Boğa Burcu Özellikleri

21 Nisan ve 21 Mayıs arasında doğan herkes boğa burcuna sahiptir. Boğa burcu astroloji içerisinde güzellik ve sevgi timsali diye bahsedilmektedir. Boğa burcuna sahip insanların en büyük özelliği ise güvenilir ve sıcakkanlı olmasıdır. Aşk hayatında ise birisinden hoşlanırsa bunu belli etmesi epey bir zaman alabilir. Bir boğa burcu erkeği aşk uyumunu bir başak burcu kadınıyla yakalamaktadır. Güven konusuna aşırı derece önem verdiğinden bahsetmiştik bir başak kadınına bir kere bağlandın mı bir daha bırakamaz. Bu yazımızda sadece boğa burcu erkeğinin özellikleri değil aynı zamanda başak burcu kadını ile ilişkilerine bakacağız.

Boğa Burcu erkeği Özellikleri

Başak burcu kadını ile aşk ve arkadaşlık yaşamlarına bakmadan önce boğa burcu özelliklerini inceleyebiliriz. Boğa burcu erkeği destek ve güven vermeye bayılırlar. Karşı taraftan da aynı ilgi ve alakayı beklemektedirler. Bir boğa burcu erkeğinin en büyük amacı sevdiği kadınla hayatını doya doya yaşamaktır. Boğa burcu eşini oldukça çekingen ve duygusal kişilerden seçerler. Boğa burcu erkeklerine babalık ve eş olmak çok yakışır.

Başak Burcu Kadını Özellikleri

Başak burcu kadını özelliklerine bakacak olursak en fazla göze çarpan özelliği çekingen ve kırılgan olmasıdır. Çekingen ve kırılgan olmasının yanında mükemmeliyetçiliği arayan bir tarafı vardır. Başak burcu kadını temizlik, titizlik ve düzen gerektirecek her iş ile ilgilemeyi sevmektedir. Dürüst, cömert ve yapmacılıktan uzak olduğu gibi görünen erkeklerden hoşlanır. Hoşlandığı kişilere baktığımızda adeta Boğa burcu erkeğini tanımlamaktadır.

Boğa Burcu Erkeği ve Başak Burcu Kadını Aşk Uyumu

Başak burcu kadını toprak grubunun elementidir. Aşk uyumunda ise kendi gibi toprak grubunun elementindeki insanları seçebilir. Kendi grubunda oğlak veya boğa burcu bulunmaktadır. Oğlak erkeğinin ketum ve ciddi tavırları ile başak burcu kadınını kırmaktadır. Riskli bir ilişki istemiyorsanız oğlak erkeklerinden uzak durmalısınız. Başak burcu kadınıysanız bir boğar burcu erkeği ile çok uyumlu olabilirsiniz. Öyle ki oğlak burcu erkeği ile aşk uyumunuz yüzde 70 ken, bir boğa burcu erkeği ile aşk uyumunuz yüzde 90’dır. İlişkinizde ikinizde birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. İlişkilerinizde aradığınız fazla mükemmeliyetçiliği boğa burcu erkeğinde bulabilirsiniz. Bir başak burcu kadını olarak akılcı ve bazı esnek özelliklerinizle boğa burcu erkeğinden ayrılabilirsiniz. Bazı durumlarda ise boğa size göre daha ağırkanlı davranışlarla sizden daha geri planda bulabilirsiniz. Başak burcu kadını olarak hayatınızdan en vazgeçilmezi ise çevrenizdekilere hizmet etmeniz. Bu davranışınızdan dolayı boğa burcu erkeğinizi kalbinden vurabilirsiniz. Birazda boğa erkeği gözünden siz nasıl gözüktüğünüz hakkında konuşabilir. Boğa erkeği aradığı muhafazakâr davranışları başak burcu kadınında bulabilir. Güven vermeye, destek olmaya bayılır bir boğa erkeği. Başak kadınının bünyesinde bulundurduğu endişeli yapısını Boğa burcu erkeklerinin dayanaklı kollarında güven bulabilir. Boğa burcu erkeği ve başak burcu kadını maddi konularda başarılı olabilir. Evlilik hayatlarında birlikte büyük tasarruflar yapabilir. Boğaburcu erkeği olarak ilişkilerinizde güven verme ve güven alma konusunda hassas davranabilirsiniz. Bir başak burcu kadını ile verdiğiniz güvenin fazlasına sahip olabilirsiniz. Ama bazı durumlarda bir boğa erkeği olarak fazla hoşgörülülük göstermek zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde orta düzeyde kıskançlık söz konusudur.

Boğa Burcu Erkeği ve Başak Burcu Kadını Arkadaşlık İlişkileri

Boğa burcu erkeği ve başak burcu kadını arkadaşlık ilişkilerine göz atabiliriz. Arkadaşlık ilişkilerinize göz atarken Boğa ve Başak astroloji haritasından yardım alabiliriz. Öncelikle iki tarafın arkadaşlık uyumu yüzde 70’ dir. Başak burcu kadını hayat şartlarının zorluklarından dolayı bazen kırılgandır. Bu kırılgan yapısını boğa burcunun verdiği destekle atlatabilir. Bir boğa burcu erkeği aradığı en yakın dostu bir başak burcu kadınında bulabilir. Başak burcunun üretken, mükemmeliyetçi ve dostane tavırları ile hayatınızdaki en yakın arkadaş halini alabilir. Bir şeyleri düzene koymak konusunda olan başak burcu kadını hayatınızı kolaylıkla düzene sokabilir. Başınız her sıkıştığınızda siz çağırmadan bile sizin yanınızda bulunmaktadır. Hoşgörülü olan Boğa burcuda başak burcu kadınının telaşına anlayış gösterirse çok iyi dostluk olur. Boğa burcu erkeği ile başak burcu kadını iş arkadaşlıklarında oldukça kazançlıdır. İki tarafta para işlemleri konusunda hem fikir olduklarından dolayı her zaman kazanırlar. Bir boğa erkeği olarak iş yerinizde anlaştığınız başak burcu kadını varsa hiç düşünmeden ortaklık kurabilirsiniz. Arkadaşlığınız bazı durumlarda mantıklı bir ilişkiye veya tutkulu bir aşka dönüşebilir.

https://www.superhaber.tv/astroloji/basak-burcu

Superhaber TV ayrıcalığı ile sizler de her zaman burç yorumlarınızı sitemizden takip edebilirsiniz. Sitemiz ile ayrıcalıklı olarak günlük ve haftalık burç yorumlarınızı görebilirsiniz. Burunuzun en detaylı özelliklerini sitemizden keşfedebilirsiniz. Aşk uyumu, arkadaşlık uyumu, kadın burç özellikleri ve erkek burç özellikleri farkları ile sizler de burçlara dair aradığınız her şeyi buradan bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !