Koç burcunun genel özellikleri

Koç burcunun genel özellikleri

Koç burcu insanı kadın erkek olsun fark etmeksizin cesur bireylerdir. Bunun yanında girişimcilik vasıfları oldukça yüksektir. Çevrenizde lider özelliklere sahip bir birey gördüyseniz koç burcu olma özelliği oldukça yüksektir.

 

Koç burcu insanı hayattan zevk almayı bilir. Hırslıdır ve girişimci özellikleri vardır. Bu özellikleri ile de her zaman için hep başkalarına ilham kaynağı olmuştur.


Dürüstlükten asla taviz vermezler.

 

Çalışma konusunda hırslı ve inatçı bir yapıları vardır. Bu nedenle ellerinden kurtulmayacak derecede kararlı yapıları bilinirler. Hiçbir iş onların elinden kurtulamaz. Hiçbir şey onları hayattaki hırs ve heveslerinden vazgeçiremez. Kısacası kafasına koyduğunu yapmak ile bilinen bir burçtur.

 

Çalışma hayatında kolay anlayan bir yapıya sahiptir. Ders çalışma konusunda disiplinlidir. İş hayatı konusunda disiplinlidir. Çalışmaya verdikleri disiplin ve özgüven ile birlikte hayatta hep iyi yerlere gelmeye karar verirler. Çünkü çalışma hayatları koç burçları için oldukça önemlidir. Hayatını çalışarak kazandıklarını bildikleri ve bunun bilincinde bir yaşam sürdükleri için oldukça kararlıdırlar.

 

Koç burcu genel özellikleri bakımından olumsuz ögeler incelenecek ise bunun en başına dikkatsizlikleri gelir. Bir koç burcu kadın ya da erkek olsun fark etmeksizin dikkatsiz hatalara düşebilir. Bunu çok sık yapar. Üstelik sadece koç burcuna özel bir durum değildir. Yükseleni ya da ay burcu koç olanların da temel özelliği dikkatsiz olmaları ve beklenmedik hatalar çabuk kapılmalarıdır.

 

Koç burçları duyarsızdır. Çevresine karşı bazı konularda kayıtsız kalabilir. Onlar için aile önemli olsa da herkese akıl vermeyi ve herkesin kendi çizgisinden gitmesi gerektiğini çok düşünürler. Bu özellikleri ile de her zaman ön yargılı bir yol izleyebilirler. Bir kişinin gerçekte ne yaşadığı ile ilgilenmezler. Onlar bir kişi hakkında kesin hüküm vermeyi sever ve bu konuda da ön yargılı bir yol izlemeyi yeğlerler. Bu onları kaba yapabilir.

 

Koç burçları savundukları şey uğruna inanılmaz fanatik bir tavır sergilerler. Özellikle bunların başında koç burcu kadını ya da erkeği için fark etmeksizin kendi fikirlerini körü körüne savunma ideali ön plana çıkar. bir takım konusunda, bir iş ve çalışma hayatı konusunda, bir ders ya da önemli bir tartışma konusu hakkında karşıdakini kırarcasına kaba ve ön yargılı bir şekilde fikirlerini körü körüne savunabilme meziyetleri söz konusudur.

 

Koç Burcu Yönetici Gezegeni: Mars’ tır. Mars gerilemelerinden de ilk etkilenen burçlar arasındadır. Özellikle ay burcu Koç olanlar da Mars gerilemelerinden ve bu Retrolardan anında kendi içlerinde etkilenerek sıkıntıya düşebilmektedir.

 

Koç Burcu Elementi: Ateş’ tir. Aslında ateş koç burcunun uğurlu bir elementidir. Onu güçlü hissettir. Duygusal ilişkilerini de bu nedenle ateş yanında yaşamaları onları güçlü kılacaktır. Özellikle bir şömine başında, sahilde bir ateş başında vb. ateşin olduğu romantik ortamlar koç burcunun kendini en cesur ve en güçlü hissedeceği yerdir.

 

Koç Burcu Nitelik Özellikleri:

 

Koç burcunun tek bir niteliği vardır. O da bu burca sahip olan kişilerin öncü bir karakter izlemeleridir. Bu sayede koç burcu için sistemsel çalışmalara sahip olan ve bu koşullar ile birlikte koç burcunun çalışmalarından hep birilerine liderlik etme özelliği olduğu anlamını çıkarabiliriz.

 

Koç Burcunun Uğurlu Rengi:

 

Kırımızı ve kızıl tonlarıdır. Bir iş görüşmesi, özel bir randevu, gönül ilişkileri ya da kendini güçlü hissetmek istediği her yerde kızıl tonu ya da kırmızı üzerinde bulunması tavsiye edilir. Bu bir kırmızı kravat olabilir, kırmızı bir toka, kırmızı bir mendil ya da bileklik hiç fark etmeksizin ister kıyafette ister aksesuar olarak önemli anlar için kırmızı tonları önerilir.

 

Koç Burcunun değerli metali ve taşı:

 

Metali demir; taşı ise elmastır. Koç burcu bayanı iseniz, elmas size uğurlu gelecek ve güçlü kılacak bir taş olacaktır. Koç burcu erkeklerine özel de demirden metal bileklikler onlara güç verecek uğurlu metalin yanında taşınması açısından önemlidir.

 

Koç Burcu ile Uyum Gösteren ve Göstermeyen Burçlar:

 

Koç burcu en çok aslan ve yay burçları ile anlaşır. Bunun aynında ay burcu ya da yükselen burcu aslan olan diğer burçlar ile de anlaşma gösterebilirler. Bu anlaşma dostluk ve aşk ilişkileri statüsünde değerlendirilebilmektedir Koç burcu kadın ya da erkeğinin en çok değer verdiği bu iki burç da özellikleri bakımından aslında koç burcuna benzemektedir.

 

Koç Burcunun anlaşamadığı burçlar ise yengeç, terazi ve oğlak burçları olmuştur. Özellikle bu üç burç ya da ay burcu bu üç burç olan kişiler için koç burcu anlaşma konusunda çok sıkıntı çekmiş olduğu burçlar diyebiliriz.

 

Koç Burcu Aşk İlişkileri

 

Koç burçları aşk yaşama konusunda romantiklikten hoşlanmazlar. Onlar için flörtözlük hoş bir şey değildir. Aşk hayatlarını direkt ve dosdoğru yaşamayı severler. Bu özellikleri ile de diğer romantik burçlar tarafından odun olarak adlandırılabilirler. Ancak koç burçları direkt sevmelerine karşın içten sever. Sevdiklerini asla yarı yolda bırakmazlar. Onları asla aldatmazlar. İçten ve samimidir. Ancak liderlik vasıfları kadın ve erkek ilişkilerinde de onların liderliği ele almaya çalışmalarına neden olmaktadır.

 

Yaşadığı ilişkilerde her zaman baskın bir rol oynamayı severler. Hem koç kadını için hem de koç erkeği için bu baskın karakter aşk ve evlilik hayatlarında kısmi zorluklar yaşamlarına neden olsa da onların mizacı bu olduğu için pek de huylarından vazgeçmezler.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe