Bardak, Saat Ve Çorap Çeşitlerimiz

Bardak, Saat Ve Çorap Çeşitlerimiz

Sitemize giriş yapan alıcılar öne çıkan aksesuarları görsellerine ve özelliklerine bakarak inceleyebilir. Aksesuar çeşitlerimizde özgün ve sıra dışı tasarımlar öne çıkıyor. Popüler ürünler kategorisine tıklayıp ahşap duvar saati ve diğer ürünleri uygun fiyat garantisiyle satın alabilirsiniz.

Ahşap Duvar Saati Modellerimiz

Sitemizde alıcılara sunduğumuz ahşap duvar saatleri farklı temalara ev sahipliği yapıyor. Bu temaların başında süper kahramanlar yer almaktadır. Hulk, Darth Vader ve James Moriarty temalı duvar saatleri evlerin her odasında kullanılabilir. Çocuk ve genç odaları içinse Spider Man, Batman ve Joker baskılı saatleri düşünebilirsiniz. Üretiminde yüksek teknoloji kullanıldığı için baskısı uzun yıllar boyunca solmaz. Ana materyal olarak masif ahşabın kullanıldığı duvar saati modellerimizi %30 varan indirim fırsatlarından faydalanarak sipariş edebilirsiniz.

Dizi - Sinema Temalı Duvar Saati Modellerimiz

En popüler dizi karakterlerinin resmedildiği özel baskılı duvar saatleri, seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Breaking Bad dizisinin efsanevi karakteri ''Walter White'' baskılı saatler bu yılın çok satan modelleri arasındadır. Dizi - Sinema kategorisine tıklayan alıcılar, Prison Break, Supernatural ve Geme of Thrones baskılı modellere de göz atabilir. Diğer seçeneklerimiz arasında Charlie Chaplin, Sherlock, Stranger Things ve Narcos temalı duvar saatleri bulunuyor.

Öne Çıkan Duvar Saatleri

Sitemizde ''öne çıkanlar'' kategorisine tıkladığınız takdirde çok satan ve beğenilen ürünleri görebilirsiniz. Sevgililer gününe özel olarak tasarlanmış modellerde ''Kalp'' desenleri ve ''Love'' yazısı öne çıkıyor. ''Her saat, her dakika seni seviyorum'' gibi romantik yazıların bulunduğu saatlerimiz oldukça dekoratif ve kullanışlıdır. Beğendiğiniz ürünleri alışveriş listesine ya da sepete ekleyerek siparişleri tamamlayabilirsiniz. Çok az fiyat farkı ödeyerek sevdiklerinizin için özel hediye paketi yaptırmanız da mümkün.

Çok Satan Kupa Bardak Çeşitlerimiz

Popüler kategorisinde yer alan kupa bardak ürünlerimizde de birbirinden ilginç ve orijinal tasarımlar yer alıyor. Seramik ve porselen gibi kaliteli malzemelerden üretilen bardaklar içeceklerin çok daha uzun süreli sıcak kalmasını sağlıyor. Üzeri sır kaplı olan modelleri ise evinizde ve iş yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bardakların kulp kısmı geniş olduğu için son derece kullanışlıdır.

Porselen Kupa Bardak Setlerimiz

Çiftlerin çok beğendiği ve sıklıkla sipariş ettiği bardak çeşitlerimizin başında porselen bardak setleri geliyor. Birbirine kalp yollayan sevgililerin resmedildiği modeller başta 14 şubat olmak üzere tüm özel günlerde alternatif bir hediye olarak düşünülebilir. Geniş hacimli olmasına rağmen ince bir yapıya sahip olan bardaklarda kedi, bisiklet, retro araba desenleri de mevcut. Tıpkı duvar saatlerinde olduğu gibi bardaklarımızda da sinema ve dizi temaları bulunuyor. Severek izlediğiniz dizi ve film karakterlerini kupalarda görmek isteyen herkes bardakları tekli ve ikili set olarak sipariş edebilir.

Kupa Bardaklar ve Ödeme Seçenekleri

Alıcıların beğenisine sunduğumuz bardakların fiyatları her bütçeye uygundur. Belli bir fiyatın üstünde alışveriş yapanlara satın aldıkları ürünleri ücretsiz kargoyla gönderiyoruz. Anlaşmalı bankaların kartlarını kullanan alıcılar 12 aya varan taksit imkanlarından faydalanabilir. Pazar günü hariç oluşturduğunuz tüm siparişler aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir.

En Yeni Çorap Çeşitlerimiz

Sitemizin öne çıkanlar kategorisine tıklayan alıcılar en yeni çorap modellerini inceleyebilir ve fiyat karşılaştırması yaparak siparişlerini tamamlayabilir. Beyaz ve siyah dışında sarı, mavi, yeşil gibi renk alternatiflerimiz de mevcuttur. Piyano tuşu, nota, unicorn, ve kedi tasarımlı çoraplarımız orijinal görünümüyle benzerlerinden ayrılıyor. Polyamide, cotton ve elastan gibi kaliteli kumaşlardan imal edilen bu ürünlerin esneme payı oldukça yüksektir. Çorapları üçlü ve dörtlü set olarak satın aldığınız takdirde %50'ye varan indirim fırsatlarından faydalanabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !