını düşünür. Bu ilk bakışta mantıklı bir durumdur. Ama yakalanmamak konusunda dikkatli olan eşler genellikle 13 şubat veya 12 şubatta sevgililer gününü kutlarlar. Uzun zamandır yaptığımız çalışmalarda ve deneyimlerimizde bunu gördük. Aldatan eşler eğer dikkatli ise doğum günü sevgililer günü gibi kilit günlerde sevgilileri ile buluşmaz aksine hayatında hiç kimse yokmuş gibi davranır. 

Bir araştırmaya göre de aldatan erkeklerin yüzde 70 gibi bir oranı metresleri ile 13 şubatta görüşmeyi programlıyor. Yine yapılan bu araştırmaya göre hediye olarak resmi nikahlı eşe bir buket çiçek verilirken meterese daha pahalı değerli taş gibi hediyeler verdiklerini söylüyor. 

Aldatan eşlerin bir kısmı 13 şubat için otel odası ayırırken bir kısmı bir eğlence mekanlarında yer ayırırken ertesi gün 14 şubat içinde eşi ile romantik bir yemek programlıyor. Aldatan eşler genel olarak diğer kadın ile çocuklar gibi farklı daha heyecanlı şeyler yapmak isterken resmi nikahlı eşi ile standart yapılması gerekenlerin yapıldığı bir ilişki yaşamayı tercih ediyor. 

Size bunları düşünmenizi ve değerlendirmeniz için sunduk. Eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyor iseniz Akçayel özel dedektif bürosunu aramaktan çekinmeyin. 

Özel dedektif bürosu çalışanlarımız mahkeme de kanıt olabilecek delilleri günler haftalar sürebilecek çalışmalar ile toplayacak ve size sunacaktır. Çalışmalarımızda müşteri gizliliği esas ve memnuniyeti birinci önceliğimizdir. 

 Ayrıntılı bilgi için Akçayel özel dedektif büroları web sayfamıza girip hizmetlerimiz ve iletişim bilgilerimizi öğrenebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !