Kusursuz Bir Göz Makyajının Sırrı: Göz Kalemi

Herhalde en muhteşem göz makyajını yapsak bile hepimizin korkulu rüyası akan göz kalemleri! Gün boyu kalmasını istediğimiz, özene bezene uyguladığımız teknikler ne yazık ki küçük bir pandaya dönüşmemize bile neden olabiliyor. Peki, yok mu bunun bir çaresi? Elbette var, dayanıklı formülleri ile akmayan göz kalemi hayat kurtarıyor!

Kusursuz Bir Göz Makyajının Sırrı: Göz Kalemi

İyi Bir Göz Kalemi Nasıl Olmalı?

Öncelikle iyi bir göz kalemi nasıl olmalı ona bir bakalım. Makyajı kusursuzlaştıran ve neredeyse her kadının makyaj çantasında en az birkaç farklı rengi bulunan kalemler, öncelikle dayanıklı ve kalıcı olmalı. Suda akmayan formüller ise en sevdiklerimiz.

Özellikle hayatımızın yoğun iş ve yaşam tempoları düşünüldüğünde, göz kalemi uyguladıktan sonra gün boyu aynadan kontrol etmek zorunda kalmak hiç de pratik değil. İşte bu nedenle, kalıcı ve mükemmel göz makyajları için bulaşmayan göz kalemi en büyük yardımcınız olacaktır. Çünkü ne de olsa gözlerimizi büyütmek, küçültmek, buğulu bir hava katmak veya trendlere uygun bir makyaj yapmak istediğimizde ihtiyacımız olan makyaj malzemesi onlar.

Göz renginizi belirginleştirerek ortaya çıkaran renkleri seçmeniz de önemli. Örneğin kahverengi gözler ile mavi ve yeşil göz kalemleri harika bir uyum yakalarken, sadece gözlerinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız siyah bir kalem işinizi görebilir. Gözlerinize yumuşak bir hava katmak istediğinizde ise, kahve tonlarını tercih edebilirsiniz. Göz kalemi fiyatları ve renkleri çeşitlilik göstermekle birlikte, cildinize temas edecek makyaj malzemeleri alırken her zaman güvenilir ve kaliteli markaları tercih etmelisiniz.

Doğru Uygulama, Muhteşem Bitişler

Göz kaleminizi seçtikten sonra uygulamada da dikkat etmeniz gereken adımlar var. Örneğin, göz makyajınıza başlamadan önce gözlerinize muhakkak bir kapatıcı ya da dağılmasını engellemek için bir baz sürmelisiniz. Kalem, far ve maskara gibi diğer makyaj unsurlarını daha sonra uygulayabilirsiniz. Elbette günün sonunda göz makyajınızı da cildinize uygun ürünler ile temizlemeli, özellikle hassas olan göz bölgenizin arınmasına ve nefes almasına izin vermelisiniz.

Yaz Sıcağına İnat Buğulu Gözler

Yazın sıcak günlerinde göz kaleminizin kaliteli olması ve sizi yarı yolda bırakmaması daha da önem kazanıyor. Su ve sıcak hava gibi etkenlere karşı dayanıklı, kalıcı makyaj imkânı sağlayan göz kalemleri ise kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Evet, göz kalemi sürmek biraz hüner istese de, makyaj hilelerini öğrenip biraz da elinizi alıştırdıktan sonra kusursuz sonuçlar elde edebilirsiniz. Buğulu gözler için kalemi kirpik diplerinden göz kapağına kadar hafifçe sürmeniz yeterli. Daha sonra yapmanız gereken ise bir far fırçası ile göz kalemini yaymak. Göz kalemini sürerken hafifçe uzatabilir ve yine fırça yardımı ile yayarak kusursuz bir buğulu göz makyajı elde edebilirsiniz. Eğer siz de derin bakışlara sahip olmak istiyorsanız, kalemi gözünüzün iç ve dış kısımlarına sürmeyi deneyin. Önemli bir detay ise, hangi tekniği uygularsanız uygulayın, göz kaleminiz asla göz makyajınızı gölgede bırakacak şekilde sürülmemelidir.

Golden Rose Akmayan Göz Kalemleri ile İçiniz Rahat!

Yaz sıcakları korkulu rüyanız olmak zorunda değil. Çünkü Waterproof Automatic Eyeliner - Suya Dayanıklı Asansörlü Göz Kalemi kalemtraş gerektirmeyen pratik kullanıma sahip. Ayrıca yumuşak, pürüzsüz, kolay sürümü ve suda akmayan özel formülü ile kusursuz bir göz makyajı imkânı sunuyor. Waterproof Eyeliner Longwear and Soft Ultra Black - Yumuşak Sürümlü Göz Kalemi yine suda akmayan geliştirilmiş formülasyonu ile kolayca sürülebilen özelliğe sahip. Gece ve gündüz makyajlarınızda koyu siyah rengi ile göz makyajınızı kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Kusursuz bir makyaj için en doğru ürünler Golden Rose ile her zaman yanınızda!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !