Reborn TV yardım için ‘Eyvallah’ dedi

Reborn TV, Youtube’daki yayın hayatına ‘Eyvallah’ adlı programla başladı. Eyvallah’ın modertörlüğünü başarılı televizyoncu Mesut Yar’ın üstlendi. Yar, programı iş insanı Selçuk Çobanoğlu ile birlikte sunuyor.

YAŞANMIŞ GERÇEK ÖYKÜLER VE KAHRAMANLARI

Yaklaşık 30 dakika süren ‘Eyvallah’ adlı program her pazartesi günü, saat 19:00’da Reborn TV YouTube kanalı’nda birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla izleyici karşısına çıkacak. Her hafta farklı bir yaşanmışlığın konu alacağı programda, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan insanlar ve onların hikayeleri olacak.

İlk bölümü, linkten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=QC5ND_pY_kI



REYTİNG KAYGIMIZ YOK, YARDIM ELİMİZ VAR

İlk programda iş insanı Yılmaz Çalış’ın hayatlarına dokunduğu ailenin dramı yer alırken, kapanış 7 yaşında çocuk felci olan Kenan Tüblek’in müziğiyle son buldu. Sadece Youtube üzerinden yayın yapacak olan kanalda müzikten magazine, sağlıktan eğitime pek çok konuda programlar yer alacak.

Mesut Yar ¨Böyle bir teklifle gelen kim olursa olsun hemen kabul ederdim. Selçuk Çobanoğlu bana ‘Taşın altında bizim elimiz var elimizden geleni yapacağız, kalplere dokunup hayır duası alacağız, sadece yardım için varız, reyting kaygımız yok’ deyince hemen başladık. Gelin, hep birlikte ‘Eyvallah’ diyelim¨ diye konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe