Doğal İçerikli Yataklarla Konforlu Bir Uyku Arayanlara Özel Sırlar!

Doğru yatak seçimi, kaliteli uykunun anahtarıdır. Sağlıklı malzemeler ile tasarlanmış yatak modelleri ile günün yorgunluğundan arınmış bir şekilde uyanabilirsiniz. Kaliteli ürün seçeneklerinden yararlanarak sağlığınız için doğru bir adım atabilirsiniz. Hibboux ürünlerini tercih ederek uyku konforunuzu arttıran yataklarla buluşabilirsiniz.

Çevre Dostu Malzemeler Sağlığınız İçin İdeal

PuroTex teknolojisinden ilham alan Hibboux, sizi sağlıklı ve hijyenik uyku alanlarıyla buluşturmak için kimyasallardan uzak duruyor. Purotex teknolojisi, yatağınızın hijyenini sağlamak için doğal probiyotiklerden yararlanır. Hem yatağınız tertemiz kalır hem de zararlı kimyasallarla temas etmezsiniz. Tencel kumaş ve elyaf içerikli çift kişilik yatak ve tek kişilik yatak tasarımları, çevre dostu malzemelerden oluşur. Okaliptüs ağaçlarından elde edilen bu elyaf ve kumaşlar, yatağın nem dengesini korur. Yenilenebilir hammaddeye sahip viskon kumaşlar, geri dönüştürülebilir olduğu için Hibboux’un tercih ettiği sağlıklı materyallerden biridir. OEKO-Tex sertifikasına sahip Hibboux yatakları, kalitesiyle de öne çıkıyor. Bu sertifika, ürünlerde kullanılan materyallerin insan sağlığına uygun olduğunu gösterir. Her canlının yaşam hakkına da saygı duyan Hibboux ürünlerinde deri, kürk, kaz tüyü ve ipek gibi materyallerden uzak duruluyor. Hayvan dostu ürünlerle uyku konforunuzu arttırabilirsiniz.

Hybrid Yataklar ile Konforlu Bir Uyku Süreci

Hibboux ürünlerinde 7 farklı bölgeden meydana gelen pocket yay dizilimi kullanılır. Botanik serisinde paket yaylara lateks eşlik eder. Böylece omurga desteği sağlayan yaylı yatak tasarımları elde edilir ve sağlıklı bir uyku sürecine adım atarsınız. Farklı materyallerin bir arada kullanıldığı hybrid tasarımlarda kauçuk ağacından elde edilen lateksin tercih edilmesi pek çok avantaj sunar. Lateks, yatağınızın ısı ve nem dengesini sağlar. Bu materyalin kullanılması, yatağın vücudunuzun şeklini alarak konforlu bir uyku alanı yaratılmasına yardımcı olur. Böylece kan dolaşımınız hızlanır ve rahatlıkla uykuya dalabilirsiniz. Pocket yay dizilimi sayesinde omurganızın doğal anatomik pozisyonu korunur ve vücudunuza sağlıklı bir destek oluşturulur. Hybrid tasarımlarda ihtiyacınıza göre tek ya da çift kişilik ürünleri tercih edebilirsiniz. Farklı boyutlardaki ürün seçenekleriyle hem bebek ve çocuklar hem de yetişkinler için pek çok tasarıma ulaşabilirsiniz.

Yatağınız da Nefes Almaya İhtiyaç Duyar

Yatağın nem dengesinin korunması, konforlu bir uyku sürecinin parçasıdır. Yatağınız nefes alan materyallerden tasarlanırsa terlemeniz engellenir ve deliksiz bir uykuya adım atabilirsiniz. Hibboux ürünlerinde kullanılan Cairfull teknolojisi sayesinde, nefes alan kumaşlar arasında bir hava akımı oluşturulur. Bu teknolojiyle tasarlanmış yatak modellerindeki küçük yaylar yatağa dayanıklılık kazandırdığı gibi mükemmel bir konfor da sunar. Dört mevsim konforla kullanabileceğiniz yatak seçenekleriyle daha dinç ve enerjik bir şekilde uyanabilirsiniz. Bebek ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış yatak modelleriyle, çocuğunuzun sağlıklı bir uyku süreci geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bitkisel içeriklerle tasarlanan ürünler, Soft Touch süngerler ile uykuya dalma sürecini keyifli hale getirir.

Sağlık ve Konfor Bir Arada

Omurga desteği sağlayan ve vücut kıvrımlarınızla bütünleşen yatak modelleri, sağlıklı uyku ortamlarının olmazsa olmazlarından biridir. Hibboux’nun tasarımlarında farklı yay teknolojileri kullanılır. DHT (Çift Tavlanmış Çelik) yay teknolojisi, yatağınızı uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Çökmeye ve şekil bozukluğuna karşı dayanıklı hale gelen yatağınız, size konfor da sağlıyor. 7 bölgeye sahip pocket yay sistemi ise omurganızı doğal dengesinde tutarak bel ve boyun ağrısı gibi problemlerden uzak kalmanıza yardımcı oluyor. Torba yay sistemi olarak da bilinen bu teknoloji, omurganız için mükemmel bir destek sunar. Bu nedenle duruş bozukluklarının önüne geçmek için ideal bir yatak teknolojisidir. Çevre dostu ham maddelerden üretilmiş sağlıklı yatak modelleri Hibboux’da sizi bekliyor. Hibboux’da bütçenize uygun yatak fiyatları ile buluşabilir, uyku sürecinize sağlık ve konfor kazandırabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !