Fransa Turları

Yazın sıcağında kendini farklı ülkelere atmak, yeni kültürlerle tanışmak istiyorsanız birçok farklı kültüre eşlik eden Fransa sizler için güzel bir tercih olabilir. Yükselen dolar kuru ve yaşadığımız ekonomik bunalıma rağmen en ucuz fiyatlarla bu gezinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik farklı bütçelere uygun paketlerimiz sayesinde dilediğiniz tarihlerde istediğiniz yerleri gezme fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Genel olarak turlar yedi günlük olacak şekilde düzenlenmiştir. Bu süreçte farklı paketlerde farklı yerler gezilmekte ve sizlere tanıtılmaktadır. Üstelik erken rezervasyon avantajlarından yararlanarak yapacağınız geziyi daha da ucuz hale getirebilirsiniz.

Fransa Gezi Paketleri Nelerdir?

Her bütçeye uygun olacak şekilde birçok paketimiz mevcut. Sizler kendinize en uygun olan paketi seçerek hızlı bir şekilde turlarımıza katılabilirsiniz. En düşük tur paketimiz 349€ olup en yüksek tur paketimiz ise 979 Euro’dur. Özellikle site içerisinde belirttiğimiz bazı paketlerde ekstra hiçbir ödeme gerçekleştirmeden turunuzu gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Fransa-İspanya turu en çok tercih edilen turlardan biri olup turda gezilen bazı yerler şu şekilde: Bordeaux, biarritz, San Sebastian, Burgos, Madrid, Zaragoza, Barcelona, Montpeiller ve Marsilya’dır. Bu tur Türk Hava Yolları aracılığıyla 7 gün 8 gece olacak şekilde sizlerin hizmetine sunulmaktadır.


Türkiye henüz Avrupa Birliği'ne dahil sayılmadığı için hala birçok ülke bizden vize istemekte. Umuma mahsus pasaporta sahip bireyleri extra olarak gidilecek ülkeye vize alması gerekiyor eğer yeşil, gri veya diplomatik pasaportunuz varsa herhangi bir vize almadan direk olarak ülkeye giriş yapabilirsiniz. Vize başvurusu yapmadan önce sitemizden vize için gereken belgeleri inceleyebilir böylece işlerinizi hızlandırabilirsiniz.


Fransa Turu Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Siz değerli gezginlerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ve en uygun fiyatı sunmaya çalışıyoruz. İsterseniz Erken rezervasyon işlemi gerçekleştirerek turunuz da bir miktar indirim yakalayabilirsiniz. Ayrıca sistemimizde belirli kartlara aylık taksitler yapıyoruz, ödeme sayfamızı inceleyerek kendinize en uygun taksit seçeneklerine göz atabilirsiniz. Genel tur ödemelerinin yanında tur esnasında gerçekleştireceğiniz kişisel harcamalar ve kayıt esnasında genel sağlık sigortası gibi ödemeler tur ücretine dahil değildir. Bu ücretleri extra olarak kendiniz ödemeniz gerekmektedir. Herhangi bir banka kartı veya kredi kartıyla ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe