Acısız lazer epilasyon, XLASE !

XLASE LAZER , epilasyon işlemlerinde Avrupa’dan sonra Türkiyede’de en çok tercih edilen cihaz olarak yerini aldı. 2010 yılında dünya piyasasında satışa sunulan lazer cihazı Avrupa’da etkinliğini kanıtladı ve Türkiye’ninde içinde bulunduğu 53 ülkede en çok tercih edilen ve acısız lazer epilasyon yapabilen cihazı oldu. 2016 yılında Biotec Italia firmasının Distribitörlüğünü alan NORA MEDİKAL firması tarafından Türkiye pazarında satılmaya başlanan bu cihaz kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.


İTALYAN TEKNOLOJİSİ ACISIZ LAZER , XLASE !

Uzun AR-GE çalışmaları sonucu İtalyan mühendisleri tarafından tasarlanan XLASE LAZER , epilasyon kavramını yeniden şekillendiriyor. Diode lazerler epilasyonda en çok tercih edilen yöntem olarak dünyada kullanılmaktadır. Uzun araştırmalar sonucu üretilen ve geliştirilen Xlase lazer, acısız epilasyon özelliği ile masaj konforunda epilasyon imkanı sunan ve günümüzde en çok tercih edilen yöntem olarak kabul edilmiştir. Tüm dünyada ve ülkemizde de binlerce kullanıcı tarafından en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi acısız lazer olarak dikkat çekiyor. Klasik lazer epilasyon cihazlarında cilde gönderilen yüksek enerji başlık soğutması yetersiz olduğu için genellikle esmer tenli kişilerde cilt yanıklarına ve acıya sebeb olabiliyor, XLASE LAZER patentli motion speed prosedürü ve buz başlığı sayesinde tüm bu riskleri ortadan kaldırıyor.

MOTİON SPEED SOĞUTMA PROSEDÜRÜ

Hasta konforu, hızlı uygulama ve eşsiz klinik sonuçlar için büyük bir atılım ! Kıl kökünün optimum sıcaklığına yükselmesine sebep olan hızlı lazer ışınları ile eşzamanlı olarak soğutma yapar. Klasik lazer epilasyon cihazları ile kıyaslandığında, acı hissi ve yanık riski ortadan kalkıyor. Klasik epilasyon yöntemlerinde her lazer ışın atım öncesinde ve sonrasında yüksek soğutma gerekirken, başlık uygulama yapılacak bölgede sabit tutulmalıdır. Motion Speed Sweeping teknolojisi ile geniş alanlarda sürekli enerji akımı, hasta konforunda artış, hızlı tedavi ve etkili epilasyon sağlar. Saniyede 10 Hz tekrarlama hızı ile yüksek güçlü enerjiyi kontrollü olarak kıl köklerine iletir ve yeterli ısıya ulaşan kıl kökleri başarılı bir şeklide yok edilir. Xlase Lazerin Motion Speed özelliği sayesinde epilasyon işlemleri 25 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanabilmektedir.

MWC BUZ BAŞLIK

XLASE Lazer patentli gelişmiş soğutma sistemine sahip en yenilikçi lazer cihazıdır. MWC aktif su soğutma sistemine sahip sistem optimum lazer ışın kalitesi için güvenilir ve hassas sıcaklık kontrolü gerektiren yüksek enerjili diode lazer kullanır. Piyasada bulunan diğer lazer cihazları soğutma elde etmek için radyatör sistemlerini kullanmaktadır, buda zamanla radyatör sistemindeki metallerin bozulması ve tıkanmasından dolayı performanslarının düşmesine ve yeterli soğutmayı yapamamalarına sebep olmakta, cihazlarda arızalara ayrıca uygulamalarda yanık vakalarına neden olmaktadır. XLASE soğutma sistemi patentli teknolojisi olan MWC su soğutma teknolojisi sayesinde en iyi lazer performansını sunabilmek adına, soğuk akışkan sıcaklığı korumak için Peltier (termoelektrik soğutma) kullanır. Bu teknoloji sayesinde yanık riskleri ortadan kalkar ve dört mevsim acısız epilasyon işlemi yapılabilir.

4 MEVSİM BRONZ TENLERDE BİLE ACISIZ EPİLASYON , XLASE LAZER !

Bahsetmiş olduğumuz patentli soğutma sistemi sayesinde 4 mevsim tüm cilt tiplerinde atta bronz tenlerde dahi artık epilasyon mümkün. Xlase Lazer diode başlığı en son İtalyan teknolojisi, yüksek güçlü diode sistemini kullanarak kalıcı epilasyon sağlar. Bu cihaz kullanıcıya bronz tende yanık ve ayrıca renk değişimi olmadan güvenle epilasyon yapma imkanı sunuyor. Böylece yaz aylarında bile epilasyon yapmak güvenilir ve mümkün olabiliyor. Klasik epilasyon yöntemlerinde cilt renginin açılması için yaklaşık 1-2 ay beklemek gerekirken XLASE Lazerde, güneşlendikten sadece 1 hafta sonra işlem yaptırılabilir. İstenmeyen tüylerin hızlı tedavisinde, hatta erkeklerde sırt bölgesi gibi daha geniş alanlarda bile 5 dakika gibi kısa bir sürede sonuç vermek üzere tasarlanmış olan diode su soğutmalı safir uç kullanan geniş bir spot alanına ve bugünkü şartlarda mevcut olan muntazam ışına sahiptir.

ARTIK ERKEKLERİN TERCİHİDE XLASE LAZER

Erkeklerde lazer epilasyon kadınlara kıyasla daha zor ve ağrılıdır. Bunun sebebi erkeklerin kıllarının daha yoğun ve kalın olmasından kaynaklanmaktadır. Piyasada bulunan klasik lazer epilasyon cihazları erkeklerde yeterli başarıya ulaşamamaktadır. Çünkü genelde piyasada uzakdoğu ayrıca 600-800 watt gibi güçsüz cihazlar bulunmaktadır , bu epilasyon cihazlarının oluşturduğu enerji erkeklerde kılların yeterli ısıya ulaşmasını sağlayamamaktadır. Bu sebepten dolayı bu tarz cihazlarda işlem yaptıran erkeklerde kıllarda yeterli dökülme görülmemekte ve genelde beyazlamaların arttığı görülmektedir. XLASE lazer 2000 Watt ve 4000 Watt gücündeki farklı modelleri sayesinde erkeklerde de en iyi sonuçları vermektedir. Acısız özelliği sayesinde masaj konforunda epilasyon için erkeklerde artık XLASE Lazeri tercih etmektedirler.

UZMANLAR UYARIYOR

Uzmanlar ve Dermatologlar sağlığınız için sadece orijinal cihazlar ile uygulama yapılması gerektiği konusunda uyarıyor. Maalesef piyasada bulunan birçok merkezde orijinal olmayan kalitesiz cihazlar kullanılmakta ve insanların sağlığı tehlikeye atılmaktadır.

Orijinal cihazlar için http://xlaseturkiye.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: xlase lazer , epilasyon cihazı , diode lazer

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe