Lazer Lipolizle Daha Genç Görünen Bir Cilde Kavuşun

Lazer lipoliz, diod lazer ışını kullanılarak yağ hücresinin zarını doğrudan patlatmayı amaçlayan bir yöntemdir. Lazer lipoliz, vücut şekillendirme uygulamaları için yenilikçi bir tedavi sunar. Bölgesel yağlanma ve ciltte ortaya çıkan gevşeklikler bu yöntemle etkili bir şekilde giderilir. Koltuk altı terlemesinde de etkili olan lazer lipoliz basen, bel, karın gibi bölgelerde sıklıkla kullanılır. Lipoliz fiyatları, tekniğin uygulandığı bölgeye göre değişiklik gösterir.


Cildinizin Daha Genç Görünmesini Sağlayabilirsiniz

Cilt altında biriken yağların yok edilmesini sağlayan lipoliz tekniği, cildin kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur. Böylece daha genç görünen ve kırışıkların kontrol altına alındığı bir cilde sahip olabilirsiniz. Yaşa ve çeşitli hastalıklara bağlı olarak ciltte meydana gelen sarkmalar bu yöntemle toparlanabilir.

Lazer Lipolizin Avantajları Nelerdir?

Bölgesel yağlanma, ciltte gevşeme ve terleme sorununuz varsa bu teknikten yararlanabilirsiniz. Lipoliz tekniği vücut şekillendirmede oldukça etkilidir. Yüz bölgesi, çene altı, kol ve bacak içlerinde de uygulanabilir. Uygulama sırasında kanama oluşmaz ve genellikle tek seansta fazla yağlardan kurtulabilirsiniz. Yağ dokunun hacmine ve cildin gevşeklik oranına göre seans sayısının arttırılmasına ihtiyaç duyulabilir. İşlem sonrasında günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Uygulamadan sonra 5 gün kadar korse kullanmanız yeterlidir. Bu teknik sayesinde cildinizde daha genç, gergin ve canlı bir görünüm oluşur. Lipoliz sonrasında düzenli olarak spor yaparak uygulamanın etkilerini kalıcı kılabilirsiniz. Bu süreçte beslenme düzenine dikkat etmeniz de oldukça önemlidir. Yüksek kalorili besinler tüketirseniz vücuttan alınan yağların yeniden oluşmasına neden olabilirsiniz.

Operasyon Öncesinde Neler Yapılır?

Bireyin tedaviye uygunluğu doktor tarafından değerlendirilir. Alerjisi olan ilaçlar ile şeker, tansiyon ve kalp sorunlarının olup olmaması göz önünde bulundurulur. Genel sağlık durumuna göre gerekli tedbirler alınarak operasyona başlanır. İhtiyaç duyulması halinde lipoliz uygulaması hastanın durumuna göre 3 ay ara ile tekrarlanabilir. Kişiye özel tedavi planlarıyla verimli sonuçlar alınır.

Lazer Lipoliz ve Liposuction Arasındaki Farklar Nelerdir?

Klasik liposuction teknikleri, yağ alınacak bölgeye göre farklılık gösterir. Liposuction’da uygulama yapılan bölgeye sıvı verilir ve yüksek negatif basınçla yağlar vücuttan alınır. Genellikle anestezi altında uygulanan bu işlem sonrasında hastanın toparlanmak için 3-4 güne ihtiyacı olur. Uygulamadan sonra 10-15 gün kadar ciltte morluklar görülebilir. İşlem ikinci kez yapıldığında ağrılı olabilir. Lazer lipoliz ise ikinci seansta ilk seanstaki kadar hafif geçen bir tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yağlar lazer ışınlarından yararlanılarak eritilir. Cilde açılan küçük kesilerden doku bütünlüğü bozulmuş ve erimiş yağlar kolaylıkla alınabilir. Normal liposuction’a göre ciltte daha az iz kalır ve izler kısa sürede iyileşir. İşlem sonrası kısa süreli hafif bir ödem görülebilir. Ödemi azaltan ve lenfatik drenajı sağlayan masajlarla bu sorun kolaylıkla giderilebilir. Bu süreçte hasta normal yaşamına dönebilir ve günlük işlerini sürdürmekte zorluk çekmez.

Lazer Lipoliz Uygulamasını Kimler Yaptırabilir?

Lazer lipoliz ile cilt gevşekliği, bölgesel yağlanma ve terleme sorununu çözmek isteyenlerin ergenliğini tamamlamış olması gerekir. Operasyona engel olacak sağlık sorunu bulunmayan herkes bu uygulamayı yaptırabilir. Kalp ve akciğer problemleri yaşayan hastaların doktor onayı almadan lipoliz tekniğinden yararlanması mümkün değildir. Bu uygulama erkeklerde göğüs büyümesinin giderilmesinde de hızlı ve olumlu sonuçlar verir. Özellikle hafif yağlanma durumlarında bu yöntem oldukça etkilidir. İleri boyuttaki jinekomasti vakalarında cerrahi uygulamalardan destek alınması gerekebilir. Op. Dr. Alpaslan Topçu’nun güncel ve bilimsel yaklaşımları ile lazer lipoliz uygulamaları için kişiye özel tedavi planlarından yararlanabilirsiniz. Bölgesel yağlanma ve terleme sorununa FDA onaylı cihazlarla etkili çözümler bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !