En çok tercih edilen şal ve eşarp modelleri

Günümüzün en trend giyim çeşitlerinden olan tesettür giyime rağbet her geçen gün artış göstermektedir. Tesettür giyim çeşitliliğindeki artış ve modellerdeki renk senkronizasyonu tesettür giyimde modaya yön vermektedir. Tesettür giyim günümüzde sadece belirli bir kesime hitap etmeyin tüm bayanların giyebileceği şekilde tasarlanmaktadır.

TESETTÜR GİYİMDE ÖNE ÇIKAN ŞAL MODELLERİ NELERDİR?

Tesettür giyimin en tamamlayıcı aksesuarlarından olan şallar günümüzde farklı çizgileri ile tarz yaratmaktadırlar. Şal modelleri kadar, şalların zarafetlerindeki görünümleri ile bayanları olduğundan daha şık ve daha modern bir havaya sokmaktadır. Günümüzde en çok tercih edilen ve bayanlar tarafından en çok satın alınan şal modelleri arasında ilk sırada drapeli şallar gelmektedir. Drapeli şallar iki şeritliden başlayarak altı ya da yedi şeride kadar üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. 
Drapeli şallar kadar diğer şal modelleri de büyük rağbet görmekte olup öne çıkan şal modelleri şu şekildedir.

 - Büzgülü şal çeşitleri
 - Desenli şal modelleri
 - Düz kesim şal çeşitleri
 - püsküllü şal çeşitleri
 - Dantelli şal çeşitleri
 - Şifon şal modelleri
 - Saten şal modelleri
 - Penye şal modelleri
 - İpek şal modelleri
 - Boneli şal modelleri

 TESETTÜR GİYİMDE EŞARPLAR VE KULLANIM ŞEKİLLERİ NELERDİR?

Tesettür giyimde şallar kadar eşarplarda çok kullanılmakta olup kullanım rahatlıkları ile dikkatleri çekmektedir. Eşarp modelleri günümüzde oldukça fazla olup bir çok kumaş çeşidinden üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. Eşarplar hem günlük kullanımda hem de özel günlerde hanımların ilk tercihleri arasında gelmektedir.

​​​​​​​Eşarplar her türlü kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilmekte olup bayanları oldukça şık göstermektedir. Eşarp modelleri arasında en çok tercih edilenler arasında ilk sırada ipek eşarplar olup bu eşarplar görünümleri ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Bunun dışında twill ve jakarlı eşarplarda çok tercih edilmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe