Işıl Işıl Bir Evin Sırrı: Avizeler…

Avizeler, evinizi dekore etmenin mükemmel araçlarından biri ve belki de en önemlisi. Parlak metallerden eşsiz taşlarla süslenmiş olanlara, led tasarımlardan sarkıt şeklindekilere kadar her zevke uygun avize çeşitleri ile evinize bambaşka bir hava vermek için harekete geçmeye ne dersiniz?

Eviniz İçin En Uygun Avizeyi Seçin

Eviniz için aydınlatma satın almak beklemediğiniz derecede zor olabilir. Çünkü bugünlerde neredeyse sınırsız sayıda aydınlatma seçeneği var. Bu yüzden işe, aydınlatmayı asacağınız odanın tasarımını düşünerek başlayabilirsiniz. Geleneksel bir tasarım çizgisine mi sahip? Rustik esintiler mi taşıyor? Yoksa modern bir çizgiye mi sahip? Bu sorulara vereceğiniz cevaplarda aradığınız aydınlatmanın özellikleri saklı. Evinizin ruhuna uyan, ışıl ışıl ve şık avizelerle evinizin her odasını göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Klasik taşlı olanlar, metalden yapılanlar, modern avize ve sarkıtlar ya da işlevsellik ve şıklığın bir arada olduğu led tasarımlar… Ne tür bir ürün aradığınız önemlidir elbette ama işe doğru boyutu bulmakla başlamanız en önemlisi. Alışveriş yapmadan önce yerleştireceğiniz odanın boyutlarını ölçmenizde fayda var. Aldığınız ürünü yanlış yere monte eder ya da yüksekliğini iyi ayarlayamazsanız estetik olarak kötü görünmesinin yanı sıra loş ve kullanışsız bir ışık kaynağına sahip olursunuz. Ya da odanızın ölçülerine göre çok büyük bir ürün alırsanız odanız çok bunaltıcı bir hale gelebilir.

Evin Odağında Olsun!

Avizeler, bir odada dikkatin merkezidir. Avizenizi bulunduğu yerin odağı yapmak için hazır mısınız? Evinizde harika bir atmosfer istiyor ve ışıklandırmaya önem veriyorsanız farklı malzemelerden yapılmış ürünler tam size göre. Örneğin vintage ruhunu sevenler bit pazarlarında bulacakları parçalarla kendi aydınlatmalarını yaratabilirler. Daha modern ve şık seçenekler için aydınlatma mağazalarından ya da büyük mağazaların online sitelerinden faydalanabilirsiniz. Dekorasyonun en önemli parçalarını evinizde en doğru şekilde kullanabilmek için öncelikle evinizdeki diğer eşyalarla uyumunu belirlemelisiniz. Bir avize adetâ bulunduğu odanın uzantısı gibi hissedilmelidir. Klasik tarzda eşyalara sahipseniz, kristal taşlı modeller evinize çok yakışabilir. Evet, kristaller kesinlikle çok güzel ama dekorasyonunuz için mutlaka bu geleneksel seçeneğin üzerine gitmenize gerek yok. Yine odanızda dramatik bir etki için modern tasarımlara sahip olanlarını da kullanabilirsiniz.

Sınırları Zorlayın, Avizenizi Beklenmedik Yerlere Asın!

Avizeler genellikle yemek odaları, koridor, yatak odası gibi klasik mekânlarda çok güzel görünür ama geleneksel olmayan bir noktaya asmak da çok yaratıcı bir fikir olabilir. Örneğin mutfağınız ekstra bir aydınlatma istiyorsa farklı tasarıma sahip bir aydınlatma ile süslemeye ne dersiniz? Tek girişli olan sarkıt çeşitleri, belki de şapkalı olanlar bu noktada size yardımcı olabilir. Ya da giyinme odanızda lüks hissi yaratan taşlı bir model kullanabilirsiniz. Çocuk odalarında bile artık eğlenceli aydınlatmalar görmek mümkün. Önerimiz, avizelerinizi astığınız oda seçiminde sınırları zorlayın, evinizin bambaşka bir havası olsun. Minimalist bir ruha sahipseniz metal kaplamalar ve geometrik tasarımların hâkim olduğu, dikkate değer ayrıntılara sahip farklı formlardaki tekli, üçlü ya da beşli metal ürünleri düşünebilirsiniz. Doğal malzemelerden hoşlanıyorsanız aklınızda olsun, artık halat, deniz kabuğu, geri kazanılmış ahşap, dönüşümlü kağıt gibi doğal malzemelerden yapılan aydınlatma ürünleri de çok popüler. Evinizde doğal görünümler seviyorsanız eskitme kaplama özellikli, metal aksamlı ve doğal jüt halat ile süslenmiş modeller tam size göre. Stilinizi evinize yansıtmanızı sağlayacak en güzel avize modellerini, her bütçeye uygun avize fiyatları seçeneğiyle Koçtaş’ta bulabilirsiniz. Kolay bir alışveriş için evden çıkmadan Koçtaş’ın web sitesine girerek koleksiyonları inceleyebilir, şık ve kullanışlı seçenekler arasından eviniz için en uygun olanı hemen satın alabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !